SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

daffy
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la daffy » 18 maj 2010, 18:50

Genghis je napisao/la:
daffy je napisao/la:Italija i Slovacka.. zaboravio sam glasati za Slovacku samo sam za Italiju..

samo da vam nesto kazem, u Slovackoj igra Hamsik.. ekipi u kojoj igra Hamsik nije nista potrebno.. Hamsik ih je odveo do prvog mjesta u onoj grupi koja nije bila uopste slaba..
Ni meni nije jasno šta ovi podjecnjuju Slovačku koja je sila za Paragvaj, a najjači je lik koji je stavio Novi Zeland prije Slovačke ...
ja mislim da je to prije svega do nepoznavanja igre Slovacke.. culi su da je Paragvaj tamo u americi pobjedio argentinu ili brazila i odma Paragvaj prava ekipa.. Slovacka se prosetala kroz SP grupu..

i da, ako mislite da ce Slovacka propasti ako Hamsika zaustave grijesite.. zato sto se Hamsika ne moze zaustaviti..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 maj 2010, 18:53

Genghis je napisao/la:
daffy je napisao/la:Italija i Slovacka.. zaboravio sam glasati za Slovacku samo sam za Italiju..

samo da vam nesto kazem, u Slovackoj igra Hamsik.. ekipi u kojoj igra Hamsik nije nista potrebno.. Hamsik ih je odveo do prvog mjesta u onoj grupi koja nije bila uopste slaba..
Ni meni nije jasno šta ovi podjecnjuju Slovačku koja je sila za Paragvaj, a najjači je lik koji je stavio Novi Zeland prije Slovačke ...

gdje je ba sila..ljudi brazila dobili u kvalifikacijama i puno su iskusniji..dok je slovacka repka u progresu i mogu solidno odigrat al tesko da ce sta napravit....

paragvaj moze puno napravit na SP ako se sve poslozi kako treba i ako budu disciplinovani....kakva slovacka ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 18:53

daffy je napisao/la:
Genghis je napisao/la:

ja mislim da je to prije svega do nepoznavanja igre Slovacke.. culi su da je Paragvaj tamo u americi pobjedio argentinu ili brazila i odma Paragvaj prava ekipa.. Slovacka se prosetala kroz SP grupu..

i da, ako mislite da ce Slovacka propasti ako Hamsika zaustave grijesite.. zato sto se Hamsika ne moze zaustaviti..
Ali pogledaj u kakvoj su grupi igrali. Sa Ceskom i Poljskom koje nikad nisu bile gore, i sa Slovenijom. Znaci vrlo laka grupa. Imaju slovaci dobrih igraca, ali je Paragvaj favorit za to drugo mjesto. Imaju i bolje igrace i vise iskustva. Ali ne bi bio nikakav sok ni da Slovacka prodje naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 18 maj 2010, 19:00

ali problem je sto se u ovoj temi Slovacka poredi kao da je Novi Zeland.. mozda jeste iskusnija ili sta vec.. i jedna Slovenija je pobjedila Rusiju pa je ne cini najboljom na svijetu ako cemo tako..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 maj 2010, 19:01

da se razumijemo novi zeland ce biti kanta za nabijanje i ko je poredi sa slovackom....nije bas upoznat :D

NZ je zaluto na SP nekim cudom :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 18 maj 2010, 19:52

Genghis je napisao/la:Ja ne znam koje ste vi kvalifikacije gledali pa tako lagano otpisujete Slovačku. Slovačka je sila za Paragvaj, živi bili pa vidjeli!
gledali su juznoamericke kvalifikacije ;)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 20:04

Wolverine je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Ja ne znam koje ste vi kvalifikacije gledali pa tako lagano otpisujete Slovačku. Slovačka je sila za Paragvaj, živi bili pa vidjeli!
gledali su juznoamericke kvalifikacije ;)
Te kvalifikacije su uvijek bile smiješne, prema njima Argentina na ovo prvenstvo dolazi kao totalni autsajder, dok su kvalifikacije u evropskoj zoni u većini slučajeva bile odraz kvaliteta pojedinih selekcija. Naravno, ne sporim kvalitetu Paragvaja, ali prema ovoj ovdje anketi ispade da Paragvaj ide po titulu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2010, 00:21

Moje skromno misljenje je da je Pragvaj bolji tim od Slovacke i da ce proci u drugi krug. Slovake sam gledao par puta i uopste me nisu odusevili
nema potpisa

