da nije mozda Project My ScreenDzoni je napisao/la:Kako se zove ona aplikacija za windows telefone,preko koje se mozes povezat sa PC,tj da na PC vidis ono sto imas na telefonu?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
semir01 je napisao/la:da nije mozda Project My ScreenDzoni je napisao/la:Kako se zove ona aplikacija za windows telefone,preko koje se mozes povezat sa PC,tj da na PC vidis ono sto imas na telefonu?
Ma nisam ja mozda dobro objasnio,uglavnom imo sam taj program na kompu ranije,al ne znam sad kako se zove.
Uglavnom,spojis se preko usb kabla,i...
ma **** ga,vako kad razmislim i ne treba mi nesto Bog zna
semir01 je napisao/la:da nije mozda Project My ScreenDzoni je napisao/la:Kako se zove ona aplikacija za windows telefone,preko koje se mozes povezat sa PC,tj da na PC vidis ono sto imas na telefonu?
Kako njega da koristim
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jel ima ko iphone, kako da ga resetujem i obrišem ovaj icloud account ako ne znam šifru xd
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
ZuneDzoni je napisao/la:semir01 je napisao/la:da nije mozda Project My ScreenDzoni je napisao/la:Kako se zove ona aplikacija za windows telefone,preko koje se mozes povezat sa PC,tj da na PC vidis ono sto imas na telefonu?
Ma nisam ja mozda dobro objasnio,uglavnom imo sam taj program na kompu ranije,al ne znam sad kako se zove.
Uglavnom,spojis se preko usb kabla,i...
ma **** ga,vako kad razmislim i ne treba mi nesto Bog zna
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Je li neko od vas imao problem sa izostravanjem slike prilikom slikavanja teksta npr.? Nekad ne moram uopste pritiskati na displeju kada slikam (ono da se kao lafo pozicionira na dio koji se tacno slikaje), slika bude odlicna, ali nekad toliko bude mutno, da to nije normalno. Sto je najgore, znam nekoliko puta pokusavati stabilizirati, medjutim, bezuspjesno. Pokusavao sam u postavkama nesto mijenjati, ali nikakve promjene nema. Koristim inace S4.
Btw, planirao sam sada akoBogda kupiti Z2, na piku sam gledao cijene, dosta variraju, od 600 pa do cak i 800 KM. Ja ne bih kupovao da to nije iz radnje sa garancijom, jer nisam to dosad nikada radio. Citao sam puno, tako da sve njegove specifikacije znam, veoma dobro se pokazao. Ovdje u gradu gdje zivim, uglavnom ga nemaju novog, nije valjda da se vise kao nov i ne prodaje nigdje... Koji je fazon u telecomu (koliko kosta mobitel), s obzirom da znam da su kod njih uglavnom mobiteli skuplji, i na koji nacin se mobitel moze kupiti? Ja bih ga odmah platio, ne na rate, samo me buni kolika je cijena i da li ga mogu kupiti oni koji nisu na pretplati kod njih? Izvinjavam se sto postavljam mozda glupo pitanje, ali stvarno kod njih mi neke stvari nisu jasne, a nikad dosad nisam nista kupovao. Hvala na odgovoru!
Btw, planirao sam sada akoBogda kupiti Z2, na piku sam gledao cijene, dosta variraju, od 600 pa do cak i 800 KM. Ja ne bih kupovao da to nije iz radnje sa garancijom, jer nisam to dosad nikada radio. Citao sam puno, tako da sve njegove specifikacije znam, veoma dobro se pokazao. Ovdje u gradu gdje zivim, uglavnom ga nemaju novog, nije valjda da se vise kao nov i ne prodaje nigdje... Koji je fazon u telecomu (koliko kosta mobitel), s obzirom da znam da su kod njih uglavnom mobiteli skuplji, i na koji nacin se mobitel moze kupiti? Ja bih ga odmah platio, ne na rate, samo me buni kolika je cijena i da li ga mogu kupiti oni koji nisu na pretplati kod njih? Izvinjavam se sto postavljam mozda glupo pitanje, ali stvarno kod njih mi neke stvari nisu jasne, a nikad dosad nisam nista kupovao. Hvala na odgovoru!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nikako. Vrati ga vlasniku.dijabola je napisao/la:Jel ima ko iphone, kako da ga resetujem i obrišem ovaj icloud account ako ne znam šifru xd
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ili da ga jednostavno baci u smeće
Gdje bi mogao kupiti bateriju za LG Optimus L9 II/D605? Radi se o BL-53QH.
Pitao sam u fontele, imtecu, i još par prodavnica, nisu imali.

Pitao sam u fontele, imtecu, i još par prodavnica, nisu imali.

4.10.2009.
Stanić je ovlašteni serviser za LG, pa probaj kod njih
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koliko kosta para i da li uopce postoji kabal, HDMI sa kojim bih povezao mobitel sa TV? Kao sto spojim laptop sa TV. Na jednoj strani dzek od punjaca a na drugoj HDMI. Il nesto slicno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma 10-ak KM ja mislim, samo uzmes prelaz, trebao bi da ima.
Mia San Mia
A znaci moze? Samo prelaz i jedan kabal u prelaz, drugi iz izlaza u TV i fercera? Hajd hvala ti puno... nekad bi nesto gledo il igro pa zato...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sage je napisao/la:A znaci moze? Samo prelaz i jedan kabal u prelaz, drugi iz izlaza u TV i fercera? Hajd hvala ti puno... nekad bi nesto gledo il igro pa zato...
A zasto nisi probao sa obicnim usb-om? ako ti tv ima hdmi mora biti i usb ulaz, na androidima sam ja spajao, mada igrice sumnjam da mogu tako.
Dok mi naprmijer na tabletu, koji ima mini hdmi prenosi potpuno istu sliku.
Mia San Mia
Ybg, ni na kraj pameti mi, hoces vjerovat? Ma ne trebaju mi igrice vec ono da mi prebaci sliku sa mobitela na ekran od TV. Probat cu kasnije USB-om spojit.R32 je napisao/la:Sage je napisao/la:A znaci moze? Samo prelaz i jedan kabal u prelaz, drugi iz izlaza u TV i fercera? Hajd hvala ti puno... nekad bi nesto gledo il igro pa zato...
A zasto nisi probao sa obicnim usb-om? ako ti tv ima hdmi mora biti i usb ulaz, na androidima sam ja spajao, mada igrice sumnjam da mogu tako.
Dok mi naprmijer na tabletu, koji ima mini hdmi prenosi potpuno istu sliku.
Memento Mori...
Memento Mori...
Eh pa onda mora moci ba, slike, video i tako to ide lagano 
Mia San Mia
Jeli može bilo koji TV,tipa oni stariji modeli koji nisu LCD
Eh sumnjam da mogu ti stariji, mozda neki napredniji model koji ima usb prikljucak i moze.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Giuseppe1, Mocvara1991 i 15 gostiju.