Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo Swindon se plasirao u finale play offa preko Charltona na penale 5-4. Znaci Millwall ima sstvarno veliku sansu za plasman u 2. ligu jer Swindon je stvarno najlosiji od ekipa koje su zavrsile u play offu.Monolog je napisao/la:Nadam se da će se obistiniti ono što sam rekao u vezi promocije Leedsa i Millwalla. Jedni su izborili u regularnom dijelu sezone, nadam se da će Millwall kroz play off.
 . veceras ocekujem da igraci opet odigraju vrhunski ko' sto su vec uradili mnogo puta na new denu ove sezone! motivacija je wembley, championship, sasvim dovoljno. kenny jackett je izjavio da se veceras u tim vracaju shaun batt i danny schofield, sasvim dobra vijest za millwall! alan dunne/chris hackett nece igrati veceras, ostali su fit. jedva cekam ovu tekmu, za ovakve tekme se zivi, ko' hoce da prati ovu utakmicu moze to na SkySportsu koji prenosi opet live s pocetkom u 20.45.
 . veceras ocekujem da igraci opet odigraju vrhunski ko' sto su vec uradili mnogo puta na new denu ove sezone! motivacija je wembley, championship, sasvim dovoljno. kenny jackett je izjavio da se veceras u tim vracaju shaun batt i danny schofield, sasvim dobra vijest za millwall! alan dunne/chris hackett nece igrati veceras, ostali su fit. jedva cekam ovu tekmu, za ovakve tekme se zivi, ko' hoce da prati ovu utakmicu moze to na SkySportsu koji prenosi opet live s pocetkom u 20.45.

imali SportKlub i u BiH?Devil je napisao/la:Uh SK+ veceras prenosi.Lagano leci i uzivati i nadati se proalsku Millwala zasluzeli su to.
Sk ima ali da li ima i SK+ ne znam u Ist.Sarajevu ima ali sve zavisi do operatera.steve-o je napisao/la:imali SportKlub i u BiH?Devil je napisao/la:Uh SK+ veceras prenosi.Lagano leci i uzivati i nadati se proalsku Millwala zasluzeli su to.
Uvijek je on bio simpatizer Millwallasteve-o je napisao/la:
@emir: to on potajno navija

ako dobijemo huddersfielda igra se jedna utakmica odnosno finale protiv swindona na wembleyu 29.05.moustapha je napisao/la:Gledo sam malo prvo poluvrijeme. Nije lose za Millwall. Morison kad god ima loptu izgleda jako opasan.
Kako ide ovaj playoffs poslije ove utakmice? S kim treba Millwall jos igrati ako ovo veceras prodju?
volio bih otic do londona al' nemam priliku ovaj put. kako god, we're going to wembley!moustapha je napisao/la:2:0, to je to. Sretno u finalu. Pretpostavljam da planiras tu utakmicu gledati uzivo.

. svaka cast igracima koji su odigrali solidno usprkos velikog pritiska! dobro je sto se finale na wembleyu igra tek 29.05, ima vremena da se igraci odmore kako treba do tada. naredni dana cu pisati malo opsirnije o finalu i protivniku swindonu, veceras se slavi kod mene
 . svaka cast igracima koji su odigrali solidno usprkos velikog pritiska! dobro je sto se finale na wembleyu igra tek 29.05, ima vremena da se igraci odmore kako treba do tada. naredni dana cu pisati malo opsirnije o finalu i protivniku swindonu, veceras se slavi kod mene  kako god, treba opet povest 49.000 na wembleyu da se usere swindon i probat osigurat promociju u championship!
 kako god, treba opet povest 49.000 na wembleyu da se usere swindon i probat osigurat promociju u championship! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.