Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

dscile
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la dscile » 07 nov 2015, 13:26

Koliko sam vidio sinoc u prenosu, Boston je i medju prvim po poenima iz ukradenih lopti i fast break poenima.

Turner mi je, bez obzira sto je pogadjao, opet izvadio zivce. Bukvalno je ogranicen.. kada dobije loptu vidi samo kos i tacno znas sta ce uraditi. Dodavanje je nemoguca misija.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 nov 2015, 16:16

dscile je napisao/la:Koliko sam vidio sinoc u prenosu, Boston je i medju prvim po poenima iz ukradenih lopti i fast break poenima.

Turner mi je, bez obzira sto je pogadjao, opet izvadio zivce. Bukvalno je ogranicen.. kada dobije loptu vidi samo kos i tacno znas sta ce uraditi. Dodavanje je nemoguca misija.
Slazem se 100% u vezi Turnera. Dobra utakmica. Vazna pobjeda. Sully fenimenalan.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 nov 2015, 15:46

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 nov 2015, 18:57

Pošto me baš zanimalo ko su Free agenti slijedećih godina i kako koja momčad stoji sa Salary Capom, evo pregleda koje ekipe će imati najviše mjesta pod SC slijedeće ljeto a iznos SC-a bi trebao biti blizu 80 milijuna navodno, sada je 70 milijuna.

Salary Cap za 16/17:

Boston Celticsi - 58 milijuna ukupno:

Amir Johnson - 12 milijuna - Team Option
Jonas Jerebko - 5 milijuna - Team Option
Jared Sullinger - 3,2 milijuna - Qualifying Offer
Tyler Zeller - 3,7 - Qualifying Offer

Što znači da se možemo zahvaliti Amiru i Jonasu ako će za to biti potrebe a Sullinger i Zeller bi mogli postati RFA iduće ljeto ili ako prihvate QO onda bi bili Free Agenti 2017.

Dakle, možemo spustiti plaće na 40-41 milijuna pa i na 34 ako se riješimo još Sullingera i Zellera. Znači imamo garantiranih samo 34 milijuna.

Malo sam pregledao i ostale timove kako stoje sa SC i evo momčadi koje će imati brutalno puno prostora iduće ljeto:

Lakersi - 31 milijun, s time da i oni mogu smanjiti na nekih 26 milijuna.

Sixersi - 34,5 milijuna, od toga garantirano imaju samo 24,5.

Portland - 56 milijuna, od toga 44 milijuna garantirano.

Memphis - 52 milijuna, od toga 45 milijuna garantirano.

Miami - 51 milijun, od toga 48 garantirano.

Netsi - 59 milijuna, od toga 44 garantirano.

Washington - 60 milijuna, od toga 37 garantirano.

Hornetsi - 50 milijuna, 48 garantirano.

Dallas - 63 milijuna, iako ovdje ne bih trebao njih stavljati, opet moram jer Parsons ima Player Option na 16 milijuna, Nowitki isto Player Option na 8,7 milijuna i Deron Williams na 5,6 milijuna Player Option.

Očito je da Lakersi i Sixersi imaju nevjerojatno puno prostora pod SC-om slijedeće ljeto i kao takvi će biti u stanju ponuditi najviše i preplaćivati koga god žele.

A ko bi to mogao biti, evo liste UFA i RFA 2016:

Point Guard UFA - Conley, Rondo, Jennings, Vasquez, Chalmers, DJ Augustin...
Shooting Guard UFA - Wade, Eric Gordon, OJ Mayo, G.Henderson, C. Lee, K. Bazemore, B.Rush, G.Green, M.Thornton...
Shooting Guard RFA - Beal, Waiters, Fournier... Joe Johnson, Bryant...
Small Forward UFA - Durant, Batum, Deng, J.Green, Budinger, Josh Smith...
Small Forward RFA - Harrison Barnes, M. Harkless, C. Early, J.M.McAdoo...
Power Forward UFA - Horford, Ilyasova, R. Anderson... ali ima ih još puno, po meni su ovdje jedino ova 3-vrijedna pažnje.
Power Forward RFA - T. Jones, A. Nicholson, Motiejunas...
Center UFA - Hibbert, Al Jefferson, Noah, Mahinmi, Pachulia, Jordan Hill, Speights, Whiteside, Perkins, Mozgov...
Center RFA - Andre Drummond.

Evo liste UFA i RFA 2017:

Point Guard UFA - Rose, Westbrook, Lawson, Curry, Holiday, G.Hill, Teague, Collison, Mills, Larkin...
Point Guard UFA - Burke, Carter-Williams, Schroeder,
Shooting Guard UFA - T.Evans, DeRozan, Rivers, Meeks...
Shooting Guard RFA - Oladipo, McLemore, K.C.Pope, C.J.McCollum...
Small Forward UFA - Igoudala, Parsons, Stephenson...
Small Forward RFA - Otto Porter, Muhammad, Antetokuonmpo...
Power Forward UFA - Griffin, Ibaka, T.Gibson, M. Scott, T. Robinson...
Power Forward RFA - C. Zeller, Mirotic...
Center UFA - Howard, Bogut...
Center RFA - Len, Noel, Adams, Gobert...

