Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

voltron30
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la voltron30 » 04 nov 2015, 17:33

Dresovi odlični!!! Kome smeta na pijaci ima još fuš robe sa legea znakom, ako ih puca nostalgija.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 04 nov 2015, 17:37

AlenHalilovic je napisao/la:Evo verzija sa žutim go vnetom.

[img]http://fs5.directupload.net/images/151104/4bitdaxy.jpg[/img]
I kad neko kaže daj žutih detalja. Evo ti žuto **** sada.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 nov 2015, 17:42

Dres ne čini igrača :P haha

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 nov 2015, 17:50

Bijeli fantastičan !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 nov 2015, 18:13

Oba dresa predobra. I nije mi jasno sto ovi pricaju za zutu boju, kao nije nasa boja. Pa spanci i nijemci svake kvalifikacije imaju gostujuce dresove sa nekom novom bojom. Problem je sto smo mi previse optereceni i ograniceni nekim stvarima, pa uvijek postoje ljudi kojima se nesto nece svidati i uvijek ce biti rasprave ne samo o dresovima, vec o bilo cemu. Jedino se u zadnje vrijeme manje raspravlja o stadionu na kojem cemo igrati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 nov 2015, 18:43

nadam se da će bijeli biti prvi, dakle domaći dres

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 nov 2015, 18:47

Sto li ljudima smeta zuta boja? Kao da nikada nismo imali dresove sa zutim detaljima :urnebes:

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 04 nov 2015, 18:57

Dres sasvim Ok bolji od prošlog sigurno da o Legei ne pricam... cemu toliki negativni komentari :crazy: :kafa:
Arsenal All The Way !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 nov 2015, 19:11

NYKnicks Fan je napisao/la:Sto li ljudima smeta zuta boja? Kao da nikada nismo imali dresove sa zutim detaljima :urnebes:
Jedno 10% ovih što govore da im ne valja žuta nijansa na dresovima smatra da taj dres nije lijep izgledom (takav ukus ybg) a ostalih 90% su patriJote koji mrze "dejtonku" i sve žuto te priznaju samo "ljiljane" i plavo-bijelu kombinaciju :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 nov 2015, 19:18

FaraonTM je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sto li ljudima smeta zuta boja? Kao da nikada nismo imali dresove sa zutim detaljima :urnebes:
Jedno 10% ovih što govore da im ne valja žuta nijansa na dresovima smatra da taj dres nije lijep izgledom (takav ukus ybg) a ostalih 90% su patriJote koji mrze "dejtonku" i sve žuto te priznaju samo "ljiljane" i plavo-bijelu kombinaciju :kafa:
Haman su i ljiljani žuti, koliko ja znam? :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 nov 2015, 19:20

NYKnicks Fan je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ma jesu al' je dominirala plavo-bijela boja :D

Na "dejtonki" ima dosta žutila pa smeta jbg :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 nov 2015, 22:02

NYKnicks Fan je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Nisu nego su zlatni :mrgreen: mala ali bitna razlika :tralala:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 05 nov 2015, 06:57

Trebamo onda kupiti oba, rasporiti i kombinovati po zelji. Moze cak i sa pijace, sa dvije linije. Kad rasporis, bice dovoljno materijala i za Adidas linije i logo za jedan dobar dres :salut:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 nov 2015, 07:04

AlenHalilovic je napisao/la:Nisu nego su zlatni :mrgreen: mala ali bitna razlika :tralala:
Nije **** nego se pas posr'o :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 nov 2015, 10:39

Ha,ha..ovo me podsjeti na Đuru iz nadrealista..."taj čudesni crvenkasti,ovaj zelenkasti,hoću reći plave boje je bio,,leteći objekat"....

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 05 nov 2015, 12:10

Umjesto kariranih kvadrata, trebali su napraviti trokutiće na bijelom dresu :P

Ima li gdje izgled/font brojeva i slova kod printa pozadi? Svidio mi se sinoć kod chelsea, moguce da ce adidas koristiti taj print u ovoj sezoni..
Pravda za flash-a!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 nov 2015, 16:16

macak_ je napisao/la:Umjesto kariranih kvadrata, trebali su napraviti trokutiće na bijelom dresu :P
Pusti kvadrate i trokutice, ovaj motiv bi bio najbolji:
slika
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 05 nov 2015, 22:34

U svakoj normalnoj reprezentaciji dres po obicaju predstavi najveca zvijezda i kapiten samo kod nas Amir Spahic i ovaj novi ofinger. :bow:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 nov 2015, 23:00

novi adidas dres manchester uniteda za ovu 15/16 sezonu, pretpostavljam da ste ga svi primjetili ono classic crveno-bijeli sa neki malim detaljima na kragni, ili rukavima...nebitno sad to, uglavnom taj dres je oficijelno proglasen kao jedan od najboljih ako ne i najbolji dres u historiji manchester uniteda.....jer svuda u svijetu vlada minimalizam i pravilo "što jednostavnije to komplikovanije", osim naravno na balkanu..

e sad zamisli da je takav isti dres namijenjen za našu reprezentaciju u našim bojama(plava, bijela i žuta) imam osjecaj da bi sa foruma pokrenuli peticiju za vracanje legea-inih dresova i uslov da nam stave ZMAJA na dres da budemo NAJORIGINALNIJI i u rangu po dizajnu sa africkim reprezentacijama i ludim japancima...

kvalitet dresa se ne ogleda samo u ljepoti, mislim da smo to svi do sada apsolvirali i da je logičnije da će se sićušni pjanić lakše kretat u adidas slim fit, climalite, prozračnom dresu negu u onoj legeainoj vreći i to je po mom misljenju GLAVNI razlog sto se nosi adidas dres..
ali i kad smo kod ljepote, ona dolazi u sitnicama a ne tamo nekim ogromnim sarama po sredini dresa..

ev pogledajte npr. ovaj gostujući dres na proslom svjetskom prvenstvu budućih svjetskih prvaka:
slika
mi da smo dobili ovakvo nesto odma bi se nalazile neke mahane kako su linije isfurane, kako su kroz historiju stotine klubova imale ovakve linije horizontalne po dresovima bla bla bla..

neka ljudi uživajte u našim fudbalerima dok nose dresove najvećeg svjetskog proizvodjaca sportske opreme :bih:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 nov 2015, 23:08

taj gostujući njemački dres sa SP (nije taj na slici nego sličan sa tri zvjezdice i bez odličja svjetskog prvaka) je bio nešto sasvim drugo što ti nisi spomenuo.
to je bio defakto plagijat flamengo dresa, a razlog nije bio dizajn nego jednostavno uvlačenje u guzicu brazilcima, što je švabama na kraju i pošlo za rukom, bez obzira na onih sedam komada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 16 gostiju.