Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

steve-o
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la steve-o » 18 maj 2010, 20:45

Edo_Majka je napisao/la:
steve-o je napisao/la:vidi se da ide u genclerbirligi samo radi finansijski uslova, steta jer siguran sam kad bi pricekao malo da bi mogao sebi pronaci veci klub u boljoj ligi...
Pa polako, ima vremena za to, tamo se moze izbrusiti do kraja i igrati protiv vrlo jakih ekipa i onda u jaci klub, u svakom slucaju je ovo veliki napredak za njega.
u toj ligi imas 3 jaka kluba, ostalo su ****. pricalo se o bundesligi, a na kraju on zavrsi u nekakvom gencleru, opet kazem steta

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 maj 2010, 20:55

Pratil ko turski fudbal, stvarno sam iznenadjen ovim transferom. O kakvoj se ekipi uopste radi ? Mozda i nije lose sto je otiso tamo ako se ekipa planira dosta pojacat i uc u prvenstvo sa velikim ambicijama ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 maj 2010, 21:17

aleksandar_veliki je napisao/la:
seha je napisao/la:Pratil ko turski fudbal, stvarno sam iznenadjen ovim transferom. O kakvoj se ekipi uopste radi ? Mozda i nije lose sto je otiso tamo ako se ekipa planira dosta pojacat i uc u prvenstvo sa velikim ambicijama ;)
Ekipa koju vodi bivsi trener HSV-a ne moze biti losa. Neki dan mi rece Brko da je to pravi klub i da je isti financijski najstabilniji u Turskoj, a Zec nece biti jedino pojacanje. Mislim da je ovo pravi potez. Sretno Zecino.
Evo informisem se trenutno o ekipi trener Doll ( odma mi je zvucalo poznato, al se nisam mogao sjetit odakle ) ih vodi citavo ovo prvenstvo zavrsili su na 10. poziciji. Od igraca im poznajem samo Radeljic. Al nek je sretno Zecu u njegovoj novoj ekipi, nadam se da imaju velike ambicije za iducu godinu!

Jos jedan reprezentativac kome ne znamo izgovorit ime kluba ! :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 18 maj 2010, 21:50

Vi ste ljudi previse napuhani, izvinujem se sto se moram tako izrazit, al je istina. Vi bi odmah da on predje u Bayern, Real, MUTD. Spustit te se na zemlju. Bas mi je drago sto je presao jer moci ce jos da se kali, i da se dokaze u jacoj ligi. Mene nebi cudilo da naredne sezone Gencel se bude borio za evropu, i da uspiju osvojit mjesto. Samo gledaj Bursaspor, prosle sezone nisu dogurali do mjesta za evropu, a naredne sezone idu direktno u LP. Nek on igra u jacoj ligi, dokazat ce se on, nebrinem se. ;)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 maj 2010, 21:54

bosanac723 je napisao/la:Vi ste ljudi previse napuhani, izvinujem se sto se moram tako izrazit, al je istina. Vi bi odmah da on predje u Bayern, Real, MUTD. Spustit te se na zemlju. Bas mi je drago sto je presao jer moci ce jos da se kali, i da se dokaze u jacoj ligi. Mene nebi cudilo da naredne sezone Gencel se bude borio za evropu, i da uspiju osvojit mjesto. Samo gledaj Bursaspor, prosle sezone nisu dogurali do mjesta za evropu, a naredne sezone idu direktno u LP. Nek on igra u jacoj ligi, dokazat ce se on, nebrinem se. ;)
ako ces vec pljuvati po narodu, vise se potrudi iduci put jer koliko ja vidim niko nije pominjao najvece klubove na svijetu vec jedan klub koji bi njemu odgovarao(recimo jedan hoffenheim) vidis li razliku tu? ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 maj 2010, 21:58

Kako god bilo, sretno zečiću. Nisam baš najzadovoljniji njegovim odabirom ali ako nije imao druge opcije onda je i to bolje nego Šibenik. Nek odigra 1-2 sezone i idemo dalje, mislim da se ipak u Gencebirligiu puno bolje radi nego u Šibeniku, ovi makar neće zaboraviti da mu produže radnu dozvolu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 18 maj 2010, 21:59

Ništa ja nisam reko za Real, Machester i te klubove. Ali Gencerbirligi i turska liga definitivno nisu za Zeca. Bolje je onda da je osto u Šibeniku. Pa bolji je kaiserslautern nego taj Gencerbirligi.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 18 maj 2010, 22:03

steve-o je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Vi ste ljudi previse napuhani, izvinujem se sto se moram tako izrazit, al je istina. Vi bi odmah da on predje u Bayern, Real, MUTD. Spustit te se na zemlju. Bas mi je drago sto je presao jer moci ce jos da se kali, i da se dokaze u jacoj ligi. Mene nebi cudilo da naredne sezone Gencel se bude borio za evropu, i da uspiju osvojit mjesto. Samo gledaj Bursaspor, prosle sezone nisu dogurali do mjesta za evropu, a naredne sezone idu direktno u LP. Nek on igra u jacoj ligi, dokazat ce se on, nebrinem se. ;)
ako ces vec pljuvati po narodu, vise se potrudi iduci put jer koliko ja vidim niko nije pominjao najvece klubove na svijetu vec jedan klub koji bi njemu odgovarao(recimo jedan hoffenheim) vidis li razliku tu? ;)
I sta je tu lose sto je presao u Gencel? "on moze mnogo bolje" :roll: nije niko reko da nemoze bolje, al kakav je problem ako je otisao u Gencel. Gledaj kako je bilo sa Husejnovicem, "veliki talenat", otisao u veliki klub a nije imao strpljenja, poceo kakit i propao. Ja probam da kazem da mu nije nista lose sto je presao u Gencel, svako govori "sta ce tamo?" skontaj da ide u bolju ligu, u ligu sto je vise pracena sa strane veliki svjetski klubova nego HNL. Ako Ermin odigra dobro naredne sezone(aBd hoce) nebi me cudilo da budu ga zvali kremdelakrem klubovi iz Lige 5.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 18 maj 2010, 22:03

