FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
s ovom igrom kakvu pruza zadnja dva mjeseca on moze napraviti veci transfer od Gojka jedino da Hase Tiric uperi pistolj prema predsjedniku Intera dok ovaj potpisuje
no opet kazem mlad je i ako ga Jesic uspije trgnuti i natjerati da se vise trudi onda ne sumnjam da moze napraviti veci transfer od Gojka
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Iznad stadiona? Misliš ispod hahah uvijek je nedjeljom bio otvoren i kad nema utakmica,pa ne vidim razloga da ne bude sutra, ali neće biti sada 10+ hiljada,naći će se mjesta, ako ne bude radio imaš gore na ulazu u pedijatrijuDrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko hoće li sutra biti otvoren onaj parking iznad stadiona?
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Upravo to,jako je cijenjen pogotovo kod stranaca,a realno ne igra toliko loše kao što mi pričamo,da ga mi cijenimo bar pola kao neki zamisli gdje bi mu bio kraj.jurisicduska je napisao/la:Radovac je jako cijenjen igrač mimo navijača Sarajeva. Ja znam za interes Intera još od prije godinu dana ga dovede. I to preko milion. A sad što ga vi ne cijenite drugi je par opanaka. Radovac je dragulj, mlad, kapiten bio i repke i Sarajeva, 100 utakmica seniorskih u nogama. To nije slučajno i na foru, koliko god ko mislio da ga se gura. On je vanserijski talenat što se našeg podneblja tiče, igra najodgovorniju poziciju u timu i uvijek će ga kritikovati prije špica, krila i beka. Normalno je, jer od njeg zavisi igra. Nema veze svako ima svoje, ja se sad kladim u večeru, kafanu, piće, nebitno, da će on napraviti milionski transfer. Bolji od Cimirotovog. Imal zainteresovanih?
Sabrine mi moje!
Ja se neću upuštati u te rasprave, ja imam svoje mišljenje, @duska svoje, vi svoje... nećemo se ubjeđivati.
Dobro bi bilo da sutra ne zaigra da ne bi obnovio tu povredu, iće nam potreban u ovim utakmicama do kraja.
Nešto razmišljam danas o zadnjoj utakmici u ovoj polusezoni, jes da ima još do nje, i zamišljam odbranu i vezni red:
-----Duljević----Kovačević----Rustemović-----Okić--
--Bekić Al.----Barbarić------Stepanov------Kadušić--
-------------------------golman---------------------
Bod ko kuća

Dobro bi bilo da sutra ne zaigra da ne bi obnovio tu povredu, iće nam potreban u ovim utakmicama do kraja.
Nešto razmišljam danas o zadnjoj utakmici u ovoj polusezoni, jes da ima još do nje, i zamišljam odbranu i vezni red:
-----Duljević----Kovačević----Rustemović-----Okić--
--Bekić Al.----Barbarić------Stepanov------Kadušić--
-------------------------golman---------------------
Bod ko kuća
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 nov 2015, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ikande ofanzivni vezni i Benko/Bekic/Velkoski napad
(samo jedan od njih,naravno
)
Pyro is not a crime !
Pa napravit će transfer na zimu, ali svejedno neće postat' igrač 
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pa na taj do bolnice sam mislio hahah a on je meni iznad stadionaBosnianKingdom je napisao/la:Iznad stadiona? Misliš ispod hahah uvijek je nedjeljom bio otvoren i kad nema utakmica,pa ne vidim razloga da ne bude sutra, ali neće biti sada 10+ hiljada,naći će se mjesta, ako ne bude radio imaš gore na ulazu u pedijatrijuDrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko hoće li sutra biti otvoren onaj parking iznad stadiona?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Yebali vas transferi ba ostavite to za pauzu kad ne budete imali o čemu pisati, igramo sutra utakmicu ba.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Matej Delač
Matej Delač
pa jbg morali smo o necemu pisati, tema zamrla ko da ne igramo 
Pyro is not a crime !
