FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

thunderm
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la thunderm » 18 maj 2010, 18:34

nasborik je napisao/la:
thunderm je napisao/la:
radebl je napisao/la:aj da se ne lazemo, ako borac odigra 2-2 ili kao dobije tekme, jasno je da je to kupljeno-dogovoreno-kako god...
ako se bude igralo posteno,bicu zadovoljan ako izgube 1-0...
samo da se ne obrukamo, 3-0,4-0...a tesko da tu mozemo do trofeja...ko je bio sad u mostaru,zna o cemu pisem...
a i ovaj naslov u predhodnom postu sve objasnjava...

p.s. svi na grbavicu....
daj bolan hjoooj stvarno vas je toliko strah da sad i to pricate sta ako bude tako sta ako bude ovako,BOGATI STO BI SE TO URADILO....et samo mi to reci :S nekontam,kad imamo oboje sanse da osvojimo 2 titule,nekontam vas Bogami ljudi,dodji te na utakmicu i vidjet ce te da nije namjesteno,vi ste ima li sansu da se odlijepite na polusezoni to sto ste prodali nekoliko igraca nije nas problem,sutra iskreno djabe dolazite,aBd dobijamo vas sigurno sutra ;)

Mislim da nisi shvatio post od "rade bl", on govori da je igra Borca toliko losa u gostima da nema sanse da dobiju nikakve...

dobro shvatam al et i to da razjasnim,mah et nasa je liga tako da sve je moguce,al et sutra je samo jedva stvar moguca da kup ostaje na Grbavici :D aBd :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 18:51

slavko njegus je napisao/la:rostilj i cevapi su spremni... Vec se peku ispred stadiona...a tek kad dodjete ima da vam zadimimo sjeveroistok... a jos ako dodjete gladni....Ali svejedno... Welcome to Grbavica...i nek pobijedi bolji...
Cak su nam i cevapi bolji od vasih,iako ni vasi nisu losi...jeo sam kod Mrkve,u Zelji,kod Ferhatovica,ali ne znate somun pripremiti i pecete ih na plin dok su nase lepinje da prste polizes a cevapi se peku na rostilj i ukusniji su.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 20:00

Schlager je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:rostilj i cevapi su spremni... Vec se peku ispred stadiona...a tek kad dodjete ima da vam zadimimo sjeveroistok... a jos ako dodjete gladni....Ali svejedno... Welcome to Grbavica...i nek pobijedi bolji...
Cak su nam i cevapi bolji od vasih,iako ni vasi nisu losi...jeo sam kod Mrkve,u Zelji,kod Ferhatovica,ali ne znate somun pripremiti i pecete ih na plin dok su nase lepinje da prste polizes a cevapi se peku na rostilj i ukusniji su.
Ja jos nisam jeo cevap koji ne valja, meni je svaki za prste polizat... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 18 maj 2010, 20:08

Schlager je napisao/la:
Daj ba Schlager, kakav plin... :lol: pa normalno da se peku na rostilju... to se tebi ucinilo... imamo i mi na jednom mjestu prejake banjalucke... dobri su fkt, ali da su bolji od sarajevskih i nisu nesto extra... :)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 20:10

a sta se ovo desava prva vijest na rtrs sportu Borac - zeljo

ne mogu da vjerujem sta se desava :)

drug

Post Postao/la drug » 18 maj 2010, 20:11

Schlager je napisao/la:

e vala ne preve se cevapi na plinu ni u tunguziji :mrgreen:

navratite i na sarajevsku pivu jednu da vam bude lakse, kad vas uzmemo aBd

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 maj 2010, 20:20

Своју " / ' % ¥ % % / & ' " на ово " $ $:

slika

:D
"" ПУТ ""

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 20:22

preblag si prema njemu. jesi mozda gledao njegovu mrljavu izjavu na rtrs

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 18 maj 2010, 20:38

subzero81 je napisao/la:preblag si prema njemu. jesi mozda gledao njegovu mrljavu izjavu na rtrs
$ ' наравно, он је $ &.
"" ПУТ ""

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 20:58

Ja sam se nagledao svega,ali moram priznati da ni u nas ni u svijetu jos nisam sreo trenera koji je ravnodusniji prema porazima.
Je li neko od vas cuo mozda da se on zabrinuo nakon nekog poraza ili rekao "moramo napraviti analizu" ili nesto slicno?

