FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vladavic igro u Želji---NIJE POZVAN
Štilić igro u Želji---NIJE POZVAN
Bekrić igra u Želji---NIJE POZVAN
LIK IZ ŽELJE DA BI BIO POZVAN MORA BIT 1. STRJELAC BUNDES LIGE KO DŽEKO
ISKUSAN KO MURATOVIĆ(jes da mi nije jasno sto je on na spisku)
IL ŠEHIĆ JER NEMA KOGA DRUGOG PA DA NE BUDE OFIRNA DISKRIMINACIJA NA OSNOVU PLAVE BOJE!!!
sta nas briga ipak JE DUPLA MAJSTORE!!!
Štilić igro u Želji---NIJE POZVAN
Bekrić igra u Želji---NIJE POZVAN
LIK IZ ŽELJE DA BI BIO POZVAN MORA BIT 1. STRJELAC BUNDES LIGE KO DŽEKO
ISKUSAN KO MURATOVIĆ(jes da mi nije jasno sto je on na spisku)
IL ŠEHIĆ JER NEMA KOGA DRUGOG PA DA NE BUDE OFIRNA DISKRIMINACIJA NA OSNOVU PLAVE BOJE!!!
sta nas briga ipak JE DUPLA MAJSTORE!!!
TM87
@tm-ovac iz mase
Uvijek je u repci bilo igrača iz Želje! Trenutno samo Šeha, a za nadati se da će Bekrić naknadno dobiti poziv. Treba kritikovati, kako god
Uvijek je u repci bilo igrača iz Želje! Trenutno samo Šeha, a za nadati se da će Bekrić naknadno dobiti poziv. Treba kritikovati, kako god

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Necemo te nista privatno pitatpile87 je napisao/la:E pa vako Burdus ako citas a ne odvedes nas na cevape supak siSeyo_TM je napisao/la:]Nadam se da ce nas Amar odvesti...kad je vec znao komentarisat levate oko karte, moze i nas oko cevapaBar mene i seyu i to kod harija u travnik pa bolan vidi kako te pazimo na forumu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
dobro odvest cu vasSeyo_TM je napisao/la:Necemo te nista privatno pitatpile87 je napisao/la:E pa vako Burdus ako citas a ne odvedes nas na cevape supak siSeyo_TM je napisao/la:]Nadam se da ce nas Amar odvesti...kad je vec znao komentarisat levate oko karte, moze i nas oko cevapaBar mene i seyu i to kod harija u travnik pa bolan vidi kako te pazimo na forumu

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Plavi održali posljednji trening pred utakmicu finala Kup-a
http://fkzeljeznicar.com/novosti/plavi- ... -kup-a.php
http://fkzeljeznicar.com/novosti/plavi- ... -kup-a.php
EdinTM87 je napisao/la:Imal ko pomoc (dijetetu,cojeku,momku) Vidite da iz Visokog dolazi da bi gledo tekmu.Grbavica moj zivot je napisao/la:idi prije tekme spavaj u sarajevu pa se ujutro u 5 ili 6 vrati kucikaraon je napisao/la:pozz ljudi...imam problem u vezi sutrasnje utakmice...neam prevoza nazad jer je tekma u 8 a zadnji bus ide u 8 dok voz ide oko pola 10(a ne gleda mi se samo prvo poluvrijeme:P)...pa ako ima iko da bi mene i jarana ostavio makar blizu visokog,na autoputu ili sl bio bih mu jako zahvalan a i platitli bi ako treba pare nisu problem makar i u gepeku se vraco samo da se ide...javite se ili na pp ili na mob 062 169 763 ...unaprijed zahvaljujem:D![]()
![]()
ima banan city 20 maraka noc
ako bude kod nas mjesta mozda ih i povezemo....jbg ...aBd sljedece sezone cemo mi iz visokog..svaku tekmu bus organizovat

