2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Stephen Curry has made 28 3-pointers through the season’s first five games, the most-ever through the first five games in NBA history.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Rece covjek kojem je prijasnji nick bio LBJ. HmmmmmmKawhi je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti šta ćeš ti pisati ako Lakersi u skorijoj budućnosti prebace 40 pobjeda.Epidaurus je napisao/la:Joj kako ce cirevi da pucaju ako GSW odbrani titulu jooooooooj![]()
![]()
![]()
![]()
Golden State Bandwagonersi nek odbrane titulu. Smiješni su mi samo ovi kvazinavijači drugih franšiza koji bi to slavili. Kad za par godina svi za Minny budu navijali
Jel to znaci da i sebe svrstavas medju te kvazinavijace?
Postovanje treba zaraditi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svaki dan ovdje na basketu bude neka budala koja pogodi 28 trojki.topnik1 je napisao/la:Stephen Curry has made 28 3-pointers through the season’s first five games, the most-ever through the first five games in NBA history.
I 8 od jutros, 36.Donnie Darko je napisao/la:Svaki dan ovdje na basketu bude neka budala koja pogodi 28 trojki.topnik1 je napisao/la:Stephen Curry has made 28 3-pointers through the season’s first five games, the most-ever through the first five games in NBA history.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Al' ako nam dodje KD 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Eto to je već rjeđe na basketu, ali desi se ponekad.topnik1 je napisao/la:I 8 od jutros, 36.Donnie Darko je napisao/la:Svaki dan ovdje na basketu bude neka budala koja pogodi 28 trojki.topnik1 je napisao/la:Stephen Curry has made 28 3-pointers through the season’s first five games, the most-ever through the first five games in NBA history.
- IlCapitano
- Kontakt:
KD ako je pametan otici ce u Golden State i ugasiti ligu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
pa i kod nas bi ugasio liguIlCapitano je napisao/la:KD ako je pametan otici ce u Golden State i ugasiti ligu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne bi, dobio bi istu ili vrlo sličnu stvar kao u Oklahomi sad. U Warriorsima bi imao sistem koji bi mu dozvolio rapsodiju kakvu Curry ima sad.alemsa je napisao/la:pa i kod nas bi ugasio liguIlCapitano je napisao/la:KD ako je pametan otici ce u Golden State i ugasiti ligu.
Samo zamisliš noćnu moru da moraš čuvati Stepha, Klaya i KD-a na perimetru.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakve veze ima da li si sam kreira sut ili ne?tuzlak1987 je napisao/la:Korver opuca 600 puta u sezoni tako sto izadje iz dva bloka i momentalno je ispali, dok Curry opuca 1300+ puta u sezoni tako sto sam sebi kreira..
Da Korver opuca 1350 puta u sezoni izgledao bi kao Bavcic
Naravno da su bili. Otvorilo im se propustanjem playoffa Oklahoma i ispadanjem Spursa u prvoj rundi. Samo povrede dvojice startera su ih onemogucile u tome.Epidaurus je napisao/la:Zar da se ozbiljno shvata lik kojem je Memphis prosle sezoe bio top 3 ekipa zapada a ove godine top 4 ispred GSW i Clippersa ?
Sta imas protiv jednog od najvecih muzicara danasnjice?Puma je napisao/la:Zar da se bilo ko shvata ozbiljno sa ovakvim avatarom ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zar nije već dogovoreno da će KD u Lakerse? 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kakvu slicnu stvarIlCapitano je napisao/la:Ne bi, dobio bi istu ili vrlo sličnu stvar kao u Oklahomi sad. U Warriorsima bi imao sistem koji bi mu dozvolio rapsodiju kakvu Curry ima sad.alemsa je napisao/la:pa i kod nas bi ugasio liguIlCapitano je napisao/la:KD ako je pametan otici ce u Golden State i ugasiti ligu.
Samo zamisliš noćnu moru da moraš čuvati Stepha, Klaya i KD-a na perimetru.
KD, Harden, Dwight, Lawson
to ti je dinastija
Komotno mogu igrati 4vs5
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 07 nov 2015, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Off topic.
@gre
Ko ti je na avataru? Izvini, ja sa vec u godinama pa nisam u toku
@gre
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima veze, teze je pogadjati kada moras sam sebi kreirati..Greivis je napisao/la:Kakve veze ima da li si sam kreira sut ili ne?tuzlak1987 je napisao/la:Korver opuca 600 puta u sezoni tako sto izadje iz dva bloka i momentalno je ispali, dok Curry opuca 1300+ puta u sezoni tako sto sam sebi kreira..
Da Korver opuca 1350 puta u sezoni izgledao bi kao Bavcic
Naravno da su bili. Otvorilo im se propustanjem playoffa Oklahoma i ispadanjem Spursa u prvoj rundi. Samo povrede dvojice startera su ih onemogucile u tome.Epidaurus je napisao/la:Zar da se ozbiljno shvata lik kojem je Memphis prosle sezoe bio top 3 ekipa zapada a ove godine top 4 ispred GSW i Clippersa ?
Sta imas protiv jednog od najvecih muzicara danasnjice?Puma je napisao/la:Zar da se bilo ko shvata ozbiljno sa ovakvim avatarom ?
Zato sto moze sam sebi kreirati je bolji igrac, ne bolji suter.
BernardBarnjak je napisao/la:Off topic.
@gre
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lakse je pogoditi sa distance iz otvorenog suta nego preko ruke kada moras da uradis nesto sa loptom..
Najbolji je kao in game suter, a ako se ne radi o igri onda nije. Izgubio bi i od onog Stauskasa koji snima video kako pogadja nekih 100 trica ali kada dodje utakmica i mora u toku utakmice da tako zabija nije sposoban niko kao Curry trenutno.
Tj momak nije rigidan kao ti obicni suteri za tri koji genericki ulaze u igru. Ovaj kada se u igri treba izvuci napad pokaze sto je potrebno
Najbolji je kao in game suter, a ako se ne radi o igri onda nije. Izgubio bi i od onog Stauskasa koji snima video kako pogadja nekih 100 trica ali kada dodje utakmica i mora u toku utakmice da tako zabija nije sposoban niko kao Curry trenutno.
Tj momak nije rigidan kao ti obicni suteri za tri koji genericki ulaze u igru. Ovaj kada se u igri treba izvuci napad pokaze sto je potrebno
Ne vjerujem kakve gluposti covjek pise
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Po postovima se jasno moze vidjeti ko je trenirao kosarku a ko ne zna lijevi dvokorak 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
3 puta, pardon[/quote]Carlo je napisao/la:Carlo je napisao/la:Već 5 puta si to rekao, jesi li sam sebi dosadio?filip13 je napisao/la:hebemti nba kad je vujacic starter
NBA on ESPN @ESPNNBA 15m
Rick Carlisle & Mavs have come to terms on 5-yr $35M extension, according to league ****. (via @ESPNSteinLine)
da sam 5 bas i nisam,nema potrebe za izmisljanjem
eto
Post godineBernardBarnjak je napisao/la:Po postovima se jasno moze vidjeti ko je trenirao kosarku a ko ne zna lijevi dvokorak
Allez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.