Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pantelija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pantelija » 06 nov 2015, 07:12

Kako je sudio derbi sarajevo-zljzncar tako je sudio Sarajevo sloboda....
Primjer lakat igrača kona nad delacom...razvalilo mu lice ne znam je li i faul svirao a ono je crveni direktan minimum žuti

Kada smo to skontali, odigrali protiv slobode isto kao kone protiv nas jer valjic ne zna kontrolirati utakmicu, niti je kada znao

Prošli derbi na Grbavici dobili mi 2-1 bilbiji su noge polomili sa startovima za zatvor ni žutog kartona.. Jbg takav lik, ne zna a ko ga gura je druga prica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 nov 2015, 07:45

MCMXLVI je napisao/la:Ma ljudi su jednostavno ocekivali previse od jedne utakmice. Vratili se u realnost naseg fudbala.
:thumbup: Tacno, tom utakmicom smo se vratili u realnost naseg fudbala. Ko misli da je nasa liga imalo ozbiljna grdno se vara. Nismo djaba na zadnjem mjestu u svijetu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 07:51

Pantelija je napisao/la:Kako je sudio derbi sarajevo-zljzncar tako je sudio Sarajevo sloboda....
Primjer lakat igrača kona nad delacom...razvalilo mu lice ne znam je li i faul svirao a ono je crveni direktan minimum žuti

Kada smo to skontali, odigrali protiv slobode isto kao kone protiv nas jer valjic ne zna kontrolirati utakmicu, niti je kada znao

Prošli derbi na Grbavici dobili mi 2-1 bilbiji su noge polomili sa startovima za zatvor ni žutog kartona.. Jbg takav lik, ne zna a ko ga gura je druga prica
A vidis na Kosevu kad smo igrali odmah se dozvao, prvi start Bogdanovica odmah zuti karton bio. Vjerujem da bi tako bilo i da je Sloboda nas sad pokusala lomiti.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2015, 08:49

[youtube][/youtube]

Ovaj start nad Bilbijom je za crvenog.. A gle gdje sudija stoji..
A ovi englezi, sta vi uopste pokusavate? :mrgreen:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 nov 2015, 08:52

Ma pusti ih neka plaču, manje će pišati :beba:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 nov 2015, 09:10

Sta kaze solinas tri crvena dva penala :D, kao da se sah igrao, svaki faul oni bi iskljucenje, nasi igraci jesu igrali grubo i sankcionisani su sa 5 zutih kartona, jedina po meni greska je start Duljevica laktom, ono je mogao i morao direktan crveni biti, a penali smijesno i komentarisati. Skver i solinas nemojte se toliko uzrujavati fasovat ce te secer :D, mogli ste i jedan video napraviti kakvom ste igrom prije uzimali bodove na Tusnju ili recimo kako su vam igrali igraci koji nisu imali pravo nastupa (Gavaric), pa se mec ponovo odigrao umjesto po pravilu da bude registrovan u korist Sarajeva, postenjacine :D

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 09:18

Sloboda oštećena ne malo nego žestoko. Ovo je na obraz cijeloj ligi tako da smijeh i podyebavanje priliči.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 06 nov 2015, 09:36

Pappy je napisao/la:Ja se iskreno nadam da FK Sloboda nema veze sa ovim, jer će se popišati po čitavom pozitivnom radu u ovih nekoliko mjeseci. Horor, brutal, UFC strike, ma neko se zajebava sa nama. :tokralju: Da ne pričam o tome da pola od ovih situacija nije ni blizu žutog.

Široki kada je izbacio onaj klip što su oštećeni protiv Sarajeva, bar je bio pošten pa ubacio i neke svoje situacije na štetu Sarajeva, iako je i ondje bio dosta promaje.

Al' ako ništa raduje me što je krivac banjalučko smeće, i sa te strane podržavam klip. :D
Nema ovo nikakve veze sa klubom ovo je neko od navijaca sastavio.
Lika je Valjic ispizdio vidis kako se odrazi na engleski mu :D
samo Sloboda

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 10:14

maxmore je napisao/la:Sloboda oštećena ne malo nego žestoko. Ovo je na obraz cijeloj ligi tako da smijeh i podyebavanje priliči.
Evo ovih sto su sa dvije ruke hvatali loptu po 16m nekaznjeno i jos se zalili da su osteceni. Ovo je vec cirkus. :bih: :rol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 11:21

maxmore je napisao/la:Sloboda oštećena ne malo nego žestoko. Ovo je na obraz cijeloj ligi tako da smijeh i podyebavanje priliči.
Vise smo mi bili osteceni na Kosevu protiv vas pa nismo objavili nekakav video sa krnjavim engleskim..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 nov 2015, 11:35

Da ste izgubili, bilo bi objava, novinskih članaka, izjava. Vi ste dobili tu utakmicu. Taj smo mec apsolvirali i rekli da je bio penal da je bilo situacija na obe strane i da smo mi zasluzeno izgubili.

