Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzlaci vec spremaju alibije za sutra, kme-kme 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Tuzlaci vec spremaju alibije za sutra, kme-kme
Sutra tuguju bivsi navijaci Veleza
pogledati od 1:00 ovo je penalcina za ono na Ahmetovicu ali sudija nista nije svirao niti sam cuo da je Hajduk nesto kukao radi ovog poslije utakmice
http://max.tportal.hr/Hajduk--Rijeka-03 ... _0__0.aspx
Pyro is not a crime !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pravi si primjer nasao, korumpiranije lige od naseTHEC je napisao/la:pogledati od 1:00 ovo je penalcina za ono na Ahmetovicu ali sudija nista nije svirao niti sam cuo da je Hajduk nesto kukao radi ovog poslije utakmice
Ocigledno se Siroki gura ove sezone. Ovu identicnu situaciju je imao Borac protiv Sirokog u BL, naravno penal nije dosudjen.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva je ovo dva kriminalca doveo Zeljeznicar?
Neka prvo provjere od cega su ova dva pobjegla iz Brazila pa potpisuju
Neka prvo provjere od cega su ova dva pobjegla iz Brazila pa potpisuju
Po rugby kriterijima Sarajevo - Sloboda definitivno nije. Za nogometne uvjete čisti penal, nema šta ruka protivničkog igrača tražiti na Krstinom ramenu a ne da ga vuče.joker90 je napisao/la:Godina 2215! Fukare: Duljevic je trebao onda crveni dobiti, Ahmeta prebili, dedo mi pricao. Picic mu otecen bio zbog Barbarica!
Gdje je onaj iz Sirokog da mi objasni je li ovo kupljen penal i je li Radnik ostecen?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Pa sto onda nisi tako pisao poslije utakmice u Banja Luci?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne bih ni sada da me ne prozivaju.MCMXLVI je napisao/la:Pa sto onda nisi tako pisao poslije utakmice u Banja Luci?
Lištica
Lištica
Mulalić danas na press konferenciji.
Mulalić: Ovo je rudarski posao

Slazem se

Mulalić: Ovo je rudarski posao

Slazem se
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je ovaj Matrix u DK? 
U Bijeljini pravo dobra utakmica. I teren odlican.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znaci ono je penal i nije Radnik ostecen? Dobro, hvala..maxmore je napisao/la:Po rugby kriterijima Sarajevo - Sloboda definitivno nije. Za nogometne uvjete čisti penal, nema šta ruka protivničkog igrača tražiti na Krstinom ramenu a ne da ga vuče.joker90 je napisao/la:Godina 2215! Fukare: Duljevic je trebao onda crveni dobiti, Ahmeta prebili, dedo mi pricao. Picic mu otecen bio zbog Barbarica!
Gdje je onaj iz Sirokog da mi objasni je li ovo kupljen penal i je li Radnik ostecen?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dobra efikasnost u ovih 5 tekmi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislis na onog s naocalama ?tuzlak1987 je napisao/la:Ko je ovaj Matrix u DK?
Čist Penal za Široki! Radnik nije oštećen. Slobodi nije sviran ni jedan penal u utakmici sa vama tako da...joker90 je napisao/la:Znaci ono je penal i nije Radnik ostecen? Dobro, hvala..maxmore je napisao/la:Po rugby kriterijima Sarajevo - Sloboda definitivno nije. Za nogometne uvjete čisti penal, nema šta ruka protivničkog igrača tražiti na Krstinom ramenu a ne da ga vuče.joker90 je napisao/la:Godina 2215! Fukare: Duljevic je trebao onda crveni dobiti, Ahmeta prebili, dedo mi pricao. Picic mu otecen bio zbog Barbarica!
Lištica
Lištica
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste, onaj na terenu. Vidi se da je s paramacikazubo je napisao/la:Mislis na onog s naocalama ?tuzlak1987 je napisao/la:Ko je ovaj Matrix u DK?
- Beduin
- Kontakt:
Bjezi ba, pa ovaj ss.ba nevidjeno kasni sa rezultatima, koji amaterizam. Jos uvijek nema update da Siroki vodi. Yebes ti nasu ligu kad mi ne mozemo sopstvene rezultate pratiti uzivo, a pricamo o nekim igrama, ljepotama, stadionima, nemamo medij koji ce uzivo pratiti rezultate lige. Pff
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako cemo se dogovorit? Siroki jesenji ili polusezonski lider (prvak) 
Musijin sincic, stalno nesto sere po fb stranicama Mladosti prozivajuci neke navijace drugih klubova..tuzlak1987 je napisao/la:Jeste, onaj na terenu. Vidi se da je s paramacikazubo je napisao/la:Mislis na onog s naocalama ?tuzlak1987 je napisao/la:Ko je ovaj Matrix u DK?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.