turska je liga jaca od hrvatske...hajduku je mozda bio skup i ne bi imao toliku zaradu godisnju...mozda ce mu ovo biti odskocna daska za dalje...da je presao u Teplice,rekli bi levata gdje ode...a trener mu je Nijemac sto mnogo znaci za njegovu buducnost,sigruno bi trebao biti spremniji i u boljoj kondiciji...

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 18 maj 2010, 22:03

Hajd' makar ce uvazeni gradjanin Mustafa Ceric biti zadovoljan jer je otisao u "rezervnu" nam drzavu.
93,4 % " !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 maj 2010, 22:05

dobra liga poslije liga petice tu odma sa Ruskom i Holandskom ligom ne sumnjam da ce preci u jos jaci klub vrlo brzo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 18 maj 2010, 22:07

najbolje bi bilo da je otisao prvo u dinamo, tu odradio dvije sezone i onda otisao u neki bolji klub iz lige petice. ali zasto bi jednostavno kad moze komplikovano

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 22:08

VR6_LION je napisao/la:turska je liga jaca od hrvatske...hajduku je mozda bio skup i ne bi imao toliku zaradu godisnju...mozda ce mu ovo biti odskocna daska za dalje...da je presao u Teplice,rekli bi levata gdje ode...a trener mu je Nijemac sto mnogo znaci za njegovu buducnost,sigruno bi trebao biti spremniji i u boljoj kondiciji...
Da li je moguće da neko ima dilemu oko toga.
Pa Dinamo je nula u odnosu na Bešiktaš, Fener, Bursu, Galatu, pa možda i za Trabzonspor.
Uglavnom uspoređivati Hrvatsku i Tursku ligu može samo neznalica

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 18 maj 2010, 22:10

Kazic je izgleda napokon zadovoljan.
Bice za aparata barem 2-3 dana
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 18 maj 2010, 22:19

neko_iz_mase je napisao/la:Kazic je izgleda napokon zadovoljan.
Bice za aparata barem 2-3 dana
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 18 maj 2010, 22:25

Strauss je napisao/la:
VR6_LION je napisao/la:turska je liga jaca od hrvatske...hajduku je mozda bio skup i ne bi imao toliku zaradu godisnju...mozda ce mu ovo biti odskocna daska za dalje...da je presao u Teplice,rekli bi levata gdje ode...a trener mu je Nijemac sto mnogo znaci za njegovu buducnost,sigruno bi trebao biti spremniji i u boljoj kondiciji...
Da li je moguće da neko ima dilemu oko toga.
Pa Dinamo je nula u odnosu na Bešiktaš, Fener, Bursu, Galatu, pa možda i za Trabzonspor.
Uglavnom uspoređivati Hrvatsku i Tursku ligu može samo neznalica
Pogledaj samo koji su igrači otišli iz Dinama u zadnjih nekoliko sezona i za koje iznose, tako da smatram da je za Zeca bila jako dobra opcija Dinamo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2010, 22:34

Bravo za transfer. Bolje direkt izac u ozbiljnu ligu, umjesto da se vuce po Hajduku ili Dinamu godinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 maj 2010, 22:34

Poletio za parama i prihvatio prvu ponudu. Hajmo se kladiti da ce ostatak karijere provesti po klubovima kao sto su Gencelbirligi, Ankaragucu, Manisaspor itd. Jer ko jednom u Tursku udje tesko iz nje izlazi.... A u Galatu, Fener ili Besiktas tesko da moze jer oni dovode brazilce ili zvijezde pred krajem karijere (Baros, Carlos itd). Mogao je bolje, pa makar da je sacekao poslije ovih utakmica protiv Svedske i Svaba.... Mislim da se zezno...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 maj 2010, 22:35

joj citajuci par komentara kako se prosto vidi radost kojekakvi kvazi-turcina radi ovog transfera :lol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 18 maj 2010, 22:36

Edo_Majka je napisao/la:
steve-o je napisao/la:vidi se da ide u genclerbirligi samo radi finansijski uslova, steta jer siguran sam kad bi pricekao malo da bi mogao sebi pronaci veci klub u boljoj ligi...
Pa polako, ima vremena za to, tamo se moze izbrusiti do kraja i igrati protiv vrlo jakih ekipa i onda u jaci klub, u svakom slucaju je ovo veliki napredak za njega.
Cestitke Zecu na transferu,ipak ide u mnogo jacu ligu od Hrvatske,gdje ce imati priliku za novo dokazivanje! Mlad je i moze on jos dosta toga napraviti u karijeri,vjerujem da mu je ovo samo odskocna daska i da ce aBd za 1-2 god preci u Fenerbahce,Besiktas ili Galatasaraj..cak sam ubjedjen da ce vec sljedece godine preci u jedan od ta tri kluba!..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.