DRZAVA ŽELJO!
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Sto se tice snobizma kod pojedinaca (nije to uvreda, nego stanje svijesti i nije nimalo pezorativno), kakve vam veze ima koja je marka dresa?! Eto komsinice igraju u Nike-u, a ja ruznijih dresova od onih koje im je Nike za prvu sezoonu poslao dugo nisam vidio. Ni sada nisu puno odmakli od toga. Hrvatska igra u Nike-u, pa su im poslali trenerke u bojama litvanske zastave (eno frka kod susjeda, nije im jasno odkad je kombinacija crno-plavo-bijelo hrvatska nacionalna). Mi imamo sponzora i imamo dresove kojima trenutacno samo fali grb drzave. Je li to dresovi igraju na terenu? Pa, eto, jedna ekipa koja nosi Nike dresove ispada ove sezone, a drugoj smo poslali mahanje za Evropu. Samo supljirate.
Ja sam presalt'o onaj Legea-in katalog i fakat ima ljepsih (po mom ukusu), al' ima i odrona naspram ovog. Ali vama ne smeta dizajn, nego vam smeta marka, a sve se trolama vozate kol'ko na parama lezite - al' prohtjevate. De ba, pomalo.
Sutra utakmica za srcani do 30. minute - poslije nje i dva gola prednosti biti ce lakse.
Ja sam presalt'o onaj Legea-in katalog i fakat ima ljepsih (po mom ukusu), al' ima i odrona naspram ovog. Ali vama ne smeta dizajn, nego vam smeta marka, a sve se trolama vozate kol'ko na parama lezite - al' prohtjevate. De ba, pomalo.
Sutra utakmica za srcani do 30. minute - poslije nje i dva gola prednosti biti ce lakse.

Sram ih bilo, Džeksona uhvatili driblat 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Dzeko potpis'o predugovor. S onih + 2 KM od ulaznica smo taman zaokruzili na potrebnih 40 miliona. Prednost nam je bila i ta sto je Edin insistirao da slijedecu sezonu igra u timu koji ce biti u CL. 

lijepo ga je vidjet
ne bi mu nista bilo da odigra jednu za nas hahahaha

ne bi mu nista bilo da odigra jednu za nas hahahaha

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
jel zadovoljio Džeko?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nisam ništa rekao za cijene karata, ali ove majice su mogle biti makar kvaliteta da se ne vidi kroz njih. Iako sam uzeo sebi, da poguram klub. Mislim da je red opomenuti, jer je dilema je li puno i 5 KM za ovakvu majicu. Imam sličnu promotivnu od Schalkea i sa njom me ni u grad nije stid izać'. A ovo je baš kontraproduktivno.
Samo nek' se obrati pažnja na te stvari. Ne treba nas zavrtati do maksimuma, ako volimo ŽELJU.
Svratih na trening minutu, vidjeh Džeku i čuh Amara za to kratko vrijeme kako vrišti i psuje Boga više puta, čini mi se Bekriću ili Bučanu, zbog sebičnosti. Uglavnom, spušta ih, vrišti k'o lud "sve fol igrači" itd.
Tako da sutra ne bi trebalo biti nikakvog opuštanja, a ni u nedjelju, što se moglo skontati i iz press konferencije. Amar to ne dozvoljava.
Bio i Žujo na treningu.
Samo nek' se obrati pažnja na te stvari. Ne treba nas zavrtati do maksimuma, ako volimo ŽELJU.
Svratih na trening minutu, vidjeh Džeku i čuh Amara za to kratko vrijeme kako vrišti i psuje Boga više puta, čini mi se Bekriću ili Bučanu, zbog sebičnosti. Uglavnom, spušta ih, vrišti k'o lud "sve fol igrači" itd.
Tako da sutra ne bi trebalo biti nikakvog opuštanja, a ni u nedjelju, što se moglo skontati i iz press konferencije. Amar to ne dozvoljava.
Bio i Žujo na treningu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
muXmania je napisao/la:jel zadovoljio Džeko?
Ma Brko veli sad nam nije potreban vraca se Alen

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
kaže Osim da će razmislitmuXmania je napisao/la:jel zadovoljio Džeko?

on i jeste za Evropske ekipeŽeljoman je napisao/la:kaže Osim da će razmislitmuXmania je napisao/la:jel zadovoljio Džeko?![]()

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
ma znam da je bilo...i da je Željo uvjek davo najviše reprezentativaca...tanzla je napisao/la:@tm-ovac iz mase
Al je pomalo smjesno da trdicija stane kad Pape dođe...da nije ljubomoran na DUPLU KRUNU!!!
TM87
kazu Wolsburg daje Dzeku i jos 11 miliona eura za Bekrića .... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
nek potpiše petomjesečni ugovor, za kvalifikacije za ligu prvaka
onda nek ide kad udjemo u ligu prvaka

onda nek ide kad udjemo u ligu prvaka

- Asier_del_Horno
- Kontakt:
Evo i ja se prijavi na forum morao sam,pozz svim manijacima 

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sebalos i 38 gostiju.