Što nije ovako protiv KipraHankMoody je napisao/la:Čeka se neko s postom "Što nije ovako protiv Kipra"
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Pogba prosječan igrač ..Romagnoli13 je napisao/la:Zlatna Lopta.Ako Pogba vrijedi 100M,onda Mire vrijedi barem 150.
Ima potencijala ali mora još mnogo raditi za epitet world class player
"We need to suffer. And we need to fight."
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Definitivno se slazem s tobom. Najveci korak bi napravio kada bi otisao u Spaniju, ako ne u Barcu onda u Atl. Madrid. Tamo bi se 100% uklopio i udvostrucio svoju vrijednost.Captain4 je napisao/la:Pogba prosječan igrač ..Romagnoli13 je napisao/la:Zlatna Lopta.Ako Pogba vrijedi 100M,onda Mire vrijedi barem 150.
Kakav atletico sta ce u te sabane?
Samo sveta trojka dolazi u obzir, tj. Real Bayern Barca.
Razvalice i u barazu 100% nosice nas do pobjede zato je i dobio dupli zuti da se malo ispuse pred pripreme. Mire je genijalan.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Samo sveta trojka dolazi u obzir, tj. Real Bayern Barca.
Razvalice i u barazu 100% nosice nas do pobjede zato je i dobio dupli zuti da se malo ispuse pred pripreme. Mire je genijalan.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Šteta što će propustiti veliki derbi u ovakvom naletu... Al' hajde u svakom zlu ima nešto dobro. biće spreman za baraž i psihički i fizički 
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 04 nov 2015, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čuj sveta trojka ... o jbmti život ko sve ima pravo da se registruje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ceka se reakcija navijaca Juventusa na ovo.Captain4 je napisao/la:Pogba prosječan igrač ..Romagnoli13 je napisao/la:Zlatna Lopta.Ako Pogba vrijedi 100M,onda Mire vrijedi barem 150.
Pjanic je vec dugo medju najboljim igracima na svojoj poziciji u svijetu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
To je najvaznije sada, Edin i Senad da odrade jos derbi i na okupljanje.FaraonTM je napisao/la:Šteta što će propustiti veliki derbi u ovakvom naletu... Al' hajde u svakom zlu ima nešto dobru. biće spreman za baraž i psihički i fizički
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmori Pjanke, za 9 dana yebi Ircima majku. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mudonja 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Baš mi je drago što neće igrati protiv fašista.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo Barcelona ili Bayern. Moze i Real, ali tamo je najveća konkurencija.
Juventus, Liverpool, Atletico Madrid nisu bas neki poseban napredak i ne vidim razlog zašto ne bi Miralem prešao u redove ova tri daleko najjača kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Juventus, Liverpool, Atletico Madrid nisu bas neki poseban napredak i ne vidim razlog zašto ne bi Miralem prešao u redove ova tri daleko najjača kluba.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DragonGirl
- Kontakt:
Dobro je, prošao je bez povrede.
Kakav penal, bravo Mire majstore, samo da ponoviš ovu formu i protiv Irske!
Kakav penal, bravo Mire majstore, samo da ponoviš ovu formu i protiv Irske!
Cestitke na jos jednoj odlicnoj utakmici, neka ponovi ovakvu igru protiv Barce i vjerovatno ide u jedan od trenutno top3, Bayern-Barca-Real. Kao sto neko iznad napisa, nema mu fajde prelazit u Juve,Lpool, to je trun veci/bolji nivo, ali daleko od top3.
Ide mu u prilog sto ovi spanci gotive nase igrace njemu slicne, Modric, Rakitic, Kovacic - kao i Guardiolina zelja da mu ekipa ima sto vise posjeda lopte.
Miraleme pruzi pola od ovoga sto dajes za Romu u repci i mi cemo biti na EP.
Ide mu u prilog sto ovi spanci gotive nase igrace njemu slicne, Modric, Rakitic, Kovacic - kao i Guardiolina zelja da mu ekipa ima sto vise posjeda lopte.
Miraleme pruzi pola od ovoga sto dajes za Romu u repci i mi cemo biti na EP.
Kao sto su neki vec konstatovali, vecerasnja partija i nije bila na nekom nivou ali sta je tu je...ne moze vazda onaj nivo...najbitnija je pobjeda i pobjedonosni gol...kako mi je drago sto je Toprak sprijecio sebicnjaka Salaha i tako omogucio Pjanketu da zabije
Sto se tice penala, ono iscekivanje me pojelo, nevjerovatno kakva me trema spucala (vjerovatno zbog Kipra), kao da je pucao odlucujuci penal za repku protiv Irske u drugoj utakmici u 90'
Znao sam da ce je onako opajndaciti...ocito jos uvijek nije samouvjeren kod izvodjenja jedanaesteraca...od njega ocekujem da ubuduce sutira pod precku.
Samo sam bivao miran kada Salihovic puca penal...donekle Miske, ali kod njega mi uvijek smetalo sto je lagahno plasira i nedo Bog da golman ocjeni to bi u 90% slucajeva bila odbrana.
Sad Pjanke odmori i protiv Irske nastavi u istom ritmu.
Vidimo se u Zenici!
Sto se tice penala, ono iscekivanje me pojelo, nevjerovatno kakva me trema spucala (vjerovatno zbog Kipra), kao da je pucao odlucujuci penal za repku protiv Irske u drugoj utakmici u 90'
Znao sam da ce je onako opajndaciti...ocito jos uvijek nije samouvjeren kod izvodjenja jedanaesteraca...od njega ocekujem da ubuduce sutira pod precku.
Samo sam bivao miran kada Salihovic puca penal...donekle Miske, ali kod njega mi uvijek smetalo sto je lagahno plasira i nedo Bog da golman ocjeni to bi u 90% slucajeva bila odbrana.
Sad Pjanke odmori i protiv Irske nastavi u istom ritmu.
Vidimo se u Zenici!
Pjanke malo diskretniji nego smo navikli ali opet sasvim dovoljno za odlicnu ocjenu.
Raduje me da skuplja damu i preuzima odgovornost kad je najgusce,veliki igraci to moraju raditi inace nisu veliki.
Samo d poradi na samopouzdnju i mirnoci izvodjenja penala pa da vidim kako hladno golmana salje po cevape.Ima od koga uciti i u klubu i reprezentaciji,to mora uraditi pod hitno.
Raduje me da skuplja damu i preuzima odgovornost kad je najgusce,veliki igraci to moraju raditi inace nisu veliki.
Samo d poradi na samopouzdnju i mirnoci izvodjenja penala pa da vidim kako hladno golmana salje po cevape.Ima od koga uciti i u klubu i reprezentaciji,to mora uraditi pod hitno.
- DragonGirl
- Kontakt:
Naš budući reprezentativac aBd...
Vec se vidi sklonost ka alibi pasovimaDragonGirl je napisao/la:Naš budući reprezentativac aBd...![]()
![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Jel ovo Dzeko ili Mire govore jos jos?DragonGirl je napisao/la:Naš budući reprezentativac aBd...![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Ponos Torina
- Kontakt:
mali ce biti isti kao i tata vidi mu frizure,zalisci a i bucan je

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi