Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

joker90
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 13:46

maxmore je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ne znamo, reci nam? Realno, zajednicko i vama i Slobodi je sto ste na Kosevu po jednom osutali na gol.
Da, istina. Nisu ljudi u crnom bezveze na utakmici, samo još nisu pas odigrali sa Benkom...
Da nije tih ljudi u crnom vi bi primili 6 komada na Kosevu, a kone bi vas dobile u Sirokom. Ili si zaboravio one linije sto je savez crtao zbog vas. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 13:50

joker90 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ne znamo, reci nam? Realno, zajednicko i vama i Slobodi je sto ste na Kosevu po jednom osutali na gol.
Da, istina. Nisu ljudi u crnom bezveze na utakmici, samo još nisu pas odigrali sa Benkom...
Da nije tih ljudi u crnom vi bi primili 6 komada na Kosevu, a kone bi vas dobile u Sirokom. Ili si zaboravio one linije sto je savez crtao zbog vas. :urnebes:
Prvi sam rekao da je ne zaslužena podjela bodova i da je Željo oštećen!! Nisam ja Pitar, ne daj Bože!
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2015, 13:52

I ja kazem ne do Bog da si Pitar, jos nam i takvi trebaju..ne do dragi Bog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 13:53

MortemHz je napisao/la:I ja kazem ne do Bog da si Pitar, jos nam i takvi trebaju..ne do dragi Bog
Kada to kažem u takve kao ti gledam. Najbolje kada su obe strane zadovoljne.

Lištica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2015, 13:58

A sta mislis sto ja to govorim? mi nikada nismo voljeli ljude zatrovane mrznjom koji se ponose vadjenjem kukastog kriza npr. pa ti samo gledaj u mene i tipove poput mene, i sam znas da nikada neces biti ovakav pa ti je to neka utjeha valjda, sta li.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 06 nov 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 13:59

Pa i vecina nas, ukljucujuci i mene je rekla da smo trebali ostati sa igracem manje. Ali ti si dosao da malo pljucnes na Sarajevo, pa kako god okrenes. I mi smo poceli se zajebavati na racun suđenja tek kad su Tuzlaci poceli pricati kako je sudija kupljen, Dino ga poslije vodio na pice i sl. A isti covjek sudio derbi i imao isti kriterij prema nama, kao sada prema Slobodi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 nov 2015, 14:02

Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]

9:16

unbilevable

Ebote ko ove u Tuzli uci engleski, je li ovo solinas pravio klip :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:rol: :rol: :rol:

ne mogu vjerovati da je neko uspio ovo napraviti :urnebes:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 14:04

joker90 je napisao/la:Pa i vecina nas, ukljucujuci i mene je rekla da smo trebali ostati sa igracem manje. Ali ti si dosao da malo pljucnes na Sarajevo, pa kako god okrenes. I mi smo poceli se zajebavati na racun suđenja tek kad su Tuzlaci poceli pricati kako je sudija kupljen, Dino ga poslije vodio na pice i sl. A isti covjek sudio derbi i imao isti kriterij prema nama, kao sada prema Slobodi.
Ništa penal? Pljuvanje je za imbecile, ovo je samo rasprava. Samo sam rekao da je Sloboda oštećena...nisam ja kriv što se na mene lijepe frustracije. @ Mortem meni izgleda da si ti sam sebe utješio.

Lištica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2015, 14:07

Ma kakvi, ponosan sam na to sto nisam nacista kao neki i na to sto volim drzavu u kojoj sam se rodio tako da je sve ok ovdje, za drugu stranu i nisam bas tako siguran.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 14:08

maxmore je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Pa i vecina nas, ukljucujuci i mene je rekla da smo trebali ostati sa igracem manje. Ali ti si dosao da malo pljucnes na Sarajevo, pa kako god okrenes. I mi smo poceli se zajebavati na racun suđenja tek kad su Tuzlaci poceli pricati kako je sudija kupljen, Dino ga poslije vodio na pice i sl. A isti covjek sudio derbi i imao isti kriterij prema nama, kao sada prema Slobodi.
Ništa penal? Pljuvanje je za imbecile, ovo je samo rasprava. Samo sam rekao da je Sloboda oštećena...nisam ja kriv što se na mene lijepe frustracije. @ Mortem meni izgleda da si ti sam sebe utješio.
Nista penal! Grubo igrali jesmo, prinuđeni izostankom pola tima, ali pola situacija iz onog smijesnog videa je kao i sam video, smijesno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 14:11

