Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Osttribine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Osttribine » 05 nov 2015, 23:57

Koji pacenici zivota mi, nije njima do toga sto su osteceni navodno, nego je najveci problem sto nisu pobijedili Sarajevo :D, a doduse mogu ih i shvatiti u jednu ruku obzirom da im je klub star skoro stotinu godina, a ni jedne titule ne osvojise, a zadnju pobjedu na Kosevu ostvarise davne 1981/82. :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 nov 2015, 00:08

BeSha1992 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gledajuci ovaj snimak tek sad vidim da je FK Sarajevo osteceno posto svi njihovi navijaci tecno govore engleski jezik.....yebote sve englez do engleza....ne bi se cudio da nam Vlajic i Bjelica budu linijski protiv Zrinslog....valjda nekako proguramo ove tri domace i jednu gostujucu, valjda bude lakse na proljece uz par pojacanja pa ce mo nekako ostati medju 10 sretnika.
Inglis pliz...
Ju ar not kompetitiv vit Sarajevo, baj baj..
Push my car.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 00:09

:lol: :crazy:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 nov 2015, 00:10

hilmo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Gledaj ti ovih tuzlaka, vec su poceli krojiti pricu kako ce savez ili kako oni kazu sarajevsko hercegovacki lobi dodijeliti titulu bilo kome ali samo ne njima, isto kao sto i Zelju dan danas krive za ispadanje. Vec traze izgovore ukoliko sta ne osvoje ove sezone. Ljudi moji godinama ste uz ovakvu igru na Tusnju osvajali bodove, ne vidim sta je sada problem kada se protiv vas igra grubo.
Ma ne traže oni izgovore ako šta ne osvoje, nego već pripremaju alibi za eventualni poraz za vikend.
A ima ti i ta mjesta hilmo, fkt nisam vjerovao da ce im poraz od Sarajeva ovako tesko pasti, citajuci ih steknes dojam kao da su im u najmanju ruku ponistili jedno 3 gola, a mi recimo zabili iz nepostojeceg penala :rol:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 nov 2015, 00:38

Al zipa Sinanu naslova u Avazu. :rol: :tokralju:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 nov 2015, 00:47

BeSha1992 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Gledajuci ovaj snimak tek sad vidim da je FK Sarajevo osteceno posto svi njihovi navijaci tecno govore engleski jezik.....yebote sve englez do engleza....ne bi se cudio da nam Vlajic i Bjelica budu linijski protiv Zrinslog....valjda nekako proguramo ove tri domace i jednu gostujucu, valjda bude lakse na proljece uz par pojacanja pa ce mo nekako ostati medju 10 sretnika.
Inglis pliz...
Ju ar not kompetitiv vit Sarajevo, baj baj..
ofc we're not, we will never be, as long as u have ur people involved to give u a win outside the pitch ;)
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 nov 2015, 00:48

Pogledao sam video i po mom misljenju Sloboda jeste itekako ostecena a vi se mozete sprdati koliko hocete. Najmanje jedan crveni karton za Sarajevo nije dodijljen. Ono trcanje svih igraca Sarajeva prema sudiji nakon onih lakata je sramno. Treba nekad biti realan i priznati neke stvari, a igraci Sarajeva su se u ovoj utakmici ponasali na terenu i prema sudiji kao da im se nista ne smije svirati.

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la belosevic28 » 06 nov 2015, 00:52

ZaZelju je napisao/la:Pogledao sam video i po mom misljenju Sloboda jeste itekako ostecena a vi se mozete sprdati koliko hocete. Najmanje jedan crveni karton za Sarajevo nije dodijljen. Ono trcanje svih igraca Sarajeva prema sudiji nakon onih lakata je sramno. Treba nekad biti realan i priznati neke stvari, a igraci Sarajeva su se u ovoj utakmici ponasali na terenu i prema sudiji kao da im se nista ne smije svirati.
...rece navijac ciji je klub izgubio zahvaljujuci utrcavanju na teren psa Runde :D
Fkt nezz koji ste se vise obrukali ili vi sa tom Harisovom izjavom, ili ovi iz FC Freedom with video...???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 00:56

ZaZelju je napisao/la:Pogledao sam video i po mom misljenju Sloboda jeste itekako ostecena a vi se mozete sprdati koliko hocete. Najmanje jedan crveni karton za Sarajevo nije dodijljen. Ono trcanje svih igraca Sarajeva prema sudiji nakon onih lakata je sramno. Treba nekad biti realan i priznati neke stvari, a igraci Sarajeva su se u ovoj utakmici ponasali na terenu i prema sudiji kao da im se nista ne smije svirati.
Evo realno brate, vidjeli smo kakav kriterij prolazi kod Valjica i zasto ga i mi ne bi koristili?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 00:56