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 maj 2010, 00:24

Za Italiju je najvaznije da igra odbranu dobru, predobru, ostalo ce doci :D Bojim se i za prolaz iz grupe, realno :?
Support Velez, It's logical! ★

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 19 maj 2010, 00:25

Italija i Slovacka.
BosnaE

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 01:40

ovako ja vidim put Italije.. kroz grupu ce se provuci i zavrsiti prva jedva.. onda ce za protovnika dobiti neku smijesnu ekipu.. i proci ce naravno.. posle toga dobijaju neku solidnu ekipu i sa njima ce se peglati do zadnjih minuta i prolaze.. tad ce doci neko od najvecih i Italija ce ga k'o s'poslom izbacit.. i lagano doci do finala i osvojiti nadam se.. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2010, 10:03

daffy je napisao/la:ovako ja vidim put Italije.. kroz grupu ce se provuci i zavrsiti prva jedva.. onda ce za protovnika dobiti neku smijesnu ekipu.. i proci ce naravno.. posle toga dobijaju neku solidnu ekipu i sa njima ce se peglati do zadnjih minuta i prolaze.. tad ce doci neko od najvecih i Italija ce ga k'o s'poslom izbacit.. i lagano doci do finala i osvojiti nadam se.. :mrgreen:
Na SP smesna ekipa u drugoj fazi :roll: Ne verujem sta sam procitao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 10:06

Devil je napisao/la:
daffy je napisao/la:ovako ja vidim put Italije.. kroz grupu ce se provuci i zavrsiti prva jedva.. onda ce za protovnika dobiti neku smijesnu ekipu.. i proci ce naravno.. posle toga dobijaju neku solidnu ekipu i sa njima ce se peglati do zadnjih minuta i prolaze.. tad ce doci neko od najvecih i Italija ce ga k'o s'poslom izbacit.. i lagano doci do finala i osvojiti nadam se.. :mrgreen:
A inače ih mogu "zapasti" smiješne ekipe poput Holandije i Danske(Kameruna).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 maj 2010, 10:13

slika

:D
Support Velez, It's logical! ★

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 maj 2010, 12:21

Kad je bilo izvlačenje za skupine prije par mjeseci i kad sam vidio koju su grupu fratelli Taliani dobili, prvo sto sam pomislio je: pa kako se oni uvijek znaju zguziti :D :D Stvarno imaju sreće pri ždrijebovima.

Gledam spisak igrača Italije i malko mi nije jasno, da li je to konačno il će se još širiti. Pa tu mi fali jos najmanje 3-4 dobra igrača. Ili sam ja možda malo ostario, i nostalgičan za nekima, pa u spisku ne vidim Inzaghi-a, Totti-a i Maldini-a :D :D još ne mogu prežaliti što Maldini ne igra nogomet više.

No kako god bilo vjerujem i nadam se da će moji dragi Talijani proći grupu. Opet bi to moglo biti na guzove, kao i na svakim dosadašnjim prvenstvima, 4 boda, 2 postignuta gola, jedan primljen i eto osmine finala :D :D :mrgreen: Mislim da je za njih plafon četvrtfinale, ali oni su mi ko Švabe, nikad ne znaš šta će biti.
Recimo da će Talijani biti drugi.
Ove ostale ekipe stvarno slabo poznajem, pogotovo Novi Zeland. O njima znam samo da imaju super ultra ovce i da su najveći izvoznik vuna u svijetu :D
Volio bih da Slovaci prođu dalje. Predrag narod :)
eto, Slovaci i Talijani. Finito :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 14:43

Devil je napisao/la:
sta je tu cudno? dobiti neku repku koja je u odnosu na njih i favorite smijesna.. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2010, 14:52

daffy je napisao/la:
Devil je napisao/la:
sta je tu cudno? dobiti neku repku koja je u odnosu na njih i favorite smijesna.. ;)
Jedine smjesne reprezentacije na ovom prvenstvu su Novi Zeland i Sjeverna Koreja. A svi ostali mogu iznenadit Italiju i svaku drugu reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 maj 2010, 14:57

pogresno se izrazio eto.. jel vam drago.. mislim.. u ovoj ce grupi proci il Slovacka il Paragvaj dalje i ako ih Engleska/Spanija/Holandija ili neko drugi od elite dobije bit ce im smijesno.. naravno, mogu pobjediti ovi prvi, ali tesko..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 maj 2010, 00:33

Ja sam za simpatični Novi Zeland
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 20 maj 2010, 21:05

Talijani na iskustvo,a Slovacka i Paragvaj za drugoo mjesto

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.