Yebote,onaj Osim nije zadovoljan ni kad pobjede,a ovaj nas uvijek isti :cry:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 21:13

Schlager je napisao/la:
Jedi kod "zmaja" to su cevabdzinice za levate :D gdje si jeo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 21:17

Pa i osjecao sam se kao levat kad sam vidio koliko ih naplacuju u Zelji...jbt,kao da su od zlata,a nasi sto puta bolji i tri puta jeftiniji......a za tog zmaja ne znam

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 maj 2010, 21:20

Schlager je napisao/la:Pa i osjecao sam se kao levat kad sam vidio koliko ih naplacuju u Zelji...jbt,kao da su od zlata,a nasi sto puta bolji i tri puta jeftiniji......a za tog zmaja ne znam
Ovde ulijece ona prica o ukusima i raspravi o istim .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 21:22

Schlager je napisao/la:Pa i osjecao sam se kao levat kad sam vidio koliko ih naplacuju u Zelji...jbt,kao da su od zlata,a nasi sto puta bolji i tri puta jeftiniji......a za tog zmaja ne znam
PA hebo ga ti jedes kod sampiona :D
Zmaj je u hrasnom iz robota ima i na autobuskoj stanici mada ja preferiram onaj u hrasnom. A imao si i banjalucke na carsiji mada meni nisu nesto.Kad smo kod cevapa kod harija u travniku najbolji koji sam jeo.
Tema borac Zeljo i cevapi :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 21:26

da,ako je to onaj na vrhu starog grada u travniku,tamo su stvarno dobri,skoro kao nasi :D ...ima odmah ispod njega neka cevabdzinica alma ili tako nesto...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 21:26

Schlager je napisao/la:
E jesi našao prava mjesta gdje ces jesti cevape :)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 21:27

E vala ja popodne podero 15 sa kajmakom iz Zelje a nisam godinama jeo, odlicni!
Inace na carsiji jedem samo banjalucke u castel-u (navika vec 25god :mrgreen: ), nema zgare al kod podriga biljni i zivotinjski svijet umire u krugu od 10 metara :mrgreen:
A ove u zmaju kod stanice stavljaju griza pa su bezobrazno veliki...a nisu nekog ukusa :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 21:28

Schlager je napisao/la:da,ako je to onaj na vrhu starog grada u travniku,tamo su stvarno dobri,skoro kao nasi :D ...ima odmah ispod njega neka cevabdzinica alma ili tako nesto...
To je to :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 21:29

Seyo_TM je napisao/la:E vala ja popodne poderu 15 sa kajmakom iz Zelje a nisam godinama jeo, odlicni!
Inace na carsiji jedem samo banjalucke u castel-u (navika vec 25god :mrgreen: ), nema zgare al kod podriga biljni i zivotinjski svijet umire u krugu od 10 metara :mrgreen:
A ove u zmaju kod stanice stavljaju griza pa su bezobrazno veliki...a nisu nekog ukusa :D
Castel je isto tanak , imaš bolje banjalucke isto na čaršiji kod one žene - extra kvalitet.
Ode ova njihova tema svakako u neku stvar :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 18 maj 2010, 21:30

Hehehe,i meni su najljepsi cevapi u Krajini.Svake godine sam na Bascarsiji i tako,al valjda sto je tamo bas masovna produkcija,tj dolazi tako puno turista pa malo pozure,najgore je bilo kad sam ih jednom dobio skoro zive..joj kad sam zaviko" jarane vracaj ovo" a tip samo iskolacio oci,nista mu ko fol nije bilo jasno.Toje bilo kod Zelje. :D
Evo mala reklama,najukusniji cevapi su vam u Kozarcu u resoranu Stara Basta.Bas ono,lepina,malo pomascena,luk i to,ne moras govoriti nekakve brojeve,samo kazes veliku,srednju i malu i to je to...a nisu losi ni kod Necke...
Pa BUJRUM,koga put mozda nekad natjera na tu stranu BiH.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.