FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci od iduće utakmice ko ne bude pjevao uprava napolje za mene je mis najveci... ublehari iz uprave koji svake godine trose pare koje zeljo zaradi prodajom igraca, evrope, karti, dzeke, sponzora clanskih tv prava itd i to im bude dovoljno za diatu livaju e sadikovica i ove juniore koji igraju za pet glava nabit nogom pod hitno.Kao ne treba nam tan kralj banana ne... oni bi da se pitaju a da drugi pare daju pa Halllo to ne moze ni Manchester. Zive od zelje i to jako dobro... kad neko daje pare svoje to.se vidi evo mladosti za pet mjeseci stadion napravili gracic da je uzeo velez ako nista svake godine evropa jer sto on otjera nama je sveto tipa delmic kokot i sl slobodu covjek uzeo ulozio i njemu se odgovara zeljo je kao drzavna firma niko meda neca jer svoje ne troši...Od danas bez mene i nadam se da cemo ispasti iz lige jer ovi drugacije otici nece...I nemojte protiv Aldina svako nas je selo dobilo nek se pisa po nasim zvjezdicama slobodno.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Ja sam mislio na drugog Osmankovica. Ovaj drugi ne daj Boze da dodje.Hadzijalagic je napisao/la:Osmankovic je nas junior i koliko znam sa njim je potpisan ugovor, ako mislimo na istog..arelinho je napisao/la:Ako dodje Osmankovic ja necu ici vise na utakmice. Kakav Osmankovic kakvi bakraci pa nismo toliko propali.sajo10 je napisao/la:Na zimu otpustiti Uzelca, potpisati ugovor sa Osmankovicem. Poslati Stokica na pijacu neku, a sa Mujagicem potpisati profesionalni ugovor. Radije nek najbolja nasa djeca igra nego ovi polovnjaci, a jos imaju tolike plate.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
danas hodzurda, aco i blagojevic zasluzuju prolaz, ovi svi ostali krampa... evropa adio... treba remont napraviti, pola ovih igraca a tu ima i nase djece, a ne zasluzuju da nose sveti dres
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
teteac8684
- Kontakt:
Slazem se, ali mi nazalost boljih nemamo...Da ima neke seoske finte, ima...pile87 je napisao/la:Mah, promasio nesto sto napadac mora dati ne samo sad nego i protiv slobode itdteteac8684 je napisao/la: Nista bolji ili gori od ostalih...
- milanribar
- Kontakt:
Pa takvi lezi hljebovici primaju platu od Zelje, i ovdje predstavljaju da je sve dobro. Na pocetku sezone se znalo da ce ovako biti kad se vidjelo koga su doveli. Nabit nogom Stokica, Blagojevica, Enisa . Sta ces vise pisati kad ti je Kokot drugi najbolji strijelac s cak tri gola.IvicaOsim je napisao/la:Znaci od iduće utakmice ko ne bude pjevao uprava napolje za mene je mis najveci... ublehari iz uprave koji svake godine trose pare koje zeljo zaradi prodajom igraca, evrope, karti, dzeke, sponzora clanskih tv prava itd i to im bude dovoljno za diatu livaju e sadikovica i ove juniore koji igraju za pet glava nabit nogom pod hitno.Kao ne treba nam tan kralj banana ne... oni bi da se pitaju a da drugi pare daju pa Halllo to ne moze ni Manchester. Zive od zelje i to jako dobro... kad neko daje pare svoje to.se vidi evo mladosti za pet mjeseci stadion napravili gracic da je uzeo velez ako nista svake godine evropa jer sto on otjera nama je sveto tipa delmic kokot i sl slobodu covjek uzeo ulozio i njemu se odgovara zeljo je kao drzavna firma niko meda neca jer svoje ne troši...Od danas bez mene i nadam se da cemo ispasti iz lige jer ovi drugacije otici nece...I nemojte protiv Aldina svako nas je selo dobilo nek se pisa po nasim zvjezdicama slobodno.
