FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Sabinho mojne mi toga "aktuelni prvak", gdje to bi protiv Travnika, Slavije, Mladosti? Tad smo čak i svježiji prvaci bili? U trenutnoj sezoni im je kiks što su izgubili protiv nas, ako ti misliš da će izgubiti u Prijedoru recimo to je subjektivno, a ne realno. Ili ćemo da se lažemo? Mi smo Sarajevo izvolite se braniti? Ja kontao ti ozbiljan sagovornik.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 08 nov 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam šta si probao, ovo je servis koji možeš kupiti na 30 dana i na 90 dana i imaš taj kanal:BordoArmy88 je napisao/la:I nije bilo!

Samo Saraj'vo.
Ovo je 100% tačno.PitarBordo je napisao/la:Ne znam šta si probao, ovo je servis koji možeš kupiti na 30 dana i na 90 dana i imaš taj kanal:BordoArmy88 je napisao/la:I nije bilo!
Ja sam danas uplatio, dobiješ pristup bukvalno u roku od 3 minute.
Ali sam nezadovoljan kvalitetom....
PB, ako ti gledaš isto preko webtv-a, jel ti štekalo danas? Meni je zamrzavala slika na 2-3 sekunde bukvalno svakih 20 sec.
15 megabita mi je brzina na speedtest.net, pa nije do brzine interneta sigurno, pokušavam da utvrdim jel do mene il do telekoma ****.
Amer Bekic me na kraju razocarao svojom sebicnošcu, jednostavno mi je pao u ocima. Ne sporim njegovu borbu i želju, ali ne mogu nikako sebicnjake, jer je ovo timska igra. Realno, ispao je veliki pakaš i protiv Slobode onim uzimanjenjem lopte. Kao da ne znam koliko bi taj gol znacio malcu, dao mu samopouzdanje i motivisao ga.
Ikande, Kovacevic, Duljevic, Alm Bekic i Plakalo tanki danas. Nije toliko loše, ali može ovo puno bolje. Miodraže, bravo!
Ikande, Kovacevic, Duljevic, Alm Bekic i Plakalo tanki danas. Nije toliko loše, ali može ovo puno bolje. Miodraže, bravo!
Das Ist Walter
- PitarBordo
- Kontakt:
@Locust to je sasvim OK... ja imam na poslu 70/70 Mbit/s protok pa mi štopa... to je do strašnog transfera BH Telecoma, koji ne može da obezbjedi obični video stream u 2015 godini. Ja prebacio na HQ, manje štopa, al' makar kad zaštopa vidim jasan still.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
miden,nije on sebichnjak,on je jednostavno trkacha kokosh,malo me hastra drine
VVVBK
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
VVVBK
Igraci su glupi sto prilaze sjeveru. Ne bi im ja vise prisao nikad. Ima istok, ima zapad. Fuj, psovati svoje igrace poslije utakmice a nema ih 200 na sjeveru.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
@ Rule_hz ja sam svoje misljenje iskazao mozda se i varam ali znalo se je desavati uvezu par pobjeda i onda slijedi opustanje u vidu: provodi itd..., neka to ide svojim tokom ja se iskreno nadam da vise necemo kiksati i da ce ostavljati srce na teren !
, ko god ne zeli tako bujrum brate otvorena su im vrata sirom da idu jer nama ne trebaju manekeni neko igraci dostojni da brane boje ovog kluba. 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 08 nov 2015, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
- PitarBordo
- Kontakt:
+1Shooter je napisao/la:Igraci su glupi sto prilaze sjeveru. Ne bi im ja vise prisao nikad. Ima istok, ima zapad. Fuj, psovati svoje igrace poslije utakmice a nema ih 200 na sjeveru.
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Meni isto nije moglo tako prosle godineBordoArmy88 je napisao/la:Jel ta mojawebtv ono platiš 2KM i imaš 24h kanale? Ja to probao prošle godine i nisam imao taj premijer liga kanal, dok su ostali bili tu (arene itd.), a ako su u međuvremenu ubacili onda odlično, samo kažem ja ovo isprobao:PitarBordo je napisao/la:Nije tačno, ja imam mojawebtv i imam taj kanal s tim utakmicama.BordoArmy88 je napisao/la: Istina, onaj premijer liga kanal samo ko ima mojatv pretplatu, zna mafija šta radi, pa nisu bezze glavni sponzori!
Uloguješ se na mojawebtv i kad ti otvori profil ideš u dnu na link piše "KLIKNI OVDJE DA KORISTIŠ SERVIS" ili slično i onda ti otvori listu kanala i prvi bude taj od BHT Premijer Lige (nema ga ako nema tekmi).
https://play.google.com/store/apps/deta ... jatv&hl=hr
I nije bilo!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sreca pa se ne pitas i sreca pa je gospodin Jesic uveo red koji se mora postovati od sada sto je i ispravna stvarShooter je napisao/la:Igraci su glupi sto prilaze sjeveru. Ne bi im ja vise prisao nikad. Ima istok, ima zapad. Fuj, psovati svoje igrace poslije utakmice a nema ih 200 na sjeveru.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dosta su oni *ebavali navijace u zdrav mozak svojim arogantnim ponasanjem. Oni trebaju da pridju, tamam kad bi se ne znam ti sta desilo. Oni igraju za Sarajevo, za navijace. Tako da. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sta, treba Veladzic slusati kako mu psuju djeca sa sjevera nakon sto dobijemo utakmicu. Slika sve govori, 200 ljudi, i ta brojka pada iz utakmice u utakmicu. Ako neces podrzati klub i igrace koji onda djavo radis na stadionu?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Fina pobjeda. Leon 10 komada najbolji strijelac polusezone. Sledeca je protiv drine, treba otic negdje na mini pripreme za ovu pauzu pripremit se i pokusat pobjedit ove sledece 3. Samo napred SARAJ'VO.
Novo ime kona "MAHNITOJE"
Novo ime kona "MAHNITOJE"

