KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Bogdan u njegovim godinama nije dobijao šansu ni približno.Tek je poceo da dobija minute u prvom timu.
Aranitovic vezao i 2.veoma dobru utakmicu.Perovic odigrao bolje.Pobjeda vema bitna za samopouzdanje mladog tima.Omjer 2-3 uopste nije los u ovom trenutku.
Jutros je Anđušić potpisao i zaduzio dres i debitovace u Zagrebu protiv Cibone.
Aranitovic vezao i 2.veoma dobru utakmicu.Perovic odigrao bolje.Pobjeda vema bitna za samopouzdanje mladog tima.Omjer 2-3 uopste nije los u ovom trenutku.
Jutros je Anđušić potpisao i zaduzio dres i debitovace u Zagrebu protiv Cibone.
Mens sana in corpore sano.
Predivno veče!
Za Partizan! Kada je teško, kada ne ide!

Za Partizan! Kada je teško, kada ne ide!

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Koliko se kajem što sam svojevremeno kukao na Gagića,Muslija i Milutinova na Centru...
Božo Đumić me demantovao pri svakoj kritici na račun gore pomenutih..Koja lobanja.koje neznanje i manjak košarkaškog IQ...Svaki kršteni centar će mu utrpati 20+ a za odbranu ne treba da brine.Tu je limit sam sebi.Ja od kad sam živ goreg centra u Partizanu nisam gledao.
Slična situacijom ko sa Metalcom i Igokeom,imali smo šanse a pobjedu i sami sebe pobjeđujemo u 4/4..Ali to je i očekivati od ovakvog tima.Sa Andrićem bi to trebalo biti bar za nijansu bolje.O pojačanjima da ne pričamo.
Božo Đumić me demantovao pri svakoj kritici na račun gore pomenutih..Koja lobanja.koje neznanje i manjak košarkaškog IQ...Svaki kršteni centar će mu utrpati 20+ a za odbranu ne treba da brine.Tu je limit sam sebi.Ja od kad sam živ goreg centra u Partizanu nisam gledao.
Slična situacijom ko sa Metalcom i Igokeom,imali smo šanse a pobjedu i sami sebe pobjeđujemo u 4/4..Ali to je i očekivati od ovakvog tima.Sa Andrićem bi to trebalo biti bar za nijansu bolje.O pojačanjima da ne pričamo.
Božo nikada nije trebao doći u instituciju zvanu KKP. Ali nije jedini. Tužno je gledati Vrabca i njegov učinak....
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Vrabac mi liči na Rodneya Trottera na parketu...44Bertans je napisao/la:Božo nikada nije trebao doći u instituciju zvanu KKP. Ali nije jedini. Tužno je gledati Vrabca i njegov učinak....
Šuška se da dolaze 2 Amera na poziciji 1 i 4...Ima li ko šta zvanično?
O tome se priča od septembra...Vidjećemo.
Vrabac je veliko razočarenje.
Vrabac je veliko razočarenje.
Vrabac ima previse straha, manjak samopouzdanja, sve ga to ubija.. Mozda se formira sta od tog igraca, ali to je samo mozda. Centarsku poziciju ne treba komentarisati, svaki komentar je suvisan.. Jedino sto me hrabri je prosjek godina ovih igraca.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Američki krilni centar Kevin Džouns, novo je pojačanje KK Partizan NIS. Snažni košarkaš koji je tokom prošle sezone u dresu francuskog Šolea beležio u proseku 13,4 poena i 7,5 skokova po meču, debitovaće u crno-belom dresu već u sedmom kolu ABA j.t.d. lige protv Krke iz Novog mesta.
U redove Partizana, Džouns dolazi posle nastupa za Milvoki Baks tokom NBA letnje lige. Tokom karijere, ovaj diplomac Vest Virdžinija Univerziteta je u sezoni 2012/13 nastupao na 32 zvanične utakmice za Klivlend Kavalirs. Nakon toga, igrao je u nekoliko timova razvojne, NBDL lige kao i za Indijana Pejsers i Nju Orleans Pelikans tokom NBA letnje lige 2014. godine.