Zainteresovan!jurisicduska je napisao/la:Radovac je jako cijenjen igrač mimo navijača Sarajeva. Ja znam za interes Intera još od prije godinu dana ga dovede. I to preko milion. A sad što ga vi ne cijenite drugi je par opanaka. Radovac je dragulj, mlad, kapiten bio i repke i Sarajeva, 100 utakmica seniorskih u nogama. To nije slučajno i na foru, koliko god ko mislio da ga se gura. On je vanserijski talenat što se našeg podneblja tiče, igra najodgovorniju poziciju u timu i uvijek će ga kritikovati prije špica, krila i beka. Normalno je, jer od njeg zavisi igra. Nema veze svako ima svoje, ja se sad kladim u večeru, kafanu, piće, nebitno, da će on napraviti milionski transfer. Bolji od Cimirotovog. Imal zainteresovanih?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Aha, izvini onda,ja sam mislio da misliš na onaj iznedju dandia i stadiona haha izvini brateDrustveniParazit je napisao/la:Pa na taj do bolnice sam mislio hahah a on je meni iznad stadionaBosnianKingdom je napisao/la:Iznad stadiona? Misliš ispod hahah uvijek je nedjeljom bio otvoren i kad nema utakmica,pa ne vidim razloga da ne bude sutra, ali neće biti sada 10+ hiljada,naći će se mjesta, ako ne bude radio imaš gore na ulazu u pedijatrijuDrustveniParazit je napisao/la:Zna li neko hoće li sutra biti otvoren onaj parking iznad stadiona?Znam da je sad kad je bio derbi bio zatvoren a isto i protiv Lecha pa zato pitam.
Sabrine mi moje!
Sutra je nama pod moranjem pobjeda i tri boda.
Pa kako god.
Mislim da bi ovo mogao biti posljednji voz i naravno da sutra Zrinjski ne pobjedi.
Tako prilazimo na 3 boda minusa aBd
A sto se tice Radovca, ako ga Jesic bude trznuo onda bi se njemu isplatilo ostati i biti u timu sa vec pomenutim Jesicem. sigurno da bi mu mogao mnogo pomoci.
Najveci problem nasih igraca je zasicenje. Naloze se na Evropu, Evropa prodje a oni ko kita budu u PL.
Treba nam regionalna liga. Jedini spas svih klubova i igraca/talenata.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa kako god.
Mislim da bi ovo mogao biti posljednji voz i naravno da sutra Zrinjski ne pobjedi.
Tako prilazimo na 3 boda minusa aBd
A sto se tice Radovca, ako ga Jesic bude trznuo onda bi se njemu isplatilo ostati i biti u timu sa vec pomenutim Jesicem. sigurno da bi mu mogao mnogo pomoci.
Najveci problem nasih igraca je zasicenje. Naloze se na Evropu, Evropa prodje a oni ko kita budu u PL.
Treba nam regionalna liga. Jedini spas svih klubova i igraca/talenata.
Danas zip danas 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Odes u grad i vratis se kad ono vec novi dan 
Jos 12h
Jos 12h
Ja sam bio ubjeden da ce se Samir prodat za 2m € prije nego je produzio (plako sam usebi kad nas je drko sa ugovorom hoce nece) kad je produzio ugovor on umjesto da bude bolji on je pao za 40% (iako i takav on je medu boljim u nasem timu samim tim i u nasoj ligi). Problem je i sto je istjeran i iz B repke plus pad od 40% u kvalitetu sve to ne omugucava njegovu prodaju vecu od 1 m €. A Cimirot je bio i A teprezentativac i bio je mnogo bolji igrac nego samir i jedva 1.3m €.
Treba reci i to da samir ima jos 3.5 godine ugovor, dok je Cimirot imo 7 mjeseci ugovora. Tako moja prognoza 1 m €. Uz isti postotak ko u Gojka od narednog transfera.
Treba reci i to da samir ima jos 3.5 godine ugovor, dok je Cimirot imo 7 mjeseci ugovora. Tako moja prognoza 1 m €. Uz isti postotak ko u Gojka od narednog transfera.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Svako jutro kad se probudim...
Matej Delač
Matej Delač
Idemo karat vucove
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nek nam je sa srećom danas.
Samo zavisi da li će oni biti raspoloženi mrdnuti guzove i igrati fudbal,ako budu onda je pobjeda osigurana,a u suprotnom smo najebali.
Samo zavisi da li će oni biti raspoloženi mrdnuti guzove i igrati fudbal,ako budu onda je pobjeda osigurana,a u suprotnom smo najebali.
Sabrine mi moje!
Ma poginut ce danas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.