Evo liste UFA i RFA 2018:

PG UFA - Paul, Lowry, Stuckey. I.Thomas, Parker...
PG RFA - Smart, Payton, Napier...
SG UFA - Harden, Hayward, L. Williams, C.Miles...
SG RFA - Exum, G.Harris, J. Young...
SF UFA - Gallinari, Gay, Ariza, Bellineli..
SF RFA - Wiggins, Parker...
PF UFA - Millsap, Favors...
PF RFA - A. Gordon, J. Randle...
C UFA - Cousins, Monroe, Lopez, Favors, Pekovic...
C RFA - Embiid, Nurkic, C. Capela...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 nov 2015, 19:21

Stvarno dobar tekst..

Koje bi svrsavanje bilo kada bi Durant postao kelt, mada nema sanse da se takvo nesto desi.. Definitivno ocekujem da Lakersi svakog iole dobrog igraca precijene naredne godine.

@BernardBarnjak

Svaki put me obradujes sa ovim klipovima :ljepota:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 nov 2015, 19:27

@dscile

sluzimo narodu :mrgreen: mada imam osjecaj da tebe amanda obraduje :mrgreen:

@Stefan Effenberg

moja zelja je eric gordon... ove superstar igrace mozemo samo sanjati

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 nov 2015, 19:51

Osjecaj te ne vara :D

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 nov 2015, 21:27

BernardBarnjak je napisao/la: moja zelja je eric gordon... ove superstar igrace mozemo samo sanjati
Jesi ozbiljan? Gordon je pred raspadom. Bradley je korisniji igrac od njega trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 nov 2015, 21:45

Greivis je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la: moja zelja je eric gordon... ove superstar igrace mozemo samo sanjati
Jesi ozbiljan? Gordon je pred raspadom. Bradley je korisniji igrac od njega trenutno.
100% ozbiljan. Nikakav raspad. Gordon je ziv i zdrav. Tek ce pokazati o kakvom je igracu rijec.
Bostonu je potreban pravi cisti suter. Ja bih volio super stara ali tesko da ce u skorijoj buducnosti iko takav doci u Boston.
Gordon ovo sezone ima 17.8 PPG i mislim da bi Boston imao itekako koristi od njega.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 nov 2015, 22:00

BernardBarnjak je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
100% ozbiljan. Nikakav raspad. Gordon je ziv i zdrav. Tek ce pokazati o kakvom je igracu rijec.
Bostonu je potreban pravi cisti suter. Ja bih volio super stara ali tesko da ce u skorijoj buducnosti iko takav doci u Boston.
Gordon ovo sezone ima 17.8 PPG i mislim da bi Boston imao itekako koristi od njega.
Pa evo vidim kako ide Pelicansima sa njim kao drugim igracem.
Treba dovesti Jimmera ako se suter trazi. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 nov 2015, 22:06

@gre

Napamet pricas. Jesi li i jednu utakmicu Pelicansa pogledao? Ja bih Gordona volio vidjeti u Bos jer je pravi suter, realno razmisljam jer ni Wade ni Westbrook ni Curry nece docu u Cs.

Pogledaj video pa onda komentarisi...

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 nov 2015, 07:42

Pobjeda protiv Bucksa. Sada smo na 50%, 3-3.
Odlicna 3Q, 30-17.
Najbolji strijelac, Thomas, 20 pts ali za 3P je imao 1-10.
Najbolji skakac, Sully, 10 reb i to 5 u napadu.
Evan T najvise asistencija, opet, 6, uz 13 pts.
Hunter dobio cak 19 min, 7 pts, 7 reb.

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 nov 2015, 12:08

[youtube][/youtube]

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 nov 2015, 13:47

Ove zadnje dvije utakmice ulivaju povjerenje.. I dalje imam isto misljenje o ekipi, ali fino je pobijediti dvije PO ekipe istoka. Veceras tekma sa Pacersima..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 12 nov 2015, 14:24

Nakon 2 pobjede, opet bolno prizemljenje..

Očajnički nam fali šuter, očajnički. Opet, stvarno smo solidna ekipa ali nedovoljno dobra da konstatno igramo dobro jer objektivno nam fali više stvari. Nedostaje nam pravi šuter, čak i više njih, ali ono što mene deprimira jest loš skok. Mislio sam da smo to riješili dovođenjem Lee-a i Johnsona ali sam se grdo prevario, nismo riješili taj problem, i dalje smo loši u skoku.