Priznali smo mi poslije utakmice da smo trebali ostati sa igracem manje, a ovaj video je cirkus teski i treba biti ismijan! Valjic je napravio dosta gresaka, kao i na derbiju sto je. Nekad idu u tvoju korist, nekad protiv tebe.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 06 nov 2015, 00:58

Bolanos je napisao/la:
Evo realno brate, vidjeli smo kakav kriterij prolazi kod Valjica i zasto ga i mi ne bi koristili?
Kakav kriterij? Pa ono je UFC mec bio...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 nov 2015, 00:58

Neka, neka, i jeste im se uvlacili u pakas evo pola godine, sad kad vam ga metnuse pite, sad malo "uzivajte" :zviz:

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 nov 2015, 01:12

belosevic28 je napisao/la:
...rece navijac ciji je klub izgubio zahvaljujuci utrcavanju na teren psa Runde :D
Fkt nezz koji ste se vise obrukali ili vi sa tom Harisovom izjavom, ili ovi iz FC Freedom with video...???
Haris se jeste provalio, treba priznati. Utakmicu Sarajevo - Sloboda nisam imao priliku gledati, ali ovo sto sam vidio na videu je zaista sraman pristup igraca Sarajeva. Udariti covjeka laktom jos se buniti sto je sviran faul, i to ne jedno nego nekoliko puta. Doduse, zasto to nebi uradili kad je sudija pojeo kartone, zaboravio za njih.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 01:19

narodniheroj je napisao/la:Neka, neka, i jeste im se uvlacili u pakas evo pola godine, sad kad vam ga metnuse pite, sad malo "uzivajte" :zviz:
Dobro bolan, pusti nas da se svađamo sad, a vi nastavite da vodite borbu sa kerovima lutalicama.. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 nov 2015, 01:29

joker90 je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Neka, neka, i jeste im se uvlacili u pakas evo pola godine, sad kad vam ga metnuse pite, sad malo "uzivajte" :zviz:
Dobro bolan, pusti nas da se svađamo sad, a vi nastavite da vodite borbu sa kerovima lutalicama.. :rol:
Sto se mene tice metnite im ga do yaya, vidis kako se ponasaju ,prelivode za nepovjerovati.Sve lafo , pite su gospoda ovo-ono a kmece danima za cistu utakmicu, nisu pogledali prema golu Sarajeva a izdaju neka saopstenja, neke smijesne klipove isl.Lafo ljuti na "svoje Bekice", ljudi profesionalci u Sarajevu hljeb zaradjuju, sad im Husref supak sto nije pravio budalu od sebe na tekmi ...ma fuj.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 01:34

narodniheroj je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Sto se mene tice metnite im ga do yaya, vidis kako se ponasaju ,prelivode za nepovjerovati.Sve lafo , pite su gospoda ovo-ono a kmece danima za cistu utakmicu, nisu pogledali prema golu Sarajeva a izdaju neka saopstenja, neke smijesne klipove isl.Lafo ljuti na "svoje Bekice", ljudi profesionalci u Sarajevu hljeb zaradjuju, sad im Husref supak sto nije pravio budalu od sebe na tekmi ...ma fuj.
Zajebanciju na stranu, i ja sam malo iznenađen iskreno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 nov 2015, 01:38

Ma ljudi su jednostavno ocekivali previse od jedne utakmice. Vratili se u realnost naseg fudbala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 nov 2015, 01:38

ZaZelju je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
Haris se jeste provalio, treba priznati. Utakmicu Sarajevo - Sloboda nisam imao priliku gledati, ali ovo sto sam vidio na videu je zaista sraman pristup igraca Sarajeva. Udariti covjeka laktom jos se buniti sto je sviran faul, i to ne jedno nego nekoliko puta. Doduse, zasto to nebi uradili kad je sudija pojeo kartone, zaboravio za njih.
slika

Duff

Post Postao/la Duff » 06 nov 2015, 01:41

Suci za 15.? Bas me zanima, biti ce svakakvih komentara
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 06:35

DoeTz je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
Kakav kriterij? Pa ono je UFC mec bio...
Pa kriterij da mozes krljati koliko hoces. Da je od pocetka poceo sankcionisati mogao bi kasnije kontrolisati mec.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []