FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Elcor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Elcor » 08 nov 2015, 15:40

PitarBordo je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...
Ma ja sam platio bezveze 20KM i nista... Koliko sam uspio skontati Moja TV i MojaWebTV nije isto. Makar ja nisam uspio da nadjem. Ako neko zna kako da nastimam slijedeci put cu ja postaviti?

PS Bravo Sarajevo! Samo nastaviti i titula je tu! Ameru Bekicu odbiti jedno 500KM od plate za sebicnost na kraju utakmice.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 15:41

Bolanos je napisao/la:Kao sto sam rekao, ocekujem da u 18.kolu na Pecarui preuzmemo prvu poziciju te da na njoj prezimimo.
Sve je to fino, ali za nešto se pitaju i Sloboda i Zrinjski koji imaju čak i lakši raspored do kraja, pogotovo Sloboda.
Za naredna dva kola mi imamo veoma "lake" protivnike, fenjeras do ovog kola i najgora ekipa lige Drina u gostima i Travnik koji je u gostima doslovno bezopasan.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 nov 2015, 15:42

Ahmo dobar ucestvovao u akcijama :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 nov 2015, 15:43

Ne moramo Siroki dobiti, ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali da nam je dobiti Drinu i Travnik pa u Sirokom bi sve prihvatio bukvalno. Imam puno povjerenje u Jesica i ako izgubimo dole sve ce biti odlicno opet a mozda i bude bolje kada vidi da se neki igraci ne mogu nositi sa dobrom ekipom pa ce to da promijeni, naravno pobjeda prije svega ali i da izgubimo sve ce biti ok a ovaj osjecaj nisam nikada ima kod proslih trenera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 nov 2015, 15:48

Elcor je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Koliko se plaća web tv i koji su uslovi ?
Imaš neke pretplate mislim na mjesec, dva i tri... Bitno je da imaš recimo karticu bilo kakvu da možeš plaitit i to je to, i onda imaš sve arene, lokalne kanale i ovu bh telecom premijer liga foru...
Ma ja sam platio bezveze 20KM i nista... Koliko sam uspio skontati Moja TV i MojaWebTV nije isto. Makar ja nisam uspio da nadjem. Ako neko zna kako da nastimam slijedeci put cu ja postaviti?

PS Bravo Sarajevo! Samo nastaviti i titula je tu! Ameru Bekicu odbiti jedno 500KM od plate za sebicnost na kraju utakmice.
Istina, onaj premijer liga kanal samo ko ima mojatv pretplatu, zna mafija šta radi, pa nisu bezze glavni sponzori! :puke:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 nov 2015, 15:50

MortemHz je napisao/la:Ne moramo Siroki dobiti, ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali da nam je dobiti Drinu i Travnik pa u Sirokom bi sve prihvatio bukvalno. Imam puno povjerenje u Jesica i ako izgubimo dole sve ce biti odlicno opet a mozda i bude bolje kada vidi da se neki igraci ne mogu nositi sa dobrom ekipom pa ce to da promijeni, naravno pobjeda prije svega ali i da izgubimo sve ce biti ok a ovaj osjecaj nisam nikada ima kod proslih trenera.

ma nema drina para vise ispadaju sa velezom 100% tako da cemo i njih i travnik karat po sred usta a u listici cemo se kvalitetno pofajtat za 1 mjesto a sto se tice svinjskog i slobode nece oni izdrzat ovsj tempo do kraja...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 08 nov 2015, 15:51

Idemo dalje necu nista govoriti da se nebi opustili iz kola u kolo ici igrati i pobjede upisivati !
04.10.2009 !!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 nov 2015, 15:58

sarajlija je napisao/la:Idemo dalje necu nista govoriti da se nebi opustili iz kola u kolo ici igrati i pobjede upisivati !
To je to .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 nov 2015, 16:00

sarajlija je napisao/la:Idemo dalje necu nista govoriti da se nebi opustili iz kola u kolo ici igrati i pobjede upisivati !

brate prosla su ta vremena opustanja vjeruj mi kod jese nema toga sad racunajte da ce jesa dovest par svojih igraca 100% kreativac i bek umjesto ahme harmonija CE biti zvijer kad prodje pripreme sa jesicem ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 16:01

BordoArmy88 je napisao/la:
Elcor je napisao/la:

Istina, onaj premijer liga kanal samo ko ima mojatv pretplatu, zna mafija šta radi, pa nisu bezze glavni sponzori! :puke:
Nije tačno, ja imam mojawebtv i imam taj kanal s tim utakmicama.

Uloguješ se na mojawebtv i kad ti otvori profil ideš u dnu na link piše "KLIKNI OVDJE DA KORISTIŠ SERVIS" ili slično i onda ti otvori listu kanala i prvi bude taj od BHT Premijer Lige (nema ga ako nema tekmi).
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 16:04

Bolanos je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Kao sto sam rekao, ocekujem da u 18.kolu na Pecarui preuzmemo prvu poziciju te da na njoj prezimimo.
Sve je to fino, ali za nešto se pitaju i Sloboda i Zrinjski koji imaju čak i lakši raspored do kraja, pogotovo Sloboda.
Za naredna dva kola mi imamo veoma "lake" protivnike, fenjeras do ovog kola i najgora ekipa lige Drina u gostima i Travnik koji je u gostima doslovno bezopasan.
Pa imamo, ali ja govorim da se za nešto pitaju i Zrnjiski i Sloboda koji imaju takođe lagan raspored, recimo Sloboda čeka kući Čelik koji je već uzela kod kuće jednom, i to u kupu, onda idu u Prijedor, a realno nisu Vaso Miskin Crni da tamo gube i onda čekaju mislim Slaviju, koju smo mi nabili s djecom, ne sumnjam da će i oni. Tako da u najboljem slučaju i dalje ćemo za njima kaskati 3 boda, ne vidim kako ćemo na prvo mjesto onda?
Samo Saraj'vo.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 08 nov 2015, 16:04

