Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ljudi, ja igrao dvicu na Arsenal. Ima li kakve sanse da preokrenu ovo?
- Marsal
- Kontakt:
Ma daj ba ovo je žalosno, naši lelemudani izašli ko da igraju sa kadetima Bayerna, nonšalantno do zla boga. Prvo poluvrijeme je najlošije prvo poluvrijeme Arsenala kojeg sam ja ikad gledao a gledao sam i doživio svakakve poraze, fuj fuj fuj.
Nije da sam čekao prvi poraz da pljujem, protiv Oly i Dinama nisam riječi rekao jer su se borili trčali pa izgubili jbg, ali ovo večeras je igra i zalaganje u rangu Slavije. Nadam se samo da će Olympiakos pobijedit i nek ispadnui glupani i onda će dobit Dinamo i igrat će utakmice četvrtkom i posrat se na Premiership i izgubit sve na kraju.
Nije da sam čekao prvi poraz da pljujem, protiv Oly i Dinama nisam riječi rekao jer su se borili trčali pa izgubili jbg, ali ovo večeras je igra i zalaganje u rangu Slavije. Nadam se samo da će Olympiakos pobijedit i nek ispadnui glupani i onda će dobit Dinamo i igrat će utakmice četvrtkom i posrat se na Premiership i izgubit sve na kraju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Ma daj ba ovo je žalosno, naši lelemudani izašli ko da igraju sa kadetima Bayerna, nonšalantno do zla boga. Prvo poluvrijeme je najlošije prvo poluvrijeme Arsenala kojeg sam ja ikad gledao a gledao sam i doživio svakakve poraze, fuj fuj fuj.![]()
Jesi to prespavao Liverpul Arsenal prvih 20 minuta 4:0 ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Boga mi kod vas nova godina..pucaju petarde..ma samo nek se fešta sa bilo koje strane
Lp cao
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
U isto vrijeme i Olimp dade gol 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da nije prekinut onaj slobodni kad je Giroud izasao ispred Nojera 1v1 okrenuli bi ovo 100%
- Marsal
- Kontakt:
Ma ono mi je mila majka za ovo večeras, čitavo jbn poluvrijeme odigrat onakotopnik1 je napisao/la: Jesi to prespavao Liverpul Arsenal prvih 20 minuta 4:0 ?
Ja iz kafića izašo na poluvremenu i fino na bus kući, nisam više mog'o podnijet sramotu, dolazim kući rođena mater me podyebava. Eeee mater, žensko, koje o fudbalu zna koliko i ja o umjetnosti zavođenja.
Evo dade Oly gol yebo ga i dan i bog i gol i Arsenal i Wenger. I onda će završit treći i ganjat Uefa i zijanit sve u Premiershipu. Ojjj džamijo priključite me na aparate.
Jel se gleda gol razlika ili medjusobni omjer ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Postavlja se mnogo pitanja sad 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Međusobni omjerHarun93 je napisao/la:Jel se gleda gol razlika ili medjusobni omjer ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako Maminjo mudro okrenu. 
Valjda Bayern iducu odigra na nivou i pobjedi Oly. Pa jbog veca je konkurencija u drugoj fazi Oly od nas.
Salu na stranu nista se ovde drugo nije moglo ni ocekivati bez Bossa, Hectora a i Ramba i Thea koji bi bili opcija vise u napadu...
Idemo se sada posvetiti ligi i kokosima ne treba biti razocaran.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda Bayern iducu odigra na nivou i pobjedi Oly. Pa jbog veca je konkurencija u drugoj fazi Oly od nas.
Salu na stranu nista se ovde drugo nije moglo ni ocekivati bez Bossa, Hectora a i Ramba i Thea koji bi bili opcija vise u napadu...
Idemo se sada posvetiti ligi i kokosima ne treba biti razocaran.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Da je Wenger mudonja kao što nije pa da izvede juniore protiv Dinama i zayebe ovo takmičenje.
Wengeru in you we trust !
Wengeru in you we trust !
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ostavljenje Kosa na klupi (plus povrede) bio je signal igracima: zaj.ebi ovo takmicenje, igramo EPL.
Kako ne treba biti razočaran, hajd da su se oni borili, ginuli na terenu i izgubili 3:1 pa i nekako. Ali ljudi cijelo vrijeme stoje na terenu, nekad se sjete da malo prošetaju, da sam na Wengereovom mjestu odbio bi im svima po 3 plate.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Slazem se,pustit ljude nek idu u EL a mi se posvetiti ligi...jbo ovo,ne mozemo mi sa ovom klupom igrati na vise frontova...
muamerc je napisao/la:Ostavljenje Kosa na klupi (plus povrede) bio je signal igracima: zaj.ebi ovo takmicenje, igramo EPL.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Telegraph Football @TeleFootball 44s44 seconds ago
#Arsenal fans blame defeat on the 'curse of the blue third kit'
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... kit.html?x
Ne vjerujem, telegraph čita forum
#Arsenal fans blame defeat on the 'curse of the blue third kit'
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... kit.html?x
Ne vjerujem, telegraph čita forum
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ma jarane nije problem poraz i što oni neće proći dalje nego je problem u samom pristupu igrača, dosta je bilo fudbalera koji se tek trebaju dokazivati, koji se bore za svoje pozicije u timu i oni odigraju ovako sramotno. Bori se, izgini, natopi dres znojem, primi jedan gol ili dva a ne pet, preori teren jbm mu mater i teren ali skupo prodaj svoju kožu.muamerc je napisao/la:Ostavljenje Kosa na klupi (plus povrede) bio je signal igracima: zaj.ebi ovo takmicenje, igramo EPL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.