Vjerujem da vam se desava,ali desava se i nama i drugima..A sad kad ste malo stali na svoje noge i postali jedni od boljih,trebate ocekivati da ce mnogi pokusati da vas sruse ili da vam na bilo koji nacin nanesu stetu ili sruse ugled..Tako ti je to kod nas jbg..Sve je puno ljubomore i mrznje prema boljem od sebe...wobly92 je napisao/la:Drug shvati da to nije samo jedna utakmica kao sto rece ultrasstyle, to se desava vec nekoliko kola, a ono protiv vas je samo jos jedna kasika u toj citavoj corbi. Ponovilo se hiljadu puta, jaca ste ekipa i bodove nismo uzeli ali nismo ih plaho ni ocekivali, sa sportske strane sve je uredno (koliko toliko zbog onih nekoliko prekrsaja i koje ste sami priznali da su bili krvnicki), ali ovo sto se desava iza zelenog terena, o tome se prica. Protiv vas kao kluba niko nista nema, samo eto mozda je glupo da se nasladjujete onakvom pobjedom, al svako svoje hvali i ne znam sto nas to sve cudi...Ne pratite toliko situaciju oko Slobode pa ne znate, al i nije to vasa obaveza. Valjaju nas i valjace nas dok god mogu, to se znalo maltene od pocetka sezone da ce biti tako, ali nece jos dugo, ovo su im zadnji trzaji.Rinuka je napisao/la:Mislim da ste se vi ipak malo previse nakurcili jbg.Bili ste malo na prvom mjestu i odmah se poceli ponasati ko da ste Real Madrid, a ne ispodprosjecan BH klub (sa ovim ne zelim da vas ponizim ili nesto slicno-nego samo govorim cinjenicu jbg),pa kao eto veliko je cudo sto ste izgubili..I to ne od bilo koga nego od FKS koje je realno svjetlosnu godinu ispred vas..Slazem se da vas je sudija ostetio,tj da je trebao Duljevicu pokazati drugi zuti za onaj lakat,ali brate nije to nikakva zavjera protiv Slobode niti nesto slicno..Pa takva sranja i sudijske greske se desavaju svugdje u svijetu,a pogotovo kod nas..Ista takva sranja i sudijske greske ili nepravde desavale su se i nama i svim klubovima u ovoj nasoj ligi,i naravno svi smo bili razocarani i bijesni,ali vi ste se toliko nafurali kao da vam je neko ukrao finale LS..Okrenite se buducnosti i uzivajte u dobrim igrama i rezultatima vaseg kluba..Meni licno je drago da Sloboda polako ali sigurno nareduje i da je od ove sezone uz FKS i Siroki jedan od nasih najorganizovanijih i najstabilnijih klubova...Pozz svim pravim navijacima i ljubiteljima BH fudbala
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
FK Sloboda izdala saopštenje u kojem od saveza trazi da ostali klubovi protiv njih zaigraju balet..
Sve bi dao da moj Zeljo svaku utakmicu odigra kao onu sa derbija
Sve bi dao da moj Zeljo svaku utakmicu odigra kao onu sa derbija
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Najslađa su ona saopstenja na ljeto. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Šta reći!?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Navijaci povlastene cetvorke"
Tuzlaci nervozni, kontaju mogu do Europe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne da kontamo,nego cemo sigurno do evrope.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakva evropa...trebaju nam bodovi kuci da sto prije opstanak obezbjedimoLillard je napisao/la:"Navijaci povlastene cetvorke"
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vise nego realno razmisljanje za klub koji nema trofeja vec 25 godinastaragarda je napisao/la:ma kakva evropa...trebaju nam bodovi kuci da sto prije opstanak obezbjedimoLillard je napisao/la:"Navijaci povlastene cetvorke"
![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Necete.solinas je napisao/la:Ne da kontamo,nego cemo sigurno do evrope.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrom na terenu hoce ali jjebe ih licenca mada se sa parama sada sve moze uraditi pa i to
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidicemo.
KO se zadnji smije....
A neboj se ti za licencu stari.sloboda do ljeta nece biti duzna marku.
KO se zadnji smije....
A neboj se ti za licencu stari.sloboda do ljeta nece biti duzna marku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
najljepše? Sloboda? koje utakmice si ti gledao? Možda igraju dobro, čvrsto i disciplirano ali nikako najljepšeavenija je napisao/la:zadnjih 15 kola ljudi igraju najljepse bez dileme ..poslije njih zrinjski i evo sada siroki ..MCMXLVI je napisao/la:Ako Sloboda igra trenutno najbolji fudbal, hebo ja onda ovu ligu.