Edis pogubljen u vremenu. Sastavio tim moja nana ne bi tako napravila. Diatta na klupi ako nista covjek visok, moze trcati. Debil gura Enisa na beku a Uzelac izmislio fudbal za njega. Umjesto sto skace po krovovima mogao bi se malo skolovati, zar nije nista naucio od Amara.
Karacic od propalog Viteza za mjesec napravio ekipu i sad ima vise bodova od nas. E to je trener. Sad nek mi neko kaze da Vitez ima bolju ekipu od nas. Nema ali ima trenera.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 08 nov 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Volio bih kada bi kontra borca ostavio na klupi Kokota Dzelmica Sadikovica inace puna podrska Edisu i nadam se da ce mu dovesti komplet lijevu stranu 1 DMC 1 MC i 1 DR jer treba pripremati ekipu za narednu sezonu
-
perodeformero
- Kontakt:
Kasno je sad da se ganja liga,nema boga da se stignu ovi iznad. Kup je lutrija, treba biti realan pa priznati da mi ove bolje sto su ostali ne mozemo izbaciti u dvije utakmice. Zao mi je samo sto se doslo do ovoga, pa sad kuku lele. Ova sezona je vec propala, ja fakat ne vidim nacina kako od ove kataklizme na kraju izvuci neku pozitivu
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
e moj edise ne znam sta vidis u enisu pa ga guras na lijevog beka, mladenovic je za njega roberto carlos.... i danas kolko god djelmic da je los ne mozes ga vaditi a ostavljati kokota i beganovica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Samo ne znam šta ljudi vide u Uzelcu,pa frajer sjedi na klupi kod 3 trenera i oni bi ga gurali.....

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Mulalić je svojim motivacijama potpuno rasturio ekipu. Pojma on nema. Sva mu je priča, bori se, daj loptu na Tijaga, širi i emotivne prestave. Ne može me niko ubjediti da ova ekipa nije bolja od Rudara i Slavije, Problem je u struci i vođenju ekipe. Od goreg trenera na još goreg. Staviti Alihodžića ili bilo koga iz omladinskog pogona još ove tri utakmice na klupu a onda dobro skontati i sastaviti potpuno novi al baš stručni štab. Svako odlaganje če nas dovesti u još goru situaciju.
- milanribar
- Kontakt:
Edis je preslikani Adzem. Njih dvojica nisu za A-tim, mogu voditi juniore i kadete ali ko me to reci kad nemas uprave. Kradu pare i ograduju se u transfere a ja dajem svake godine 200 maraka da ih pokradu. Uclani se, kupi godisnju, dres, i jos te prave budalom.
Vracaju dugove mamu im lopovsku.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ni Uzelac a ni Enis nisu bekovi tako da nisu oni krivi kada odigraju lose na neprirodnim pozicijama.. Uprava odradila los prelazni rok i to je jedini razlog ovog brukanja..
BUDI ŽELJO !!!
Stvarno ako neko nešto na Hodžurdu kaže taj nije realan. Momak je svaku utakmicu odigrao korektno, današnju odlično. Odbrana odavno nije izgledala sigurnije, Edis bi mogao biti u dilemi koga ubaciti kada se Bogdanović oporavi. On je igrao lijevog beka, gledao sam na klipovima, ne znam zašto njega ne probaju lijevo, uvjerili smo se i da mu je centaršut na zavidnom nivou.
Utakmicu nema potrebe komentarisati, nedo bog nikom.

Utakmicu nema potrebe komentarisati, nedo bog nikom.
milanribar je napisao/la:Karacic od propalog Viteza za mjesec napravio ekipu i sad ima vise bodova od nas. E to je trener. Sad nek mi neko kaze da Vitez ima bolju ekipu od nas. Nema ali ima trenera.
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 08 nov 2015, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ko krade pare? Ako moze imenom i prezimenom ili prestani lupati..milanribar je napisao/la:Edis je preslikani Adzem. Njih dvojica nisu za A-tim, mogu voditi juniore i kadete ali ko me to reci kad nemas uprave. Kradu pare i ograduju se u transfere a ja dajem svake godine 200 maraka da ih pokradu. Uclani se, kupi godisnju, dres, i jos te prave budalom.