Svi kažu da je Thomas odlično pojačanje i veoma dobar igrač. Ja ću proturječiti i reći da je taj igrač dobar samo kao 6. igrač i to je maksimalno, nikako nije starter, nikako nije zvijezda. Bilježi on 20.6 poena po tekmi ali 37.5% šuta a za tri poena samo 25.6%. Nikako nije po meni taj igrač na kojeg se možemo i trebamo osloniti kad je važno. Može biti u odličnoj ekipi dobar sa klupe da poveže nekoliko šuteva i podijeli par asistencija ali on nema potrebnu klasu za nešto više.

Evan Turner ide iz krajnosti u krajnost. Dvije utakmice strašne partije, sad će protiv Atlante opet biti loš. Kad se čovjek ponada da će konačno pokazati sav svoj potencijal on opet ima crne minute i radi neke stvari koje su nezamislive.

Većina igrača je približno iste kvalitete, nema niti jednog igrača u ovoj ekipi za kojeg možemo reći da je kvalitetom iznad ostalih.

Ako kažem da je Paul George ekstra klasa, nisam rekao ništa novog... ali kako samo čovjek igra nakon takve ozljede, svaka čast majstoru, kako je lagan ko perce i kako te driblingom lagano izbaci pa onda lakoćom zabije, nevjerojatno...

Slijedeće tri teške utakmice, ne vidim kako te utakmice možemo dobiti osim izuzetno jakog šuterskog dana. Predzadnji smo po postotku field goala sa samo 41.7%, treća ekipa od iza po postotku šuta za 3 poena sa samo 28.4%.

Pričekati još do kraja prosinca, niz u kojem imamo teške protivnike i one lakše, do tada će se situacija poptuno iskristalizirati i zaista prave mogućnosti ove ekipe će biti prikazane. Iskreno, ne očekujem drastični napredak u odnosu na ovo do sada, možda se varam ali nema ova ekipa kvalitetu za nešto više.

I još samo jedno pitanje, da li bi vi uzeli Cousinsa ako se situacija tamo zakuha do kraja? Da li bi vi dali pick od Netsa, ovaj ili oni slijedeće godine da bi doveli Cousinsa?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 nov 2015, 15:52

Tesko pitanje za Cousinsa... jako tesko. Momak je vrhunski igrac ali je ocigledno da ima bube u glavi. Da li je to samo privremenog ili trajnog karaktera to ne znam, nisam psihijatar.
Kada bih mogao birati vjerovatrno bih ''uzeo'' nekog drugog...

Sto se tice poraza, za mene ocekivano. Najbolji šaraf u timu je trener. Svi ostali, od prvog do zadnjeg su itekako zamjenjivi. I Thomas i Smart i svi ostali redom.
Covjek sa limitiranom ekipom udje u PO, sa Zellerom na startnom centru. Mozda bi najbolje ipak bilo tankirati ovu sezonu, halaliti PO i ganjati draft i/ili trade sa tim draftom i pokusati ugrabiti superstara i oko njega graditi tim.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 12 nov 2015, 18:05

Meni je bas bas velika zelja da vidim Cousinsa u dresu Bostona.. ali pitanje je samo da li se sa njim vise dobija ili gubi, tj da li ce ga Stevens unormaliti.

Sto se tice da li bi dao pick od Netsa za njega.. to ja vec ne znam, jer ne znam kakva se klasa ocekuje sledece godine, tj kakvi su ti igraci sto se projektuju kao top pikovi. Ako se ocekuje neka slabija klasa, sto da ne.. Ali inace, definitivno ocekujem da vece sanse za taj prvi pik iimaju 76ersi i Lakersi, tj da ce oni imati gori skor od Netsa.

Moglo bi se lako desiti da Boston sledece godine bude imao 4 pika u prvih 15 (Netsi, Boston ne udje u PO, Minny i Dallas budu oko 9-10 mjesta).. i to bi se moglo fino iskoristiti u nekim trejdovima.

Sve ostalo se slazem sa obojicom.. i da je Thomas najkorisniji kao sesti igrac, i da su svi priblizno slicnog kvaliteta, i da je trener prvo ime ekipe.. i da je mozda najbolja opcija tankirati ove sezone. Ali opet, treba sacekati da prodje neko vrijeme i da se vidi kakve su sanse za PO.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 nov 2015, 18:17

Ainge je nudio 4 picka među kojima je bio bar jedan od Netsa za Winslowa na draftu. Nudio je Smarta i pickove za Noela na draftu. Uopšte ne sumnjam da bi dao i pick od Netsa i 2-3 druga picka i Smarta za Cousinsa. Govorimo o top 10 igraču lige, najboljem centru lige, sa 3 godine jednog od najboljih ugovora lige, sa samo 25 godina. Ali mislim da je preuranjeno bar godinu dana pričati o tome.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 nov 2015, 20:40

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 nov 2015, 19:18

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []