Seyo_TM je napisao/la:Pa nesmijem je ni kupit ni nabaviti ni zapaliti, opasno je. Al ti mogu preporucit gdje su dobri cevapi.
Drzmo se teme
Seyo jarane oni kontaju da ne znas

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Seyo_TM je napisao/la:Pa nesmijem je ni kupit ni nabaviti ni zapaliti, opasno je. Al ti mogu preporucit gdje su dobri cevapi.
Drzmo se teme
Da upravo tako volonteri koji rade da prikazu svoj klub u sto boljem svjetlu,uspijeva impartibrejker1921 je napisao/la:Ovi sa službenog portala defitivno zaslužuju jedan veliki AFERIM, posebno ako znamo u kakvim uvjetima rade!!!! Samo naprijed momci, najbolji ste...
Potpispartibrejker1921 je napisao/la:Ovi sa službenog portala defitivno zaslužuju jedan veliki AFERIM, posebno ako znamo u kakvim uvjetima rade!!!! Samo naprijed momci, najbolji ste...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sve je super, ali fkt je 20 KM preskupo za ovakvu majicu (jer njih dodje oko 6-7KM), a oni prodaju one za kup po 10KM, nekako mi to nije logicno.. Svaka cast sto rade to, ali i nije vala neki posao dati majice da se stampaju, pa ih po 20KM prodavati, a za ove naljepnice, sat, upaljace je sve normala..
Valjda ne bude kise sutra samo radi toga da teren dodatno ne use*e, inace valja preskakati igru, ali eto opet tu je Borac jako los, pa ne znam ni sta da zelim..
FORCA ZELJO
ne pocinji te ovu pricu...buja je napisao/la:mogu li te pitati ko finansira koreografije i gostovanjaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sve je super, ali fkt je 20 KM preskupo za ovakvu majicu (jer njih dodje oko 6-7KM), a oni prodaju one za kup po 10KM, nekako mi to nije logicno.. Svaka cast sto rade to, ali i nije vala neki posao dati majice da se stampaju, pa ih po 20KM prodavati, a za ove naljepnice, sat, upaljace je sve normala..
Valjda ne bude kise sutra samo radi toga da teren dodatno ne use*e, inace valja preskakati igru, ali eto opet tu je Borac jako los, pa ne znam ni sta da zelim..
FORCA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.