joker90 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
Nista penal! Grubo igrali jesmo, prinuđeni izostankom pola tima, ali pola situacija iz onog smijesnog videa je kao i sam video, smijesno..
Ostala pola? Ona se ne računa ili... kako vi to gledate. Da vidim kako ćeš mi odgovoriti na jedno jednostavno pitanje. Da li Sloboda može biti zadovoljna suđenjem? Nemoj izmotavati postavi se kao neutralac i reci pošteno.

Lištica

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 nov 2015, 14:15

Ne moze kao ni mi na derbiju ali jbg.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2015, 14:16

Momak citas li ti uopste sta ti ja pisem? Igrali grubo jesmo, to je pola videa koje ima smisla. Valjic je to tolerisao, kao i Zeljeznicaru na derbiju i nasi su igrali tako. Ne podrzavam takvu igru, ali kad je moglo protiv nas, mozemo onda i mi. Sloboda ne moze biti zadovoljna suđenjem, hoces da ti nacrtam jos? Ako sam vec rekao da smo trebali ostati sa igracem manje, onda je valjda jasno da ne mogu biti zadovoljni. Mi smo samo ismijali pricu da je Valjic kupljen. Ako ima jos nesto, javi se da ti nacrtam i to. Da ti prevedem na Hrvatski? Greda, vratnica, zaleđe? Samo reci, na sve sam spreman.
Bahati, bahati Željkan!
1946

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 nov 2015, 14:21

joker90 je napisao/la: Sloboda ne moze biti zadovoljna suđenjem, hoces da ti nacrtam jos?

Nema potrebe. Dovoljno mi je. Znači ipak kako sam rekao Sloboda oštećena. Nemam pojma šta se lijepite na moj post kada to kažem. Odjava.

Lištica

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 nov 2015, 14:38

joker90 je napisao/la:Momak citas li ti uopste sta ti ja pisem? Igrali grubo jesmo, to je pola videa koje ima smisla. Valjic je to tolerisao, kao i Zeljeznicaru na derbiju i nasi su igrali tako. Ne podrzavam takvu igru, ali kad je moglo protiv nas, mozemo onda i mi. Sloboda ne moze biti zadovoljna suđenjem, hoces da ti nacrtam jos? Ako sam vec rekao da smo trebali ostati sa igracem manje, onda je valjda jasno da ne mogu biti zadovoljni. Mi smo samo ismijali pricu da je Valjic kupljen. Ako ima jos nesto, javi se da ti nacrtam i to. Da ti prevedem na Hrvatski? Greda, vratnica, zaleđe? Samo reci, na sve sam spreman.
a drug da te pitam ovako: ko je ostecen protiv Slobode osim Borca za onaj gol iz ofsajda :?: do prije par kola imali smo najmanje zutih kartona jer igramo maksimalno korektno sto je potvrdio i svaki protivnicki trener koji je gostovao na Tusnju. zadnjih par kola bombarduju nas kartonima (bez ikakve potrebe) i to samo pojedine igrace koji su nam okosnica ekipe :!: i ti zbog toga sto ste vi dobili "batine" u derbiju sa Zeljom opravdas vasu igru protiv nas :facepalm: pa sta sad mi trebamo udarati svakog koji dodje na Tusan, gluplje opravdanje nisam cuo u zivotu :!: al nebitno bilo proslo tri boda su vasa, nek vam je sa srecom :thumbup:
Sloboda Tuzla

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 06 nov 2015, 15:48

Gdje ima taj video

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 nov 2015, 15:59

Pitaristok je napisao/la:Gdje ima taj video
Pa eto ti ga gore iznad
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2015, 16:04

Dje su nam fukare, sto ih nema od sinoc :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 06 nov 2015, 16:05

Zip je napisao/la:Dje su nam fukare, sto ih nema od sinoc :mrgreen:
Uče engleski

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 nov 2015, 16:09

Sto voli drug @hilmo da prca u zadnje vrijeme :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []