FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

topnik1
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la topnik1 » 06 nov 2015, 19:04

bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna, golovi glavom, van sesnesterca, kontre i strasan al bukvalno strasan presing. Tiago maestralan al Alaba je meni bio fascinantan, momak trci ko navijen vidi se da nije posebno potkovan tehnikom al presing volja zelja citanje igre u oba smjera je strsano.
Ovaj Arsenal citavo drugo poluvrijeme se vodio taktikom ako mi igramo slabo i ne zainteresovano mozda ce i Bayern pa cemo proci lakse i sa manje golova.
Citava ekipa na vrhunskom nivou al Tomica je nesto sto nema niko u modernom fudbalu i jedna karika koja je vrijedna tonu zlata.
Pa onakvu nezainteresovanu ekipu dobila bi i vrbanjusa,i ekipu kojoj fali bar 4 prvotimca,u londonu ste pokazali koliko zaista mozete,i to cete pokazati opet kada nabasate na ekipe poput barce,reala,pariza,.....,,,onakav arsenal kao sto je bio u minhenu nije vam nikakvo mjerilo,ali opet svaka cast na razbijanju,rastavili ste ih na proste faktore, a wengeru pokazali da nema dovoljno kvalitetnu klupu i ekipu za vise frontova, ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 06 nov 2015, 22:36

topnik1 je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Sinot smo vidjeli haman sve segmente ovog Bayerna, golovi glavom, van sesnesterca, kontre i strasan al bukvalno strasan presing. Tiago maestralan al Alaba je meni bio fascinantan, momak trci ko navijen vidi se da nije posebno potkovan tehnikom al presing volja zelja citanje igre u oba smjera je strsano.
Ovaj Arsenal citavo drugo poluvrijeme se vodio taktikom ako mi igramo slabo i ne zainteresovano mozda ce i Bayern pa cemo proci lakse i sa manje golova.
Citava ekipa na vrhunskom nivou al Tomica je nesto sto nema niko u modernom fudbalu i jedna karika koja je vrijedna tonu zlata.
Pa onakvu nezainteresovanu ekipu dobila bi i vrbanjusa,i ekipu kojoj fali bar 4 prvotimca,u londonu ste pokazali koliko zaista mozete,i to cete pokazati opet kada nabasate na ekipe poput barce,reala,pariza,.....,,,onakav arsenal kao sto je bio u minhenu nije vam nikakvo mjerilo,ali opet svaka cast na razbijanju,rastavili ste ih na proste faktore, a wengeru pokazali da nema dovoljno kvalitetnu klupu i ekipu za vise frontova, ;)
Koliko ova ekipa moze vidjet cemo ima vremena, koliko bi bilo kad bi bilo je suvisno pricati i nesto predvidjati. Kad dodju te utakmice sa pomenutim onda cemo vidjet. Nije nam strano nit naprasit niti biti napraseni od pomenutih. Jednostavno to je fudbal i da smo sigurni u osvajanje svega mislim da nam nebi bilo ovoliko zanimljivo i uzbudljivo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 nov 2015, 22:36

Nezainteresirani ste bili? Moze vam se :D Prolaz osigurali, jos kao prvi - pa sad opusteno, pustili nama utakmicu, da se mi lakse plasiramo u nokaut fazu, tik iza vas. :crazy:
Samo izgovori... :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 06 nov 2015, 22:45

Dva igrača Bayerna u konkurenciji za ''Zlatnog decka'', a to su ako sam dobro vidio Coman i Hojbjerg. Moje skromno misljenje je da će Martial uzeti nagradu.
Btw. Sammer kaže da je Holger opet spreman za ozbiljan fudbal, ja se nadam da ga neće forsirati pa i ako treba da ga počnu koristiti tek na proljeće.

slika

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 nov 2015, 14:03

Kako sam načuo priprema se novi ugovor za Pepa tj produženje od dvije godine uz rekordnu platu od 15m neto. Dosadašnja je bila 11m. U ponedjeljak bi Uprava trebala imati sastanak u vezi ovog novog ugovora.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 07 nov 2015, 14:25

Sky Sport News HD ‏@SkySportNewsHD 2m2 minutes ago

#FCB: Neuer - Rafinha, Alaba, Boateng - Kimmich, Vidal - Costa, Müller, Robben, Coman - Lewandowski

#VfB: Tyton - Klein, Sunjic, Baumgartl, Insua - Schwaab - Serey Dié, Gentner - Didavi, Kostic – Werner

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 nov 2015, 14:26

Ne znam sto Neuer ne odmori kad. Trebao bi i Boa.

Klare

Post Postao/la Klare » 07 nov 2015, 15:02

Opet samo jedan stoper, iako su 2 na klupi, sranje Gvardiole se nastavlja.
Jeste da je Stuttgart već upisao poraz, možda i vrlo težak, ali ovako nam šteti, stvara bespotrebnu konfuziju.

Toliko igrača naprijed stvara kontraefekat, tipično izdrkavanje Španskog prodavača magle.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 07 nov 2015, 15:05

Klare je napisao/la:Opet samo jedan stoper, iako su 2 na klupi, sranje Gvardiole se nastavlja.
Jeste da je Stuttgart već upisao poraz, ali ovako nam šteti, stvara bespotrebnu konfuziju.

Toliko igrača naprijed stvara kontraefekat, tipično izdrkavanje Španskog prodavača magle.
Ti nit pratis Bayern (nit formu, nit povrede, nit rotacije, nit igru, nista) nit znas mogucnosti drugih protiv nas. Ja se nadam da trolas kad ovako nesto pises.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 nov 2015, 15:43

joj štutgarta dobili korner i ošli svi u napad :urnebes:
kakva kontra, ovo u prvoj sezoni sa gvardiolom nismo mogli zamislit da izvedemo

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 07 nov 2015, 15:48

Pretjerujem li ako kazem da je Douglas Costa jedan od najboljih igraca na svijetu trenutno?
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 nov 2015, 15:50

GabrielBatistuta je napisao/la:Pretjerujem li ako kazem da je Douglas Costa jedan od najboljih igraca na svijetu trenutno?
Najbolji je uz Lewandowskog

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 nov 2015, 15:56

kad ga primimo uz pasivni ofsajd npr protiv barce ko sto smo ga primali il protiv dortmunda, uvijek sam zato da se ukine to pravilo, al ev kad nekad damo go uz to pravilo pa i nije to toliko lose :mrgreen: al i dalje sam da se ukine ovaj pasivni ofsajd totalno zbunjuje odbrane

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2015, 16:10

Nerminovic je napisao/la:
GabrielBatistuta je napisao/la:Pretjerujem li ako kazem da je Douglas Costa jedan od najboljih igraca na svijetu trenutno?
Najbolji je uz Lewandowskog

Zaboravljate Mullera, po meni doprinosi ekipi i rezultatima više od obojice.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 nov 2015, 16:10

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Douglasaaaaaaa

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 nov 2015, 16:54

Robben opet ono svoje, mogao dodati loptu desno i da ga Lewy zabije on hoce preko golmana :damn:

BackSpace United

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 nov 2015, 17:06

Robben mi je strasno drag igrac ali danas je 2 sigurna gola usrao svojom sebicnoscu :oops:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 nov 2015, 17:23

Kakvo poluvrijeme, kakve kontre covjece. :o
Danas smo i taj segment igre apsolvirali, Pep bas prkosi cjepidlakama. :salut:

Ovaj Bayern je nevjerovatan, ko god da igra daje 110% svojih mogucnosti, svi se bore i vidljiva je zelja za uspjehom.

Drugi dio dosta slabiji ali realno nije bilo potrebe da nastave sa onakvim pritiskom jer je sve rijeseno vec u prvih 45 minuta.

Costu je suvisno vise spominjati, covjek izrasta u nevjerovatnog igraca i glavnu kariku ovog Bayerna.

Robbena koliko god volio i gotivio danas sam ga dva puta poslao u mp3 zbog sebicnosti. :guz:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 nov 2015, 17:24

Stuttgart previse naivan, hocete igrati otvoreno na Allianz areni, evo vam petardu :nene:

Robben danas fantastican jedino me nervira sto nije dodao Lewyu kad je bio sam sa golmanom inace sve u svemu momci su odigrali za cistu desetku :salut:

Welcome back, Holger :opaopa:

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 nov 2015, 17:27

Rezultat na stranu.. Povratak Holgera je bitan, veliki plus za nas !!!

Sjajno prvo poluvrijeme i sve gotovo vec na pocetku utakmice, a u drugom takodjer dosta sansi ali nije islo u gol..

Zao mi je sto se Coman nije upisao u strijelce, mnogo se trudio, ipak pobjeda od 4-0 dobro su Svabe i prosle ..

Sjajna utakmica i Coste,.. Muller 2 asistencije i gol, Robben profulao jos par prilika, sve u svemu odlicna utakmica, sjajno poslijepodne !!!
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.