Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zahebanciju na stranu ali ovakav Velez ne treba ni ligi ni navijacima istog. Jer eventualno isoadanje ce pokrenuti jednu pozitivnu pricu koja ce nadam se vratiti Velez gdje mu je mjesto, a to je vrh BH fudbala. Sloboda je najbolji primjer... Opstanak bi samo zataskao stvari a klub bi i dalje grcao u problemima.
Izroni Stari !!!
Izroni Stari !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jarane već su jednom zaranjali i evo opet, bojim se da kad sad zarone teško će ponovo izroniti
Mostarci i ostala raja koja vole Velez nemojte se tjesiti da ce biti bolje ako ispadnete, pa da onda krene neki remont za bolju buducnost.
Sloboda je imala ogromnu srecu sto se pojavio Azmir sa velikim parama, pa su doveli dobre igrace i Ciru i uspjeli se vratiti, naravno nije samo ni do igraca nego i ljudi u klubu koji su konacno shvatili tezinu posla. Da ne pricamo o dugovima koje su izmirili i razne druge stvari poboljsali. Ali sve zahvaljujuci Azmiru i novuc, nema tu price svi znate da pare sve vrte da se ne pravimo ludi.
A sad realno pogledajte ko ce doci i donjeti velike novce u Velez ? Sa ovim kadrom igraca u ligi Federacije cete se muciti, a uprava i organizacija kluba je posebna prica.
Sloboda je imala ogromnu srecu sto se pojavio Azmir sa velikim parama, pa su doveli dobre igrace i Ciru i uspjeli se vratiti, naravno nije samo ni do igraca nego i ljudi u klubu koji su konacno shvatili tezinu posla. Da ne pricamo o dugovima koje su izmirili i razne druge stvari poboljsali. Ali sve zahvaljujuci Azmiru i novuc, nema tu price svi znate da pare sve vrte da se ne pravimo ludi.
A sad realno pogledajte ko ce doci i donjeti velike novce u Velez ? Sa ovim kadrom igraca u ligi Federacije cete se muciti, a uprava i organizacija kluba je posebna prica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pod jedan, ratko jeste ratni zlocinan i genocidni manijak i bice osudjen, a vi, onda sta cete? pod dva, slazem se s tim da je kosovo srbija, ali nije mjesto politici na tribinama... jeste li vi tako maloumni da to ne shvacate?Prijedor je napisao/la:Na istoj utakmici nismo skandirali ništa što bi na bilo koji način predstavljalo rasizam i druge oblike diskriminacije. Po ko zna koji put ponavljamo da za nas i cijeli srpski narod general Ratko Mladić nije ratni zločinac, jer to ni jedan pa ni Međunarodni sud u Hagu nije presudio. Isto tako zapamtite, za nas, KOSOVO JE SRBIJA.
ovo vase saopstenje je klasicni autogol...
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 08 nov 2015, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Istina, u onoj ligi nije nista bolje.. Mozda je na domacem terenu lako uzeti bodove ali u gostima je borba za zivot. Bar ja tako pamtim kada je Sloboda prvu sezonu ispala pa se nije vratila..
- Beduin
- Kontakt:
Kako ono kazu: Kosovo je srce Srbije.
I zapamtite: Istambul je srce BiH.
Koji kraljevi, dogovor prestao onog trenutka kad im naredjeno da uklone zastavu Srbije, yebes Ismeta Horu.
I zapamtite: Istambul je srce BiH.
Koji kraljevi, dogovor prestao onog trenutka kad im naredjeno da uklone zastavu Srbije, yebes Ismeta Horu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nisu maloumni, nego pišu upravo ono nekidan što sam ja pisao u vezi kažnjavanja po ovom pitanju. U zakonu takvog uporišta nema, pa se onda vade kazne za rasizam što nema nikakve veze sa ovim. Može da prođe samo kao politička poruka. Recimo, ne znam da li se sjećaš kazne koju su Rumuni dobili zbog transparenta "Free Mladić" i skandiranja. U zvaničnom saopštenju stoji da je uzvikivanje imena ratnog optuženika (a ne zločinca) politička poruka. Samo što su UEFA zakoni mnogo strožiji po tom pitanju, pa su ih o'ladili za 15 000 evra.jovanmaksimovic je napisao/la:pod jedan, ratko jeste ratni zlocinan i genocidni manijak i bice osudjen, a vi, onda sta cete? pod dva, slazem se s tim da je kosovo srbija, ali nije mjesto politici na tribinama... jeste li vi tako maloumni da to ne shvacate?Prijedor je napisao/la:Na istoj utakmici nismo skandirali ništa što bi na bilo koji način predstavljalo rasizam i druge oblike diskriminacije. Po ko zna koji put ponavljamo da za nas i cijeli srpski narod general Ratko Mladić nije ratni zločinac, jer to ni jedan pa ni Međunarodni sud u Hagu nije presudio. Isto tako zapamtite, za nas, KOSOVO JE SRBIJA.
