Poslati Tanove rodjake na pregovore sa njim i slagati da su kineziPitarBordo je napisao/la:Miske rekao da neće igrati van Kine... nije ni za euforije.... daj nekog za koga barem ne znamo hoće li ili neće.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa je l' nisuRinuka je napisao/la:Poslati Tanove rodjake na pregovore sa njim i slagati da su kineziPitarBordo je napisao/la:Miske rekao da neće igrati van Kine... nije ni za euforije.... daj nekog za koga barem ne znamo hoće li ili neće.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Malo ste dosadni sa Husejnovicem. Svaka mu cast za ono sto je dao kad je igrao za FKS i u tako kratkom vremenskom periodu se je uspio nama navijacima usidrati u srca, ali brate njegovo je proslo. Bojim se da on vise nece zaigrati ozbiljan fudbal, stalno ga muce povrede. Slicnog igraca vec imamo u timu (Alispahic) pa vidis nikakve vajde od njega kad je stalno povrijedjen.Majkl je napisao/la:HUsejnovicTHEC je napisao/la:Misimovic,Vukusic,Marcinho,Kaludjerovic,Medunjanin, hajmo dajte jos imena, nemoguce da se samo ovi spominju, da malo dignemo euforiju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
otkud znas, mozda se njemu ne igra u Lokomotivi pa glumi povrede
barem se ja nadam da je to u pitanju i da on jos uvijek moze igrati, suzu bih pustio da ga opet vidim u bordo dresu sa brojem 7 
Pyro is not a crime !
Meni su svi zuti KineziMortemHz je napisao/la:Pa je l' nisuRinuka je napisao/la:Poslati Tanove rodjake na pregovore sa njim i slagati da su kineziPitarBordo je napisao/la:Miske rekao da neće igrati van Kine... nije ni za euforije.... daj nekog za koga barem ne znamo hoće li ili neće.![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sto se tice Saida sljedeca je situacija. Ima jos 2,5 godine ugovora sa Dinamom. Godisnje 250 000 eura. Ima peh sa povredama al' i njemu se ne igra nigdje drugo po Hrvatskoj osim u Dinamu. Dosao bi kod nas al Mamic ga ne da dzaba, na posudbu da dodje Mamic pristaje ali da placas pola plate, sad da li se isplati dati za igraca koji ce igrati na pozajmici 250 000 KM
Raskinuti ugovor sa Dinamom nece sigurno jer ko je lud da se odrekne u startu 1,5 miliona KM?
Lagano trenira, voza novog Porschea, zigu Zagrebcanke, libo ga tuki.
Raskinuti ugovor sa Dinamom nece sigurno jer ko je lud da se odrekne u startu 1,5 miliona KM?
Lagano trenira, voza novog Porschea, zigu Zagrebcanke, libo ga tuki.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
U prijevodu, zaboravite na Saida.
Ja mislim da Said nama ni nebi bio nikakvo pojacanje..Svaka cast za ono sto je uradio u proslosti,ali brate on je svoje odigro..Isto ko Alispahic
Alispahic moze igrati jos uvijek, to sto on vuce povredu i ne zeli na operaciju to je djelimicno i klub kriv ali da moze bolje, sigurno da moze no hoce li ? - e to je pravo pitanje
Pyro is not a crime !
Pa moze se tako reci. Jesic ne bi imao nista protiv Saida ali mi nismo finansijski jaki da platimo Mamicu za njega. Mamic ga ne pusta na lijepe oci. Cak sam cuo i da se spominjala neka opcija oni nama Saida a Mamic uzima Radovca. Ja bih pristao sutra na to.hilmo je napisao/la:U prijevodu, zaboravite na Saida.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajmo se mi bazirati na ove.. 