Iako mislim da uz kriteriji koji je dozvolio sudac bili bolji od Slobode.
NK Široki Brijeg

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 nov 2015, 11:37

za sta su ba osteceni, za par faulova(pri tome ne mislim ono trazenje penala Ahmetovica, smijesno, lik je ondje jedva cekao da padne) ? - ja i ? - pa i nas su na derbiju satrali jos im je Valjic to i dopustao a nama je bgm pofino kartona dao, a ne sjecam se da su se pisale nekakve zalbe i pravili video zapisi kad je toj istoj Slobodi bilo skoro nemoguce uzeti bodove na Tusnju radi mesarske igre, jok kad Sarajevo odigra jednu takvu utakmicu(a i to smo primorani bili zbog toga sto nam je dosta igraca falilo) onda zalbe idu, ma poklopite se ba svi, u sudiji ste opravdanje poceli traziti i prije same utakmice, ko vam je kriv sto ste najozbiljniju sansu imali u 93.-94. minuti, mora da je Valjic i ondje kriv sto je promasio
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 nov 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 nov 2015, 11:40

Tuzena FK Ssloboda zbog skrnavljenja engleskog jezika, ljuti na nas ko puške, biće rata..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 11:50

Bolanos je napisao/la:
Evo ovih sto su sa dvije ruke hvatali loptu po 16m nekaznjeno i jos se zalili da su osteceni. Ovo je vec cirkus. :bih: :rol:
Ja bi volio da je tada sviran penal bolje nego da nas sakate onako u ostatku utakmice. Nego, znate vi šta je tada bilo u svlačionici tako da baš i kažem to cirkus koji se nastavlja... Neću reći da je Sarajevo ,u utakmici sa Slobodom, zasluženo pobijedilo, jer nije. Igrač utakmice ujedno i kapetan tima Sarajevo Ognjen Valjić. Treba biti pošten pa priznati nekada.

Lištica

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 12:31

Ne znamo, reci nam? Realno, zajednicko i vama i Slobodi je sto ste na Kosevu po jednom osutali na gol.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 nov 2015, 12:53

THEC je napisao/la:za sta su ba osteceni, za par faulova(pri tome ne mislim ono trazenje penala Ahmetovica, smijesno, lik je ondje jedva cekao da padne) ? - ja i ? - pa i nas su na derbiju satrali jos im je Valjic to i dopustao a nama je bgm pofino kartona dao, a ne sjecam se da su se pisale nekakve zalbe i pravili video zapisi kad je toj istoj Slobodi bilo skoro nemoguce uzeti bodove na Tusnju radi mesarske igre, jok kad Sarajevo odigra jednu takvu utakmicu(a i to smo primorani bili zbog toga sto nam je dosta igraca falilo) onda zalbe idu, ma poklopite se ba svi, u sudiji ste opravdanje poceli traziti i prije same utakmice, ko vam je kriv sto ste najozbiljniju sansu imali u 93.-94. minuti, mora da je Valjic i ondje kriv sto je promasio
Mi imamo nagomilanog negativnog iskustva sa nasim savezom i sad smo u situaciji da se izdignemo i nazalost pored svih drugi problema moramo se boriti za pravdu i pravedan odnos za buduce utakmice. Mozemo raspravljati do sutra je li bio penal ili crveni....ali cinjenica je da nismo imali ravnopravan kriterij kod sudija i to mi moramo promjenuti to je nasa borba i nema potrebe da to licno shvatate.
Samo naivan covjek vjeruje da u savezu nema dogovora i da nisu podjeljene uloge jos i prije prvenstva, takav odnos direktno kvalitet stavlja u drugi plan i sve dok je tako i dok se ne pocne njegovati kvalitet, mi cemo se nacekati da nas neki tim pobjedi 3-0 Sporting Lisabon. A Sarajevo ima kvalitet da pobjedi bilo koga u PLBH i bez potrebe su igrali kako ti kazes mesarski.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 nov 2015, 12:56

Bolanos je napisao/la:Ne znamo, reci nam? Realno, zajednicko i vama i Slobodi je sto ste na Kosevu po jednom osutali na gol.
Sloboda je u citavoj toj atmosferi stvorila 2 izrazite sanse koje su bile izglednije nego vecina vasih prilika. Samo ispravka krivog navoda.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 nov 2015, 13:15

slana_krv je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ne znamo, reci nam? Realno, zajednicko i vama i Slobodi je sto ste na Kosevu po jednom osutali na gol.
Sloboda je u citavoj toj atmosferi stvorila 2 izrazite sanse koje su bile izglednije nego vecina vasih prilika. Samo ispravka krivog navoda.
Pored Bekiceva dva zicera nikad
Pyro is not a crime !

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 06 nov 2015, 13:25

THEC je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Pored Bekiceva dva zicera nikad
Nisam ja rekao od svih vasih prilika, mada to nije ni vazno svakako preilike nemaju vrijednost a i mi smo nase sanse stvorili, kako Husref kaze slucajno.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 13:41

Da, istina. Nisu ljudi u crnom bezveze na utakmici, samo još nisu pas odigrali sa Benkom...

Lištica

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []