Rinuka je napisao/la:Mislim da ste se vi ipak malo previse nakurcili jbg.Bili ste malo na prvom mjestu i odmah se poceli ponasati ko da ste Real Madrid, a ne ispodprosjecan BH klub (sa ovim ne zelim da vas ponizim ili nesto slicno-nego samo govorim cinjenicu jbg),pa kao eto veliko je cudo sto ste izgubili..I to ne od bilo koga nego od FKS koje je realno svjetlosnu godinu ispred vas..Slazem se da vas je sudija ostetio,tj da je trebao Duljevicu pokazati drugi zuti za onaj lakat,ali brate nije to nikakva zavjera protiv Slobode niti nesto slicno..Pa takva sranja i sudijske greske se desavaju svugdje u svijetu,a pogotovo kod nas..Ista takva sranja i sudijske greske ili nepravde desavale su se i nama i svim klubovima u ovoj nasoj ligi,i naravno svi smo bili razocarani i bijesni,ali vi ste se toliko nafurali kao da vam je neko ukrao finale LS..Okrenite se buducnosti i uzivajte u dobrim igrama i rezultatima vaseg kluba..Meni licno je drago da Sloboda polako ali sigurno nareduje i da je od ove sezone uz FKS i Siroki jedan od nasih najorganizovanijih i najstabilnijih klubova...Pozz svim pravim navijacima i ljubiteljima BH fudbala
Drug shvati da to nije samo jedna utakmica kao sto rece ultrasstyle, to se desava vec nekoliko kola, a ono protiv vas je samo jos jedna kasika u toj citavoj corbi. Ponovilo se hiljadu puta, jaca ste ekipa i bodove nismo uzeli ali nismo ih plaho ni ocekivali, sa sportske strane sve je uredno (koliko toliko zbog onih nekoliko prekrsaja i koje ste sami priznali da su bili krvnicki), ali ovo sto se desava iza zelenog terena, o tome se prica. Protiv vas kao kluba niko nista nema, samo eto mozda je glupo da se nasladjujete onakvom pobjedom, al svako svoje hvali i ne znam sto nas to sve cudi...Ne pratite toliko situaciju oko Slobode pa ne znate, al i nije to vasa obaveza. Valjaju nas i valjace nas dok god mogu, to se znalo maltene od pocetka sezone da ce biti tako, ali nece jos dugo, ovo su im zadnji trzaji.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.