Kevin Džouns se obavezao na vernost našem timu do kraja sezone. On će uskoro doputovati u prestonicu Srbije i staviti se na raspolaganje stručnom štabu. (IZVOR/Zvanični sajt KK Partizan).
Rješili smo Četvroku,sada se čeka i Američki plej,a trebalo bi se sve znati do 27.10.kada počinje NBA.Uz ta 2 pojačanja,povratke Murića i Andrića te oporavak i vraćanje igri Perovića,te postojeći sastav može se odigrati korektno i ovisno i o faktoru sreće i(ne)kvaliteta ostatka lige(Izuzev CZV.Cedevite i Budućnosti) eventualno i konkurisati za PO ili poziciju koja nije ispod 7.
U redove Partizana, Džouns dolazi posle nastupa za Milvoki Baks tokom NBA letnje lige. Tokom karijere, ovaj diplomac Vest Virdžinija Univerziteta je u sezoni 2012/13 nastupao na 32 zvanične utakmice za Klivlend Kavalirs. Nakon toga, igrao je u nekoliko timova razvojne, NBDL lige kao i za Indijana Pejsers i Nju Orleans Pelikans tokom NBA letnje lige 2014. godine.
Kevin Džouns se obavezao na vernost našem timu do kraja sezone. On će uskoro doputovati u prestonicu Srbije i staviti se na raspolaganje stručnom štabu. (IZVOR/Zvanični sajt KK Partizan).
Rješili smo Četvroku,sada se čeka i Američki plej,a trebalo bi se sve znati do 27.10.kada počinje NBA.Uz ta 2 pojačanja,povratke Murića i Andrića te oporavak i vraćanje igri Perovića,te postojeći sastav može se odigrati korektno i ovisno i o faktoru sreće i(ne)kvaliteta ostatka lige(Izuzev CZV.Cedevite i Budućnosti) eventualno i konkurisati za PO ili poziciju koja nije ispod 7.
Nizak,sport,nije atleta,nema dometa i neke tehnike.DANTES je napisao/la:samo da je fizika jaka, to je bitno
Bit ce pojacanje za ovaj Partizan tbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije teško u ovakvom Partizanu biti pojačanje. AKo u glavi neke bubice smiri, mogao bi on biti sasvim dobar za ABA uslove.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Meč protiv Krke je izgubio Petar Božić.Onako lošu pripremu za branjenje 3 razlike na 8 sekundi do kraja,nisam vidio odavno.
Šteta..garantujem da bi i sa ovakvim timom,koji je nikad lošiji u istoriji,Dule imao bar 4-3 omjer,da ne kažem i 5-2.Glavu svoju dam za ovo što sam rekao.
Al,to je što je.
Šteta..garantujem da bi i sa ovakvim timom,koji je nikad lošiji u istoriji,Dule imao bar 4-3 omjer,da ne kažem i 5-2.Glavu svoju dam za ovo što sam rekao.
Al,to je što je.
Sa Duletom ne bi imali ni ovakav tim.
Božićev poraz.
Očekivan poraz u duelu sa komšinicom.
Jones bi trebao biti pojačanje. Vanja, Anđušić i Kosta totalno van forme.
Jones bi trebao biti pojačanje. Vanja, Anđušić i Kosta totalno van forme.
Mučili smo ih zato što su i oni k od ekipe.
Sudije su ih pogurale na +3 za nas pred kraj poluvremena, svirajući ona 3 slobodna, potom i Andreji tehničku... U svakom slučaju kvalitetniji su.
Sudije su ih pogurale na +3 za nas pred kraj poluvremena, svirajući ona 3 slobodna, potom i Andreji tehničku... U svakom slučaju kvalitetniji su.
To su činjenice. I padaće još više. Politici nije mjesto u košarci. Gdje god je ona došla, taj sport je na margini.
Jones je kosarkas , treba nam jos takvih , kosarkasa mislim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.