Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
i evo ih ovdje...samo su cekali 
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa ovakav ne bi trebao branit u barazu, strah me kostat ce nas, duge lopte su odlika Iraca a boljka BegovicaVirtu4l je napisao/la:Itekako je kriv, korner, zaplivao u prazno, promašio loptu i igrač sa druge stative daje gol...JohnCleese je napisao/la:Ne gledam ali garant nije kriv !!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
O tome je smiješno i razmišljati, a kamoli diskutovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
najgori je ovaj basil fawlty..Luminary je napisao/la:i evo ih ovdje...samo su cekali
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- JohnCleese
- Kontakt:
STEVIE je napisao/la:najgori je ovaj basil fawlty..Luminary je napisao/la:i evo ih ovdje...samo su cekali
Svabo je to...
Svabo je to...
I ljudi mene ismijavali kad sam spomenuo 15 bolji golmana od njega hahaha, momak je katastrofa jos od prosle sezone u Stoku.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Licno mene je strah baraza sa ovakvim golmanom...
Krenulo ga je nizbrdo a kad se to desi tesko se zaustavlja...
Ja bih dobro izvagao koga staviti u barazu na gol...
Krenulo ga je nizbrdo a kad se to desi tesko se zaustavlja...
Ja bih dobro izvagao koga staviti u barazu na gol...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pa sjahali sa Edina, Pjanic im ne daje materijala u zadnje vrijeme, samo im je Asmir ostaoLuminary je napisao/la:i evo ih ovdje...samo su cekali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DragonGirl
- Kontakt:
Hajmo sad navalite slobodno... 
- Nerminovic
- Kontakt:
Buric ili Sehic, pa vi birajte 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
DeepPurple
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Ne gledam ali garant nije kriv !!!!
dujkovica na gol i rijesen problem.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- JohnCleese
- Kontakt:
DeepPurple je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Ne gledam ali garant nije kriv !!!!Ko je skontao, shvatit ce
Svabo je to...
Svabo je to...
Napacenost, nema druge. Ravno da ja sad odem na temu Arsenala i nabijem stotinu postova protiv Ceha sto je primio 5 golova od Bajerna. A svako ko je gledao utakmicu, vidio je da nije mogao apsolutno nista. Ali jok, Begovic kriv za sve golove Celzija ove sezone.
A pusti ih. Jedva dočekali da guraju svoje pulene, Sehica, Burica, Delaca...
Ali nema od toga ništa, prije će Dzeko na klupu, nego li Asmir.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Asmir mi je nevjerovatno drag lik. Volio bih da u reprezentaciji imamo 11 Asmira. Ali realno, nije on kvalitet za prvog golmana Chelsia. Ok, Chelsi je grozan ove sezone i ima puno igraca koji su losiji od Asmira, ali kontate sta zelim reci.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Vi sto branite budite malo realni, pa frajer istrci u prazno i primi zbog toga gol, sta sad treba pisati ???
Mozda da je duvao jak vjetar u londonu? Da lopta nije izbalansirana? Da mu je laserom svijetljeno u oci ??? Da ima mrenu ? Da su mu sihre bacili ??? Itd, itd...
Budimo malo objektivniji....
Mozda da je duvao jak vjetar u londonu? Da lopta nije izbalansirana? Da mu je laserom svijetljeno u oci ??? Da ima mrenu ? Da su mu sihre bacili ??? Itd, itd...
Budimo malo objektivniji....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Čekajte malo drugovi...vi sada ako neko kaže nešto protiv naših igrača odmah ga pravite nekim antipatriotom,kvazi navijačem,hejterom,pljuvačem i ko zna šta još.Ja lično navijam za Chelsea još od vremena Zole,Stanića,znači prije Romana i njegovih novaca,,i ako Beg nije dobar onda to opravdano kažem ,a definitivno nije dobar,nesiguran je, dosta golova u repci je njegovih a i u Chelsea(ovaj večeras pogotovo)Ali opet ga volim i cijenim zato što je naš,što nas predstavlja u LP,i u ekipi kao što je Chelsea i nemate pravo nikog nazvati pljuvačem ako neko nekog kritikuje...to isto važi za Džeku,Pjanu i sve ostale..i kome to može biti pulen Šehić,Burić kraj Bega živoga(možda njihovom bratu,mami ili tati)...ali dajte poštujte tuđe mišljenje..ne morate se slagati sa njim ali poštujte...ko me ima pravo nazvati pljuvačem ako kažem za nekoga da nije dobro odigrao ,a takođe i ja nemam to pravo za nekoga drugog...
Gledajte statstike Sehica zadnje 2 sezone, realno on bi mogao igrati kod kluba u vrhu Championshipa a i CAK, mozda i kod kluba kao Bournemouth/Norwich City.
Ako je Begovic u normalnoj formi (kao sto je uvijek bio prije ove i prosle sezone) onda je on daleko ispred njega ali trenutno ja bi htio da vidim kako bi Sehic odbranio za Bosnu.
Ako je Begovic u normalnoj formi (kao sto je uvijek bio prije ove i prosle sezone) onda je on daleko ispred njega ali trenutno ja bi htio da vidim kako bi Sehic odbranio za Bosnu.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- Nerminovic
- Kontakt:
Rado bi gurao Asmira al kad covjek brani ko muha bez glave...niti sam navijac Celika ili Zelje samo kazem da Sehic i Buric takodjer igraju na visokom nivou znaci cim nam standardni golman brani ovako i to duze vrijeme, zasto jedan Buric ne bi mogao braniti umjesto njega cisto me strah zbog Asmira izgubio se totalnojasmin10 je napisao/la:A pusti ih. Jedva dočekali da guraju svoje pulene, Sehica, Burica, Delaca...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United