FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da barem do kraja ove polusezone nema više prekokurtza igre, jer Ješić.
Što ne znači da možemo pogoditi deset prečki i stativa i primiti gol u 90 minuti.... Mada ne vjerujem da je Olimpic kadar to da uspije, pogotovo ovaj Olimpic.
Što ne znači da možemo pogoditi deset prečki i stativa i primiti gol u 90 minuti.... Mada ne vjerujem da je Olimpic kadar to da uspije, pogotovo ovaj Olimpic.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Regionalna liga je nesto najgore sto se moze desiti u ovom trenutku, liga ko liga bi bila jaca ali treba se zapitati gdje bi mi bili a pogotovo radi sigurnosti..vrlo losa ideja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma teško regionalna liga,sigurnost je ok,eto igraju npr. borac i mi ili cz i np pa se sve uspije obezbijediti, nego iz razloga sto mi ne bi vidjeli europe naredne 4 godine xd
Sabrine mi moje!
-
nukleusmember
- Kontakt:
hoche li biti tekma na bht u momci?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Hajmo momci danas po nova tri boda !
@ nukleus moja tv prenosi tekmu 
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 08 nov 2015, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- PitarBordo
- Kontakt:
Iz regionalne lige bi vjerovatno išlo 5-6 klubova u evropu (morao bi važiti kombinovani koeficijent liga koje daju članove), tako da ako mi ne možemo biti među 5-6 na balkanu, čemu da se onda nadamo da ćemo uspjeti u kvalama u evropi?
Samo Saraj'vo.
Ne moze se iz regionalne lige ni u najludjim snovima u Evropu. Nije ovo cirkus ko kosarka.
da ne pocinjemo opet pricu, daleko veci problem je sama organizacija lige, ko bi igrao i kako, tj da li bi imali timovi mjesta u evropi kroz nju a nisam bas siguran u to, mislim da bi trebalo nekoliko godina da sama liga dostigne neki solidan koeficijent da bi 4-5 ekipa mogle u evropu, al onda ostaje pitanje sta sa domacim takmicenjem itd itd mnogo pitanja na koja treba odgovoriti, al otom potom, nije to sad nama bitno uopste
Pyro is not a crime !
Može li hendikep DNS lagani proći? Ogulite te plaćenike dobro dns. 
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa kažem, ako u takvim uslovima kakvi bi bili ne možemo do evrope, šta očekujemo onda? Da ćemo preko tamo nekih Villareala ili Tottenhama ući u grupe Evropa lige, a ne možemo preko Partizana, Zvezda i Dinama?
Veće je pitanje, a na koje nam savez ne daje odgovor iako je već pola sezone odigrano je u kojem formatu će se igrati slijedeća sezona.
Veće je pitanje, a na koje nam savez ne daje odgovor iako je već pola sezone odigrano je u kojem formatu će se igrati slijedeća sezona.
Samo Saraj'vo.
iskreno se nadam 22 kola + 10 kola liga za prvaka/opstanak, bez ikakvog polovljenja bodova i slicne gluposti
Pyro is not a crime !
Iako bi se desila regionalna liga, opet bi se igralo za prvaka svoje druave.
A prvak svoje drzave bi isao svakako u evropu.
A regionalna liga je s adpekta igraca, i posjete na stadionu, veci kvalitet, marketinga, veceg priliva novca, popularnosti, vece zainteresovanosti, itd jako pozeljna.
Jedino sto sprecava ovu ligu jest sigurnost. A vjerujem da se moze organizovati.
A sto se tice nase lige, lige 12.. Bar ce to poboljsati kolko tolko kvalitet i posjetu na stadionima.
A prvak svoje drzave bi isao svakako u evropu.
A regionalna liga je s adpekta igraca, i posjete na stadionu, veci kvalitet, marketinga, veceg priliva novca, popularnosti, vece zainteresovanosti, itd jako pozeljna.
Jedino sto sprecava ovu ligu jest sigurnost. A vjerujem da se moze organizovati.
A sto se tice nase lige, lige 12.. Bar ce to poboljsati kolko tolko kvalitet i posjetu na stadionima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
U zadnje vrijeme...
Svake druge nedjelje se rano budim ja
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Svake druge nedjelje se rano budim ja
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Stream? Ima li sanse?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
AJ okanite se idiotizma zvanog reg liga, sta treba da uništi se naša liga zbog dva tri kluba?
Svako u svoju avliju, a naša liga će krenuti naprijed
Svako u svoju avliju, a naša liga će krenuti naprijed
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nadovezao se na Zipov postTHEC je napisao/la:dje ti pade na pamet regionalna liga ovako rano ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jako i agresivno kao protiv Slobode ili u suprotom biti će patnja. Bogičević i Hadžija im fale radi kartona. Očekujem Bandovića na golu Nijazovih jer bi samo budala Hamzića pustila na gol poslije Travnika.
Još malo pa da se hairli krene na ovo GOSTOVANJE
Još malo pa da se hairli krene na ovo GOSTOVANJE
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, napoleon72, PapakIzSa, Puas i 26 gostiju.