Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Idemo dalje.
Ovo treba biti dodatna motivacija da se onaj jad mlatne u nedjelju. Ako izgube ili odigraju nerjeseno nek se tjeraju u pm
I dalje je samo Liga bitna!
Ovo treba biti dodatna motivacija da se onaj jad mlatne u nedjelju. Ako izgube ili odigraju nerjeseno nek se tjeraju u pm
I dalje je samo Liga bitna!
A.F.C. Bournemouth!
Mene uopste nije pogodilo, neka nema povreda 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
To je sukus utakmice.AsharaK je napisao/la:Mene uopste nije pogodilo, neka nema povreda
A i Giroud je još jednom zabio Bayernu, i to golčinu.
-
titi14oldschool
- Kontakt:
Sta bi kad nam igraci niau od pravog tijesta...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: RE: Re: Arsenal
Da, Giroud pokazuje klasuArtetitis je napisao/la:To je sukus utakmice.AsharaK je napisao/la:Mene uopste nije pogodilo, neka nema povreda
A i Giroud je još jednom zabio Bayernu, i to golčinu.
voajerova prćija napunjena do vrha,onaj debuchy još jedan vrhunski potez voajera,lik je propao kao kauč
ili dominacija kokelina i pivskog trbuha na sredini
a stoperi prva klasa
joel nema snage za umrijeti
Al kako da završiš 4. pored yebenog dinama 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Eto, neka si se i ti imao čemu obradovati.Seaman je napisao/la:voajerova prćija napunjena do vrha,onaj debuchy još jedan vrhunski potez voajera,lik je propao kao kaučili dominacija kokelina i pivskog trbuha na sredini
a stoperi prva klasa
joel nema snage za umrijeti
- Marsal
- Kontakt:
Pa to je ono što me je i najviše iznerviralo danas, što ćemo igrati yebeni kup Uefa.topnik1 je napisao/la:Al kako da završiš 4. pored yebenog dinama
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Re: Odg: RE: Re: Arsenal
Ma zavrsit ces drugi, nije to upitno. Trebas dobiti Dinamo i Olya dva razlike. Bar ja vjerujem u to, i nekako je realno.topnik1 je napisao/la:Al kako da završiš 4. pored yebenog dinama
Vidjećemo u maju.Seaman je napisao/la:mišiću u rupu,možete samo sanjati osvajanje lige jer nema u toga ništa u real životu,dok je gmaz na klupi
Još besramno piše u trećem licu yebote.Artetitis je napisao/la:Vidjećemo u maju.Seaman je napisao/la:mišiću u rupu,možete samo sanjati osvajanje lige jer nema u toga ništa u real životu,dok je gmaz na klupi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
bit će dosta i veljača ili početak ožujkaArtetitis je napisao/la:Vidjećemo u maju.Seaman je napisao/la:mišiću u rupu,možete samo sanjati osvajanje lige jer nema u toga ništa u real životu,dok je gmaz na klupi
Bumo videli.Seaman je napisao/la:bit će dosta i veljača ili početak ožujkanakon toga možete razmisliti o bljuvotima kojima uzdižete neke poluigrače i matorog jarca na klupi
bit će mi zadovoljstvo uživati u kmečanju voajeroljubaca
Elem, bitno je dobiti kokoši u nedjelju obzirom da ne vidim gdje City može prosuti bodove do utakmice sa nama, eventualno Klopp i Koeman da nešto naprave.
Artetitis je napisao/la:Bumo videli.Seaman je napisao/la:bit će dosta i veljača ili početak ožujkanakon toga možete razmisliti o bljuvotima kojima uzdižete neke poluigrače i matorog jarca na klupi
bit će mi zadovoljstvo uživati u kmečanju voajeroljubaca
bit će to repriza već viđenih voajerovih scenarija u kojem je jedino voajerova prćija osramoćena po x put
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 04 nov 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja nisam zapamtio momčino da si ti ikad donio pozitivnu vijest, još mučki provociraš sa tim dresom da mi ovo malo života zgadišanell je napisao/la:Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema pozitivnih vijesti ovih dana kod nas, a pošto si propustio utakmicu evo ti highlightsitopnik1 je napisao/la:Ja nisam zapamtio momčino da si ti ikad donio pozitivnu vijest, još mučki provociraš sa tim dresom da mi ovo malo života zgadišanell je napisao/la:Wenger says Bellerin won't recover in time to face Tottenham on Sunday. Koscielny might.
http://www.fullmatchesandshows.com/2015 ... ull-match/
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kako nema pozitivnih vijesti kad smo najjači tim u liZi?
Anele,iznenaĐen sam... I uvreĐen!
Slijedi nam bruka laganih utakmica
Anele,iznenaĐen sam... I uvreĐen!
Slijedi nam bruka laganih utakmica
A.F.C. Bournemouth!
Ma ovo je veceras bilo sramotno. Bez ikakve zelje se igralo. Bauern je procitana ekipa koja je suplja u odbrani. To ce se vidjeti kad nalete na Real, Barcu, PSG...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.