Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa iznenaĐen sam jer širiš negativitet. Jel to sa seamenom nešto dogovoraš na PP?anell je napisao/la:Zašto si iznenaĐen i uvreĐen ? I kakav je to avatar?
Dobar avatar. Barem ne širim negativitet sa njim k'o ti sa svojim
A.F.C. Bournemouth!
Seamen je moj najbolji prijatelj, svaki dan pukne bar jedna poruka na PP. Šta fali ovom avataru, ekstra dres.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj Traktoritisa kae bumo videli on fakat zivi u svom nekom sarenom svijetu ili poceo pratiti Arsenal od prije par sedmica. ahahaha voajer je vec na pocetku sezone usrao evropu i evo ga na pragu ispadanja iz strasne grupe, povezao ej standardno par pobjeda poslije kojih voajeroljupci sa memorijom kisne gliste padaju u trans i sanjaju o titulu dok tako sedmica po sedmica jedan po jedan prvotimac ili bitniji igrac sa klupe otpada zbog ozlijeda, kladim se da ce gurati jos neko vrijeme na dobroj ligaskoj formi i mozda rasporedu ali sigurno raspad sistema slijedi pitanje je samo dal decembar, januar ili februar. Na kraju ce zavrsiti predvidjam treci a kakve su okolnosti sa konkurencijom mozda cak i drugi kad ce voajeroljupc standardno postirati neek iamginarne tabele i standardno proklinjati "nesrecu" sa ozlijedama i pricati kako ce se titula osvojiti. Naravno ako povezemo par pobjeda u zadnjih 5 kola reci ce onu standardnu sad ovako treba uci u iducu sezonu i titula sa voajerom je moguca i tako idemo u krug po dvanaesti put...
pardon trinaesti put...
pardon trinaesti put...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Stvarna tabela kaže da imamo 14 bodova više od aktuelnog prvaka. Pati.
Idete na aparate ponovo u nedjelju. Ti i tvoj druganell je napisao/la:Seamen je moj najbolji prijatelj, svaki dan pukne bar jedna poruka na PP. Šta fali ovom avataru, ekstra dres.
Uzivajte do tada
A.F.C. Bournemouth!
Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Seaman nije Terekovac. Nemoj njega sa sobom i Pajom uvlacit.anell je napisao/la:Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Opali print screen trebace ti argumenata jos i prije kraja sezone...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Prelazi i on polako na našu stranuGreivis je napisao/la:Seaman nije Terekovac. Nemoj njega sa sobom i Pajom uvlacit.anell je napisao/la:Ali smo zato večeras sretni zbog pobjede Chelsea, a imamo šanse i u subotu protiv Stokea.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma Gre,vidiš da sve uvlače u plavi tabor. To se sve preko PPa odrađuje u sitne sate
A.F.C. Bournemouth!
Jbg ako ne prodjete sami ste krivi,mi vas ne mozemo 2x pustiti to bi vec bilo ocigledno i previse za ekipu koja muku muci sa timovima iz Grcke i Hrvatske 
Heheautogol je napisao/la:Jbg ako ne prodjete sami ste krivi,mi vas ne mozemo 2x pustiti to bi vec bilo ocigledno i previse za ekipu koja muku muci sa timovima iz Grcke i Hrvatske
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Za razliku od Anela, da ja malo donesem koju veselu vijest
on injuries…
I don’t think Bellerin will be available for Sunday but there is a small chance
on injuries…
I don’t think Bellerin will be available for Sunday but there is a small chance
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Murga je napisao/la:

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Hajd što Bayo provocira,ali ova smijurija od kluba ima obraza nekog prozivat?!
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Ovo samo pokazuje koliko je Arsenal gospodski klub, neka prepucavanja zvaničnih stranica po Twitteru i podyebavanja kao da su mala djeca...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa dobro, Tottenhamov najveći uspjeh u Ligi prvaka je ova pobjeda Bayerna nad Arsenalom.Marsal je napisao/la:Ovo samo pokazuje koliko je Arsenal gospodski klub, neka prepucavanja zvaničnih stranica po Twitteru i podyebavanja kao da su mala djeca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.