Pobjeda je extra malo teze od ocekivanog, ali dobro je. Sad samo da dam repliku @duski jos sam neki dan htjeo, ali danas sam se ponovo uvjerio. Cijenim tvoje misljenje i volim citati sta napises, ali znas kad ce Radovac biti igrac nikad, jednostavno je limitiran, oslabio nas dodatno svojim ulaskom, naravno svako ima svoje misljenje. Najbolji komentar za Ikandea mojeg kolege sa tribine, kao da igra sa vokmenom na usima, dzaba nam zauzima mjesto stranca u ekipi
Mosa RajvoSa

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 16:07

Radovac je danas pokazao koliko ima tog "kuveta"... Smiješno je koliko nema frajko snage, ali uopšte, alarmantno... Ne samo u šutu, nego fizički uopšteno... A Ikande danas... smiješno.
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 16:07

@pitarbordo vrlo jednostavno, uzeli su Celik kuci u nadoknadi a jedini poraz uz onaj od nas u ligi imaju od Celika plus remi u Zenici u kupu. Dalje, sto se tice Prijedora, Sloboda jednako kao i mi i Zrinjski itd. mora kiksati, nema toliki kvalitet da odigra perfektnu polusezonu, tu cu tipovati na Rudar.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 08 nov 2015, 16:09

Sredina sa Rustemom loša... Bekiću će valjda Ješić očitati lekciju za onu sebičnost ...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 nov 2015, 16:12

Zip je napisao/la: ALMIR BEKIC najveca pichkaaa !!!! Mami je ponesi kuci **** jedan... Srami se zbog toga sto si bio sebican.
Koje sada na aparatima :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 08 nov 2015, 16:15

Bolanos je napisao/la:@pitarbordo vrlo jednostavno, uzeli su Celik kuci u nadoknadi a jedini poraz uz onaj od nas u ligi imaju od Celika plus remi u Zenici u kupu. Dalje, sto se tice Prijedora, Sloboda jednako kao i mi i Zrinjski itd. mora kiksati, nema toliki kvalitet da odigra perfektnu polusezonu, tu cu tipovati na Rudar.
Malo si ti tu subjektivan, plus kažeš "vrlo jednostavno", kao da je to pisano obavezno pravilo... Sloboda je taj kiks odradila protiv nas, a Zrinjski upravo protiv njih sad... tako da malo je pretenciozno reći da će Sloboda koja je pobjedila danas Zrnjiski izgubiti od Čelika na istom stadionu, a pogotovo da će nakon toliko utakmica pokleknuti u Prijedoru... Kao što rekoh nisu oni Vaso MIskin Crni... A bome ih ne možeš ni s nama porediti... Al' nejse, navikla haman raja da se za naš neki uspjeh čekaju tuđi kiksevi.
Samo Saraj'vo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 nov 2015, 16:17

Bolanos je napisao/la:@pitarbordo vrlo jednostavno, uzeli su Celik kuci u nadoknadi a jedini poraz uz onaj od nas u ligi imaju od Celika plus remi u Zenici u kupu. Dalje, sto se tice Prijedora, Sloboda jednako kao i mi i Zrinjski itd. mora kiksati, nema toliki kvalitet da odigra perfektnu polusezonu, tu cu tipovati na Rudar.
Malo si ti tu subjektivan, Sloboda je taj kiks odradila protiv nas, a Zrinjski upravo protiv njih sad... tako da malo je pretenciozno reći da će Sloboda koja je pobjedila danas Zrnjiski izgubiti od Čelika na istom stadionu, a pogotovo da će nakon toliko utakmica pokleknuti u Prijedoru... Kao što rekoh nisu oni Vaso MIskin Crni... A bome ih ne možeš ni s nama porediti... Al' nejse, navikla haman raja da se za naš neki uspjeh čekaju tuđi kiksevi.
:? :hmmmmm: Poraz od akutelnog sampiona kiks? Ne bih to tako nazvao, to je sasvim normalna stvar. Kiksevi su Mladost, Travnik, Drina itd. Eto vidjecemo za koji vikend, ja garantujem ako uzmemo naredne dvije u Sirokom odlucujemo o prvoplasiranom do treceg mjeseca naredne godine.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 nov 2015, 16:20

BordoArmy88 je napisao/la:
Elcor je napisao/la:

Nije tačno, ja imam mojawebtv i imam taj kanal s tim utakmicama.

Uloguješ se na mojawebtv i kad ti otvori profil ideš u dnu na link piše "KLIKNI OVDJE DA KORISTIŠ SERVIS" ili slično i onda ti otvori listu kanala i prvi bude taj od BHT Premijer Lige (nema ga ako nema tekmi).
Jel ta mojawebtv ono platiš 2KM i imaš 24h kanale? Ja to probao prošle godine i nisam imao taj premijer liga kanal, dok su ostali bili tu (arene itd.), a ako su u međuvremenu ubacili onda odlično, samo kažem ja ovo isprobao:

https://play.google.com/store/apps/deta ... jatv&hl=hr

I nije bilo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 nov 2015, 16:22

Protiv Drine zapeti svim snagama, moramo uzeti bodove njima i Travniku pred gostovanje mrskom klubu. Ne odgovori mi Duska sinoc je li ti pase opklada ona?? I vala cudno neko vrijeme doslo, istok svaku igrace isprati pjesmom i aplauzom, a na sjeveru ih otjeraju i ispljuju. Mijenjamo uloge malo. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], misstianopenaldo i 30 gostiju.