Vukušić
Misimović
Medunjanin
Subašić
Kaluđerović
Blažević
Galešić
Kojašević
Marcinho
Platini
Vukušić
Misimović
Medunjanin
Subašić
Kaluđerović
Blažević
Galešić
Kojašević
Marcinho
Platini
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E pa sad...Shooter je napisao/la:Pa moze se tako reci. Jesic ne bi imao nista protiv Saida ali mi nismo finansijski jaki da platimo Mamicu za njega. Mamic ga ne pusta na lijepe oci. Cak sam cuo i da se spominjala neka opcija oni nama Saida a Mamic uzima Radovca. Ja bih pristao sutra na to.hilmo je napisao/la:U prijevodu, zaboravite na Saida.
Mislim da ni mi nismo toliko naivni.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Mala ispravkahilmo je napisao/la:E pa sad...Shooter je napisao/la:Pa moze se tako reci. Jesic ne bi imao nista protiv Saida ali mi nismo finansijski jaki da platimo Mamicu za njega. Mamic ga ne pusta na lijepe oci. Cak sam cuo i da se spominjala neka opcija oni nama Saida a Mamic uzima Radovca. Ja bih pristao sutra na to.hilmo je napisao/la:U prijevodu, zaboravite na Saida.
Mislim da ni Mamić nije toliko naivan.
Radovac za Saida sa stakama, dje potpisati odmah ?
...salim se ne vjerujem da bi klub pristao na to, bez obzira sto je Radovac u kriminalnoj formi ipak je dijete jos uvijek i ima vremena da nadodje pa vjerujem da ga se uprava ne bi odrekla tek tako, osim ako se ne zele rijesiti Tirica, to je druga stvar u koju ne bih ulazio
Pyro is not a crime !
@mojgradmojklub
A dobro.
A dobro.
Ja bih volio da se Piksi vrati!
Jedan od mojih drazih igraca naravno uz Saida! Jest da je znao "gnjavati" loptu, ali brat je znao igrati.
[youtube][/youtube]
Jedan od mojih drazih igraca naravno uz Saida! Jest da je znao "gnjavati" loptu, ali brat je znao igrati.
[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- jurisicduska
- Kontakt:
Radovac je jako cijenjen igrač mimo navijača Sarajeva. Ja znam za interes Intera još od prije godinu dana ga dovede. I to preko milion. A sad što ga vi ne cijenite drugi je par opanaka. Radovac je dragulj, mlad, kapiten bio i repke i Sarajeva, 100 utakmica seniorskih u nogama. To nije slučajno i na foru, koliko god ko mislio da ga se gura. On je vanserijski talenat što se našeg podneblja tiče, igra najodgovorniju poziciju u timu i uvijek će ga kritikovati prije špica, krila i beka. Normalno je, jer od njeg zavisi igra. Nema veze svako ima svoje, ja se sad kladim u večeru, kafanu, piće, nebitno, da će on napraviti milionski transfer. Bolji od Cimirotovog. Imal zainteresovanih?
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
On može napraviti transfer jedino iz Mahale u Damask
Joj meni je tih peglača lopte preko glave, pa sjede sam dobio gledajući Kojaševića, Suljća, Stojčeva...
Ali kad čovjek ovako s ove distance pogleda, pa i ti igrači su mnogo, jako mnogo doprinijeli klubu.
Evo baš čitam na našoj drugoj temi u kadetskoj selekciji imamo jednog krajišnika koji isto tako voli peglati, možda čak i previše.
@jurisicduska
Onda ćemo ja i ti dobro zaliti taj njegov transfer, kafom i sokom naravno.
Ali kad čovjek ovako s ove distance pogleda, pa i ti igrači su mnogo, jako mnogo doprinijeli klubu.
Evo baš čitam na našoj drugoj temi u kadetskoj selekciji imamo jednog krajišnika koji isto tako voli peglati, možda čak i previše.
@jurisicduska
Onda ćemo ja i ti dobro zaliti taj njegov transfer, kafom i sokom naravno.
- jurisicduska
- Kontakt:
Slatka svakako da će se popiti ako Bog da ono tamo ljeto, neka ga još jednu sezonu da začepi usta kritičarima. Inače pričamo o najboljem asistentu Sarajeva trenutno , al to maloko govori. Nema veze.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Napapijri, THEC i 45 gostiju.