- sarajevo46
- Kontakt:
+1uschtipak je napisao/la:Dosta su oni *ebavali navijace u zdrav mozak svojim arogantnim ponasanjem. Oni trebaju da pridju, tamam kad bi se ne znam ti sta desilo. Oni igraju za Sarajevo, za navijace. Tako da.

- sarajevo46
- Kontakt:
Da nas ima 50 na stadionu oni su tu da igraju za FK SARAJEVO i da nakon utakmice priđu ONIM koji su tu CIJELI ŽIVOT a ne par sezona. Ako oni nece igrati i boriti se koji djavo rade u FK Sarajevo? Nek se gone...Shooter je napisao/la:Slika sve govori, 200 ljudi, i ta brojka pada iz utakmice u utakmicu. Ako neces podrzati klub i igrace koji onda djavo radis na stadionu?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Navijaci su u sluzbi Sarajeva a ne obrnuto.sarajevo46 je napisao/la:Da nas ima 50 na stadionu oni su tu da igraju za FK SARAJEVO i da nakon utakmice priđu ONIM koji su tu CIJELI ŽIVOT a ne par sezona. Ako oni nece igrati i boriti se koji djavo rade u FK Sarajevo? Nek se gone...Shooter je napisao/la:Slika sve govori, 200 ljudi, i ta brojka pada iz utakmice u utakmicu. Ako neces podrzati klub i igrace koji onda djavo radis na stadionu?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto mislis da je Veladzic glup momak? on zna zbog koga i zbog cega se to radi
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 nov 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Poraz od Sarajeva na Kosevu je kiks nekome u kvalifikacijama za LP, nekim ozbiljnijim ekipama. Ne znam sta si kontao, ali pogledaj sve ekipe iz vrha, mi, Siroki i Zrinjski imamo kikseve u pravom smislu te rijeci dok se za Slobodu ili BILO KOJI DRUGI TIM remi na Grbavici ili poraz na Kosevu ne moze reci da je kiks. Nema potrebe da mi izvrces rijeci, nikakvo branjenje vec pogled na igracki kadar, u najvecim timovima sa najvecim ciljevima su i najvece turbulencije unutar kluba to je jasno, jer se tezi uvijek da budes ispred ostalih.PitarBordo je napisao/la:@Sabinho mojne mi toga "aktuelni prvak", gdje to bi protiv Travnika, Slavije, Mladosti? Tad smo čak i svježiji prvaci bili? U trenutnoj sezoni im je kiks što su izgubili protiv nas, ako ti misliš da će izgubiti u Prijedoru recimo to je subjektivno, a ne realno. Ili ćemo da se lažemo? Mi smo Sarajevo izvolite se braniti? Ja kontao ti ozbiljan sagovornik.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!