ovo vase saopstenje je klasicni autogol...
Druga stvar je moralna opravdanost te poruke koju upućuju navijači Rudara. O tome bi se dalo raspravljati, ali ne želim, ali zakonska osnova je na njihovoj strani, i tako će biti dok ovaj ne postane krivac.
Ne znam zasto uopste potreba da se na utakmica spominju bilo kakva imena i provlace bilo kakve politicke teme. Politici nije mjesto u sportu. Navijajte za klub pjevanjem navijackih pjesama, a ne skandiranjem i podrskom covjeka koji je optuzen za najgori moguci zlocin protiv covjecnosti. Da li to znaci da vi onda podrzavate genocide, ubistva, masakre? Skandiranje takvih stvari povlaci logican slijed da vi to podrzavte i da zelite da se to ponovi. Da pozivate na sukobe i ubistva i da provocirate na nacionalnoj, vjerskoj i bilo kojoj drugoj ljudskoj osnovi. Zato svako primitvno ponasanje ostaviti kuci, a na stadionima se ponasati civilizovano kako prilici 21. vijeku.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ja napisao prije kako ne treba da politika bude u sportu, ti meni sad izmisljas toplu vodu.Beduin je napisao/la: Kako nece mijesati politiku i sport kad imas Hrvatski fudbalski klub, pa imas nacionaliste na tribinama koji javno yebu drzavu u kojoj su rodjeni, zive i prate klub, a u toj drzavi im i igra klub, pa nikako da vidis Uprave klubova da se ogradjuju od takvog navijanja, pa imas klubove koji su titule osvajali zahvaljujuci politicarima, a danas ti klubovi jedva da i postoje... pa imas jos masu toga, tako da je politika u nasem sportu koliko god mi htjeli to ignorisati ili zeliti bolje.
Te teme su bespotrebne, sve se zna i sutiti se mora.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvo bolan ispadanje pa kretanje od nule pa dizanje....za dizanje u bilo cemu ti trebaju PAREEEEEE....nije se sloboda digla iz pepela zbog federalne lige nego zbog Husica i investicija...cuj,dobro je ispast u federalnu.....ahahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da ti nije bilo "crvenih kmera" sad bi igro' fildzan ligu sa Dzerzelezom, Vrbanjusom i ostalim klubovima iz mahale.Bosniacum Lilium je napisao/la:Skver crveni kmeru, nabijem ti onu dodikovu nejać sve do druge lige.
Radnik jedino zasluzuje da ostane u ovoj ligi od klubova iz RS-a
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci i Sokolovi bojkotuju derbi na sugavici 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovaj mokroguz cim je dosudjen penal, pise kako je namjesteno. Bog me ubio ako uopce gleda prenos utakmice, nego cita tekstualni prenos na ss. Toliko o tome. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
nije tema moj potpis vec Premijer liga BiH.lupus je napisao/la:A vidi mu stranke u potpisuBolanos je napisao/la:Evo ga, lupio i ost'o ziv. Aferim.samirr je napisao/la:Joj kako bi volio da olimpik ispadne jedne sezone imaju stadion druge ne navijaca nemaju redovno prodaju zelji manje - vise sarajevuOlimpic nema navijaca a njegova stranka dika i prilika nase politicke scene.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Neka sarajevu i zelji olimpika, sigura bodova 6 svake sezone 
Oooooooooooh Zebaaaaaaaa 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Aaaa kakvu golcini zabi majstor, naklon do poda
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovo je mozda i najbolji gol u historiji Premijer Lige. Svaka cast majstore.
ZZ
Najbolji igrac premijer lige ikad. Fascinira me uvijek, vole te manijaci Zajko!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.