Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Mašala.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Bolji marketing imaju oni dresovi sa dvije linijeJavierBosnia je napisao/la:
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo zamislis razliku prodanih originalnih dresova Francuske i nase reprezentacije i sve ce ti biti jasno.
Sutra ocekujem da neko napokon obuce dresove da vidimo kako izgleda na osobi.
Sutra ocekujem da neko napokon obuce dresove da vidimo kako izgleda na osobi.
Jesu li ovi dresovi vise providni od proslih? Nekako mi tako izgledaju.PerryFred je napisao/la:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
evo novi njemački dresovi ... domaći je skroz jednostavan, jednostavnije je teško moguće, a gostujući je klasična pidžama
da su naši ovakvi našli bi mi sto razloga zašto nevaljaju

da su naši ovakvi našli bi mi sto razloga zašto nevaljaju

Svaka čast! Na tvoj argumentovan post nema odgovora, i neće ga nikad biti, jer pišu gluposti! Ja cak mislim Da bi i na bijelom dresu trebala ova zlatna biti!rope11 je napisao/la:Jest im tradicionalna kao i nama, ali ne vidim da su dizali frku radi ovog zeleno-crvenog detalja kao sto je mi dizemo radi je*ene zute boje. Koju, zamisli tog cuda, imamo na zastavi.![]()
I niko nama nije mjenjao tradicionalne boje, dobili smo plavi i bijeli dres. I, gdje je frka?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Treba mi po 15-ak domacih i gostujucih. Ima li nacin da se naruci?
trebao bi neko ovim maloumnim kretenima iz našeg saveza poslati ovu sliku njemačkih dresova da vide kako se pravi prezentacija nove opreme. to uopšte nije teško, ni za koga, pa čak ni za lopove i kriminalce koji tamo sjede, treba samo gram volje i par maraka za fotografa i modele.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
'Model' bi bio neko od rodbine od ovih iz Saveza, pa je bolje da nista ne rade... Samo bi se nervirao bezvezejestamaji je napisao/la:trebao bi neko ovim maloumnim kretenima iz našeg saveza poslati ovu sliku njemačkih dresova da vide kako se pravi prezentacija nove opreme. to uopšte nije teško, ni za koga, pa čak ni za lopove i kriminalce koji tamo sjede, treba samo gram volje i par maraka za fotografa i modele.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta fali Amiru Spahicu kao modelu ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nek' Salem Prolić bude maneken za promociju dresova. 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Halo ljudi vi ne kontate da ove velike sile (Njemacka, Spanija, Brazil i ostali) ma njih jednostavno boli ljude qrac kakvi su dresovi, kao da ce dresovi igrati ha ya. A gledaj nas. jednom otisli na SP, i odmah se digli, hoce neke specijalno dizajnirane dresove. Udarajte se u guzicu sto nam uopste adidas pravi dresove. Joj kad se sjetim Legee i onih padobrana bog te...
mogo je neko iz saveza dat 5-10 maraka i da neki lik ode u neku fotografsku radnju i mislim da ce ga uslikat kako hoce, a bice isto ko ovi sa njemcima xd znaci ne treba im ni 15 maraka a kamoli stotine za neku reklamu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Dobar je dres ljudi. Kakvi su bili prije ovi su 1A. Puno bolje nije realno ocekivati iz vise razloga. Najvise zbog ocekivanog broja prodanih original dresova. Ne isplati se njima sedmicama pravit unikatan dres ako se ih na kraju proda par 1000 ili 10.000.
to nije tačno. dresovi su veliki izvor finansiranja velikih reprezentacija i o tome se itekako vodi računa. evo ti švabe kao primjer sa ovim "flamengo" pođonjenim/inspirisanim dresom za SP ili sada ovim dresom za EP koji je ništa drugo nego "revival 1974"NYKnicks Fan je napisao/la:Halo ljudi vi ne kontate da ove velike sile (Njemacka, Spanija, Brazil i ostali) ma njih jednostavno boli ljude qrac kakvi su dresovi, kao da ce dresovi igrati ha ya. A gledaj nas. jednom otisli na SP, i odmah se digli, hoce neke specijalno dizajnirane dresove. Udarajte se u guzicu sto nam uopste adidas pravi dresove. Joj kad se sjetim Legee i onih padobrana bog te...
i svi ostali rade isto, samo naši kriminalci nisu u stanju napraviti ništa. sjeti se samo SP2014 i kad su došli dresovi u fan shop kraj bezistana. naš savez je kao i političari sramota naše zemje - dno dna!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vama smeta ocigledno samo ova zuta linija, niste vi normalni.jestamaji je napisao/la:to nije tačno. dresovi su veliki izvor finansiranja velikih reprezentacija i o tome se itekako vodi računa. evo ti švabe kao primjer sa ovim "flamengo" pođonjenim/inspirisanim dresom za SP ili sada ovim dresom za EP koji je ništa drugo nego "revival 1974"NYKnicks Fan je napisao/la:Halo ljudi vi ne kontate da ove velike sile (Njemacka, Spanija, Brazil i ostali) ma njih jednostavno boli ljude qrac kakvi su dresovi, kao da ce dresovi igrati ha ya. A gledaj nas. jednom otisli na SP, i odmah se digli, hoce neke specijalno dizajnirane dresove. Udarajte se u guzicu sto nam uopste adidas pravi dresove. Joj kad se sjetim Legee i onih padobrana bog te...
i svi ostali rade isto, samo naši kriminalci nisu u stanju napraviti ništa. sjeti se samo SP2014 i kad su došli dresovi u fan shop kraj bezistana. naš savez je kao i političari sramota naše zemje - dno dna!!!
nekima očito smeta, nemam pojma zašto. našem čovjeku vazda nešto smeta
meni je svejedno, meni je i legea bila ok
meni je svejedno, meni je i legea bila ok
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 nov 2015, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Amateri,predstavite zvanicno novi dres.Bakovicu,mozes i u Bosni bolan,cak i da Ifeta bude model bolje je od ovog brukanja.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Sheyi, soxx, UtdBiH21 i 21 gost.