Ma stavio bih ja Osima na avatar al da se ne miješam s vama dok vi ne odležite neka Bube. A bez zezancije Hodzurda kad god je igrao odigrao je korektno,jedino što nam ga je mogao zabit u Prijedoru al' na kraju je izašlo na dobroMCMXLVI je napisao/la:Dobar kao i taj igrac na avataru
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Ja kako znam on vam je igrao samo 2-3 utakmice?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Jaozinho22
- Kontakt:
Igrao protiv Slobode čitavu utakmicu,solidan bio nije pravio greške,odigrao protiv Čelika 5 minuta i sad u Prijedoru igrao 70 minuta,u ostalim bio na klupi osim protiv Radnika,Borca,Veleža i Travnika kada nije ni bio u ekipiMCMXLVI je napisao/la:Ja kako znam on vam je igrao samo 2-3 utakmice?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ma pusti ga, prati on Zelju, nego pita da ne bude ofiranJaozinho22 je napisao/la:Igrao protiv Slobode čitavu utakmicu,solidan bio nije pravio greške,odigrao protiv Čelika 5 minuta i sad u Prijedoru igrao 70 minuta,u ostalim bio na klupi osim protiv Radnika,Borca,Veleža i Travnika kada nije ni bio u ekipiMCMXLVI je napisao/la:Ja kako znam on vam je igrao samo 2-3 utakmice?
Pa samo mu pogledaj avatar
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Sta ovo uradiste od najbolje teme na forumu.. Hajde budite se
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa glavne harambase ove teme su tuzlaciRinuka je napisao/la:Sta ovo uradiste od najbolje teme na forumu.. Hajde budite se
Malo su zauzeti bili pravljenjem horor filma od 20 minuta
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jos ako im sutra zrinjski surdukne pocece oni snimati safuniceFrancescoTotti je napisao/la:Pa glavne harambase ove teme su tuzlaciRinuka je napisao/la:Sta ovo uradiste od najbolje teme na forumu.. Hajde budite se![]()
Malo su zauzeti bili pravljenjem horor filma od 20 minuta
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Beduin
- Kontakt:
Ako Zrinjski pobjedi istupamo iz lige, jer su onda definitivno sudije protiv nas. 
A sta se imamo prepucavati, RAja ima svojih problema, mi svojih, sa jacima nema fajde se trpati o PL, tako da... ima od naredne sezone FLBiH Prepucavanja da se uzari.
A sta se imamo prepucavati, RAja ima svojih problema, mi svojih, sa jacima nema fajde se trpati o PL, tako da... ima od naredne sezone FLBiH Prepucavanja da se uzari.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I ja isto. Ne mogu ovu zimu, kišu, snijeg, ma fuj...Elegant je napisao/la:Jedva cekam proljece.
Pa boli ih kuhrac-gora je drina od njihBeduin je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi istupamo iz lige, jer su onda definitivno sudije protiv nas.
I ti si meteropata ?NYKnicks Fan je napisao/la:I ja isto. Ne mogu ovu zimu, kišu, snijeg, ma fuj...Elegant je napisao/la:Jedva cekam proljece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je to, Tiago, Edenilson i Luiz Souza za novu tituluElegant je napisao/la:Jedva cekam proljece.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Joj kad se prebace dogodine na 1. LFBIH Prepucavanja pa krenu prosvjetljivati ostale sa pdf-a, eeeeeee bola niste vi dostojni nas, eeeeeee kad je RAje po 3 milje u Kaknju bilo, eeeee bola kad je Veleeeeeeež p.n.e. redom karo, eeee brato a ono Sarajevo što je opet prvak da znate kako smo tek njih karaliBeduin je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi istupamo iz lige, jer su onda definitivno sudije protiv nas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odu malo Indijancima, pa malo Marokancima, pa efendiji pa Ilji
Bice borba za opsanak
Bice borba za opsanak
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 nov 2015, 22:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
112233445566778899
- Kontakt:
Sarajevo koje kupuje titule.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aj ne pricaj gluposti!!!!MojGradMojKlub je napisao/la: Joj kad se prebace dogodine na 1. LFBIH Prepucavanja pa krenu prosvjetljivati ostale sa pdf-a, eeeeeee bola niste vi dostojni nas, eeeeeee kad je RAje po 3 milje u Kaknju bilo, eeeee bola kad je Veleeeeeeež p.n.e. redom karo, eeee brato a ono Sarajevo što je opet prvak da znate kako smo tek njih karali
Sarajevo ce bit dvostruki prvak
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma ne volim zimu, nikako... samo sunce.Elegant je napisao/la:I ti si meteropata ?NYKnicks Fan je napisao/la:I ja isto. Ne mogu ovu zimu, kišu, snijeg, ma fuj...Elegant je napisao/la:Jedva cekam proljece.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Totti jel' ti to stari ušo na akaunt 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije al yebeni geni proradise u meniMojGradMojKlub je napisao/la:Totti jel' ti to stari ušo na akaunt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.