upravo su mi javili da je sanchez dao gol...Ramsey16 je napisao/la:Izgleda da su zakuhali Englezi i Skoti na tekmi Arsenal-Celtic pa jos rezultata nema
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
I nije zabio, ali je bio crveni za Celtic tu je vjerovatno doslo do prekidasuarez7 je napisao/la:upravo su mi javili da je sanchez dao gol...Ramsey16 je napisao/la:Izgleda da su zakuhali Englezi i Skoti na tekmi Arsenal-Celtic pa jos rezultata nema
Još jednom rutinski porušio tikete. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ramsey16 je napisao/la:I nije zabio, ali je bilo crveni za Celtic tu je vjerovatno doslo do prekidasuarez7 je napisao/la:upravo su mi javili da je sanchez dao gol...Ramsey16 je napisao/la:Izgleda da su zakuhali Englezi i Skoti na tekmi Arsenal-Celtic pa jos rezultata nema![]()
FC Paulaner - Kickers United - 2 penala
RB Leipzig - Nk Metalac Osijek - 1 crveni
Arsenal - Celtic FC - 2 penala 1 crveni
U.C. Albinoleffe - Nottingam Forest FC - 1 crveni
tu je problem
Sta cemo za sljdece kolo hahaS-Y-L-A-R je napisao/la:Još jednom rutinski porušio tikete.
Treba neki prelaz k'o Mamić, tu su pareRamsey16 je napisao/la:Sta cemo za sljdece kolo hahaS-Y-L-A-R je napisao/la:Još jednom rutinski porušio tikete.
41.21.1.
Ovo kolo sam i ja odlucio da nas porusim, pa sam ucvrstio odbranu 
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ovo brisati pod hitno da ne pomisli neko nešto!S-Y-L-A-R je napisao/la:Treba neki prelaz k'o Mamić, tu su pareRamsey16 je napisao/la:Sta cemo za sljdece kolo hahaS-Y-L-A-R je napisao/la:Još jednom rutinski porušio tikete.

41.21.1.
Hahahaha i ja sam mislio ovo da postavim, ma sta ti je sve je ovdje regularno hahahaS-Y-L-A-R je napisao/la: Ovo brisati pod hitno da ne pomisli neko nešto!![]()
- Suljo20002
- Kontakt:
u 2 ligi Italijan koraca ka tituli a vidim velika guzva na sredini tabele
Odmorio tim , 4-0Suljo20002 je napisao/la:u 2 ligi Italijan koraca ka tituli a vidim velika guzva na sredini tabele
Čuvajte se momci dolazi Petrowings!
"We need to suffer. And we need to fight."
Dok se mene pita napatit ce se on za tu titulu, 4 boda mi bjezi a odigrao sam par utakmica protiv direktnih konkurenata i nisam izgubio tako da...Suljo20002 je napisao/la:u 2 ligi Italijan koraca ka tituli a vidim velika guzva na sredini tabele
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
meni zaredase u ligi 2 puta kamp i 2 poraza... sad se polahko oporavljamoKeenan.- je napisao/la:Dok se mene pita napatit ce se on za tu titulu, 4 boda mi bjezi a odigrao sam par utakmica protiv direktnih konkurenata i nisam izgubio tako da...Suljo20002 je napisao/la:u 2 ligi Italijan koraca ka tituli a vidim velika guzva na sredini tabele
Joj talijana kako me pickasto dobi 
Pa neće Mussolini uzeti ovu ligu 
"We need to suffer. And we need to fight."
- Suljo20002
- Kontakt:
Trebali smo svi kampove sacuvat za meceve protiv njega 
Sacuvo sam ja bio jedan i uzo ga ko po marke
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Suljo20002
- Kontakt:
Kuipersu yebo li ti ja familiju citavu.Koji je ovo put da mi ti uskracujes pobijedu.Pa ljudi recite je li normalno da 7 tekmi uzastopno dobivam crvene kartone
Razumijem kad bi ja igro ekstremno ali ja citavo vrijeme u taktici postavim normalu agresivnosti i ono 7 tekmi crvene dobivam
Tacno mi dođe da prestanem igrati ali izaci cu jaci nego ikada !!!
3 utakmice bez primljenog gola , srece imaju zadnja 2 kola nisam bio prisutan igrali mi pekari i tokari , cim sam dosao lagan trijumf u gostima 0-3.16 kolo a ja bez poraza , nadam se da ce tako i ostati
Celtic povratak na drugo mjesto i nadam se da ce sa tigersom voditi borbu za tu poziciju a meni prepustiti lidersko mjesto

SN96
Mramic je napisao/la:3 utakmice bez primljenog gola , srece imaju zadnja 2 kola nisam bio prisutan igrali mi pekari i tokari , cim sam dosao lagan trijumf u gostima 0-3.16 kolo a ja bez poraza , nadam se da ce tako i ostatiCeltic povratak na drugo mjesto i nadam se da ce sa tigersom voditi borbu za tu poziciju a meni prepustiti lidersko mjesto
![]()
Celticu je ove sezone,bio cilj opstanak u ligi,al eto vratio sam se na 2 poziciju,igraci su mi uglavnom iskusni,al eto gura se nekako.Rekao sam jos prije par kola,da ces ti biti prvak.Mene u zadnjim kolima ubili ovi sa kampovima i plus kartone crvene sam poceo dobivati,evo sad mi Drogba,glavi igrac dobio crveni,bit ce tesko protiv Nottingama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.