FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uzimajući u obzir da nam igrači nisu odigrali baš najbolju utakmicu (Ikande i Amer Bekić katastrofalni, štoperi loši) ovo je da se nogom u dupe udaramo.
Ješa namazan ko Varešanovićeva kosa. "Kad su Bekiću razbili nos, mislim da se to svira..." onda tri sekunde kasnije "...ja ne komentarišem suđenje."
IGRAJ BORDOBIJELI!
Ješa namazan ko Varešanovićeva kosa. "Kad su Bekiću razbili nos, mislim da se to svira..." onda tri sekunde kasnije "...ja ne komentarišem suđenje."
IGRAJ BORDOBIJELI!
- PitarBordo
- Kontakt:
A vazda mu ona priča "mi smo mali klub".... Ono nešto pokušava time da kaže, levat pa hajde.BosnianKingdom je napisao/la:Mirza se žali na svakoj skoro utakmici koju izgubi,nisam dvije tekme vidio a da su mu odgovarale ocm
ĆAO ĆAO VOZDRICA, ČIČKOVO ULJE KOSICA, ima neko tu fotku?
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
FK Sarajevo
Napraviti cu ja stream, halalite za ovo danas.PitarBordo je napisao/la:Hahahaha pa sve mi je8eš i slijedeća utakmica na moja tv
[img]http://i.imgur.com/6GUFkIi.png[/img]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
sarajevo sampion
izraziti favorit
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 08 nov 2015, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- PitarBordo
- Kontakt:
Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
Samo Saraj'vo.
Ne ne ne
Zna se ko je najveći favorit za titulu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi drugoligasi?hilmo je napisao/la:Ne ne ne

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
UZE MI POST IZ TASTATURE!!!hilmo je napisao/la:Ne ne ne
Samo Saraj'vo.
i jel to samo za BiH?PitarBordo je napisao/la:Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
moja tv pravi zohari
PitarBordo je napisao/la:Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?

- PitarBordo
- Kontakt:
Ako budeš sutra online u toku dana javi se pa ćemo pokušati ulogovati moj acc kod tebe da provjerimo?MCMXLVI je napisao/la:i jel to samo za BiH?PitarBordo je napisao/la:Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
Samo Saraj'vo.
Kao sto sam rekao, ocekujem da u 18.kolu na Pecarui preuzmemo prvu poziciju te da na njoj prezimimo.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nažalost ja msm da nećemo moći dobiti široki dole,da je bogdo to na proljeće bila bi druga priča
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve je to fino, ali za nešto se pitaju i Sloboda i Zrinjski koji imaju čak i lakši raspored do kraja, pogotovo Sloboda.Bolanos je napisao/la:Kao sto sam rekao, ocekujem da u 18.kolu na Pecarui preuzmemo prvu poziciju te da na njoj prezimimo.
Samo Saraj'vo.
pita se i sarajevo
Losa igra.. Al dobra 3 boda 
Ikande se malo folira, Radovac pada, Velkoski pravi budalu od sebe.. Usustini nista novo, osim tri boda
ALMIR BEKIC najveca pichkaaa !!!! Mami je ponesi kuci **** jedan... Srami se zbog toga sto si bio sebican.

Ikande se malo folira, Radovac pada, Velkoski pravi budalu od sebe.. Usustini nista novo, osim tri boda

ALMIR BEKIC najveca pichkaaa !!!! Mami je ponesi kuci **** jedan... Srami se zbog toga sto si bio sebican.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, skoJaa i 18 gostiju.