Obvious faul in dangeres zone hahahahaha prejako, hvala momci.joker90 je napisao/la:Meni je ono "Jacie Chan kung fu strikes" najjace!![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja sam uvjeren da je ovo Vugda pravio!!Rinuka je napisao/la:Ja nesto kontam da se neko od nasih sprda sa njimajurisicduska je napisao/la:It should of been a derby match.
Hahahahahahhahahahahhahahahahahahha
Ma ovo se neko zezao. Ne može ovo istina biti.![]()
![]()
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 05 nov 2015, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Alo ne dozvolimo
Da ovo napusti granice
BiH
Sjebace nam sve
Evropske integracije
Da ovo napusti granice
BiH
Sjebace nam sve
Evropske integracije
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Don't be mad our friends from Tuzla, but this is just too funny!
FKS robbing clubs since 1946!!
FKS robbing clubs since 1946!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mozda on i Sliskovic..MCMXLVI je napisao/la:Ja sam uvjeran da je ovo Vugda pravio!!Rinuka je napisao/la:Ja nesto kontam da se neko od nasih sprda sa njimajurisicduska je napisao/la:It should of been a derby match.
Hahahahahahhahahahahhahahahahahahha
Ma ovo se neko zezao. Ne može ovo istina biti.![]()
![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
NajjaciShooter je napisao/la:RN87 je napisao/la:Hocemo da nam prevede
Head on shoulder!!!![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja se iskreno nadam da FK Sloboda nema veze sa ovim, jer će se popišati po čitavom pozitivnom radu u ovih nekoliko mjeseci. Horor, brutal, UFC strike, ma neko se zajebava sa nama.
Da ne pričam o tome da pola od ovih situacija nije ni blizu žutog.
Široki kada je izbacio onaj klip što su oštećeni protiv Sarajeva, bar je bio pošten pa ubacio i neke svoje situacije na štetu Sarajeva, iako je i ondje bio dosta promaje.
Al' ako ništa raduje me što je krivac banjalučko smeće, i sa te strane podržavam klip.
Široki kada je izbacio onaj klip što su oštećeni protiv Sarajeva, bar je bio pošten pa ubacio i neke svoje situacije na štetu Sarajeva, iako je i ondje bio dosta promaje.
Al' ako ništa raduje me što je krivac banjalučko smeće, i sa te strane podržavam klip.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
a daj
nemojte hebavat da ste imali strpljenja da ono gledate svih 9 minuta
nemojte hebavat da ste imali strpljenja da ono gledate svih 9 minuta
Idi bolan, stariji vam trener od kluba.RN87 je napisao/la:Ebo vas rejs
Imatel skole
Ti nasao nesto o gramatici i pravopisu, ne znas dvije rijeci sastavit' na svom maternjem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neznam
A znao sam nekad al udario mi head on shoulder
A znao sam nekad al udario mi head on shoulder
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 05 nov 2015, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da se razumijemo na osnovu cega je ovaj Ognjen Valjic EU predatavnik za BiH i sto on dobija svaki derbi.
Prosle sezone je nakon utakmice Siroki-Zeljeznicar suspendovan, na proljece je nakon utakmice Velez-Zrinjski suspendovan. Sada je ocajno odsudio Zeljo-Sarajevo i Sarajevo-Sloboda i opet ce da dobije neki derbi.
Prosle sezone je nakon utakmice Siroki-Zeljeznicar suspendovan, na proljece je nakon utakmice Velez-Zrinjski suspendovan. Sada je ocajno odsudio Zeljo-Sarajevo i Sarajevo-Sloboda i opet ce da dobije neki derbi.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ovi su gori
ot gospode
iz ZE DO kantona
JA SE IZVINJAJEM
ot gospode
iz ZE DO kantona
JA SE IZVINJAJEM
Nije FK Sloboda nego FC FreedomPappy je napisao/la:Ja se iskreno nadam da FK Sloboda nema veze sa ovim, jer će se popišati po čitavom pozitivnom radu u ovih nekoliko mjeseci. Horor, brutal, UFC strike, ma neko se zajebava sa nama.Da ne pričam o tome da pola od ovih situacija nije ni blizu žutog.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To pitaj one što su govorili da je najbolji.tuzlak1987 je napisao/la:Samo da se razumijemo na osnovu cega je ovaj Ognjen Valjic EU predatavnik za BiH i sto on dobija svaki derbi.
Ja od početka mog pisanja na forumu govorim da je on smiješan sudija. Ali iz raznih razloga, koje nisu za foruma, je tu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kako se neofirno sa sadrzaja klipa skrenu na engleski i gramatiku
...mada mi nije jasno sta je ovaj koji je ovo sabrao pokusao sa engleskim
..nece ovo valjda UEFI slat
..nas svakako niko ne j e b e ni za suhu sljivu
....a i Valjica mora da ce m u d o strasno zuljat zbog svega

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj slinasa sta uradi
cekam da i @MortemHz iznese svoje misljenje na ovo
sta kazes na klip ?

cekam da i @MortemHz iznese svoje misljenje na ovo
sta kazes na klip ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bezveze bude dosta puta u centru paznje, a treba da se ne primjeti on na terenu. To ne volim kod sudija..Pappy je napisao/la:To pitaj one što su govorili da je najbolji.tuzlak1987 je napisao/la:Samo da se razumijemo na osnovu cega je ovaj Ognjen Valjic EU predatavnik za BiH i sto on dobija svaki derbi.
Prosle sezone je nakon utakmice Siroki-Zeljeznicar suspendovan, na proljece je nakon utakmice Velez-Zrinjski suspendovan. Sada je ocajno odsudio Zeljo-Sarajevo i Sarajevo-Sloboda i opet ce da dobije neki derbi.![]()
Ja od početka mog pisanja na forumu govorim da je on smiješan sudija. Ali iz raznih razloga, koje nisu za foruma, je tu.
Iskreno ne znam vise niti ko je najbolji. Koji su tebi najbolji jer si upucen u to vise od ostalih?
Amer Bekic
Brus Li
YU NO?
Brus Li
YU NO?
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Evolution87
- Kontakt:
jel ovo neka zajebancija

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.