U ovoj ligi nitko trenutno ne igra lijepo
@brig slazem se. Jednostavno, nema ni nekog pretjerano velikog prostora za ljepotu, doslovno svaka ekipa ganja nesto i gleda da bilo kako dodje to toga, ljepota je tu najmanje bitna.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Najljepše je veoma subjektivan pojam. Ljepota je u očima posmatrača, tako da sa te strane za nekoga možda i Velež ili Drina igraju najljepši fudbal, za tebe Sarajevo, za mene Zrinjski. Ali je ta ljepota relativna opet. Kod nas nema lijepog fudbala, kao recimo od prije par godina Borac ili Željezničar. Rekao bih da trenutno Zrinjski igra najmanje ružan fudbal.avenija je napisao/la:zadnjih 15 kola ljudi igraju najljepse bez dileme ..poslije njih zrinjski i evo sada siroki ..MCMXLVI je napisao/la:Ako Sloboda igra trenutno najbolji fudbal, hebo ja onda ovu ligu.
A ko igra najbolji fudbal, pa to pokazuje tabela. Najbolji fudbal je onaj koji donosi rezultate, a u ovom slučaju to je Zrinjski. Možda će već nakon ovog kola Sloboda to biti, ili Široki, vidjećemo.
Kad nam svi tereni budu kao na Bilinom Polju, tek onda mozemo pricati o nekoj ljepoti.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Teško da se može u ovoj ligi naci ekipa koja igra neki dopadljiv fudbal ali bude dosta dobrih momenata,lijepih golova pa i akcija,.S obzirom na uslove u kojima klubovi egzistiraju,infrastrukturom u ligi opcenito i slabom posjetom koja ovu ligu skupa sa navedenim cini depresivnom,tužnom i oronulom,cini mi se da bolje od ovog i ne može,.
Kokuzna liga u kokuznom okruženju u moru sitnih riba gdje svaki peš gleda neki licni interes i korist u svemu tome,.
Sve transparentno i zakonito u cetiri zida..
Fudbal se negdje igra više za raju a manje za pare i obrnuto,.Ovdje kod nas nit ima love,nit ljudi na stadionima al et,igra se fudbal,kakav takav,naš je..
Ova liga ima potencijal za mnogo više,to je sigurno,.
Kokuzna liga u kokuznom okruženju u moru sitnih riba gdje svaki peš gleda neki licni interes i korist u svemu tome,.
Sve transparentno i zakonito u cetiri zida..
Fudbal se negdje igra više za raju a manje za pare i obrnuto,.Ovdje kod nas nit ima love,nit ljudi na stadionima al et,igra se fudbal,kakav takav,naš je..
Ova liga ima potencijal za mnogo više,to je sigurno,.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
upravo tako. ocekujemo na oranicama finu i dopadljivu igru. koliko dobrih utakmica i poteza je znalo biti na bilinom polju da se covjeka zapita koja je ovo liga. Sjecam se kad je na grbavici bio dobar teren, dobrih utakmica izmedju borca i zelje, pa u gradaccu ekstra utakmica bilo...MCMXLVI je napisao/la:Kad nam svi tereni budu kao na Bilinom Polju, tek onda mozemo pricati o nekoj ljepoti.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ovo je brutalno sta se desavalo na kosevu nisam to toliko ni primjetio kad sam gledao utakmicu dulja i berberovic crveni 100 % penal nad ordagicem milion % jasno se vidi kako igra loptom i onda ga igrac sarajeva udara po nozi a trcanje 9 igraca za sudijom pa to nema nigdje treba biti realan i priznati da je sloboda debelo ostecena mrsko mi stavljati zarez tacku i veliko slovo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dobra utakmica je bila na bilinom polju celik - olimpik 2:2 zavrsilo ako se dobro sjecam da su tereni bolji sigurno bi bilo vise navijaca kad kazem tereni mislim na travnjak
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
jos bolja Zrinjski-Široki (0:2) 3:2, ona famoznasamirr je napisao/la:Dobra utakmica je bila na bilinom polju celik - olimpik 2:2 zavrsilo ako se dobro sjecam da su tereni bolji sigurno bi bilo vise navijaca kad kazem tereni mislim na travnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.