BUDI ŽELJO !!!
Beganovica i Enisa zakucati za klupu za sva vremena a po mogucnosti rijesit ih se sto prije. Vezni red ne postoji, tu nam pod hitno treba neko novi. Od Stokica je vise i Bog odustao a buduci da vjerovatno i Ogi ode, treba nam i tu igraca. Od ove sezone vise definitivno nema nista, spasit sta se moze i gradit ekipu za iducu.
Nikad mirniji nisam otišao sa stadiona a da nismo pobijedili. Moja dvojica havera su već nakon prvog pol otišli kućama. Jednostavno ne ide i to je to.
Molim Boga da kamilaši otjeraju Amara jer ovo je sada definitivno da smo mi bez njega qrac od strucnog staba i ekipe. Bogom se kunem da bi on sa ovim igračima bio sada među tri ekipe. Čovjek definitivno ima onaj marifetluk koji nam sada treba.
Molim Boga da kamilaši otjeraju Amara jer ovo je sada definitivno da smo mi bez njega qrac od strucnog staba i ekipe. Bogom se kunem da bi on sa ovim igračima bio sada među tri ekipe. Čovjek definitivno ima onaj marifetluk koji nam sada treba.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Nema se sta puno pisati i analizirati,igra troma,spora i traljava na momente.Protivnik dosao po bod,igrao teski bunker i jako borbeno,mi promasili, 3 pa cak i 4 prilike koje je teze promasiti nego zabiti i to je to,dovidjenja i prijatno.
Ne znam cemu vise uvodjenje Stokica,patimo i njega i sebe.Covjek se ne moze sataviti sa loptom kako treba,fula prazne golove.Kokot i Uzelac
Ja fol pravio neke racunice bodova,nakon danas vidim da nema potrebe za tim,za nas u ovoj sezoni nazalost nema sigurnih bodova.
Jedini koji koliko-toliko pokazuje nesto je Tiago,ostali slabo.Ne znam da li je Enis ondje morao povlaciti igraca,nije mu bio jos toliko pobjegao,al eto..
Losi smo brate,losa igra,nema sta..Da je do zime kako iscupati jos neke bodove a onda praviti remont ako je ikako moguce.
Ne znam cemu vise uvodjenje Stokica,patimo i njega i sebe.Covjek se ne moze sataviti sa loptom kako treba,fula prazne golove.Kokot i Uzelac
Ja fol pravio neke racunice bodova,nakon danas vidim da nema potrebe za tim,za nas u ovoj sezoni nazalost nema sigurnih bodova.
Jedini koji koliko-toliko pokazuje nesto je Tiago,ostali slabo.Ne znam da li je Enis ondje morao povlaciti igraca,nije mu bio jos toliko pobjegao,al eto..
Losi smo brate,losa igra,nema sta..Da je do zime kako iscupati jos neke bodove a onda praviti remont ako je ikako moguce.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 08 nov 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
da nije dobio crveni enisa bi sljedecu utakmicu ocekivao u napadu.
Ma nema razloga za brigom. Ako pobijedimo sve utakmice do kraja sezone, a Sarajevo, Sloboda, Siroki, Zrinjski i Radnik izgube mi osvajamo titulu 100 %.
U najgori vakat nismo ovakve blamaze dozivljavali kuci. Enis kakav je igrac dovoljno govori kad ga mrtvi Baric preleti. Kokot poslije ove utakmice noga, ne zbog promasaja nego pristupa. To moze u Olimpicu raditi u Želji ne
U najgori vakat nismo ovakve blamaze dozivljavali kuci. Enis kakav je igrac dovoljno govori kad ga mrtvi Baric preleti. Kokot poslije ove utakmice noga, ne zbog promasaja nego pristupa. To moze u Olimpicu raditi u Želji ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.