FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oni nas trebaju i sta je tu problem pratimo ih uvijek na svako gostovanje i sta sad nakon nekoliko pobjeda da im aplaudiramo?, ne moze to kako oni zele i kako vjetar puse svaku utakmicu moraju ici na pobjedu mi zelimo i gladni smo titula tako da toliko od mene, a to koliko nas je bilo na sjeveru boli vas neka stvar ! 

04.10.2009 !!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Psujte im i dalje, pravi ste navijaci nema sta.MortemHz je napisao/la:Zasto mislis da je Veladzic glup momak? on zna zbog koga i zbog cega se to radi
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Mora se imati telecomov interent za tu uslugu moja web tv 30 dana?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa naravno da hocemo, hvala ti..jedini koji smo klub pratili i na zadnjem metru drzave a da ne govorimo za tjeranje bivse uprave i dovodjenje nove. Uostalom, ti si im mnogo puta psovao kada smo gubili prijateljske utakmice koje nisu toliko vazne kao takmicarske, sta cemo sa tim?Shooter je napisao/la:Psujte im i dalje, pravi ste navijaci nema sta.MortemHz je napisao/la:Zasto mislis da je Veladzic glup momak? on zna zbog koga i zbog cega se to radi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajde **** se vise koji vam je?Sad se oko toga treba prepucavati ko je veci navijac i ko je u pravu.Svi smo na istoj strani i ne dizite tenzije bez potrebeMortemHz je napisao/la:Pa naravno da hocemo, hvala ti..jedini koji smo klub pratili i na zadnjem metru drzave a da ne govorimo za tjeranje bivse uprave i dovodjenje nove. Uostalom, ti si im mnogo puta psovao kada smo gubili prijateljske utakmice koje nisu toliko vazne kao takmicarske, sta cemo sa tim?Shooter je napisao/la:Psujte im i dalje, pravi ste navijaci nema sta.MortemHz je napisao/la:Zasto mislis da je Veladzic glup momak? on zna zbog koga i zbog cega se to radi
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
kvaliteta rada na sjeveru, nacina odnosa prema klubu pokazujje brojka na utakmicama.. nekada je sjever prekucavao istok, sada je sjever debelo prekucan i od zapada... jednostavno ne mozes sarajelijama gurati neku stranu politiku 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Tanko je ovo danas bilo bez obzira na sve, borbenosti ni želje nije falilo, ali se čini da ponajviše fali možda ta 10-ka da linije malo uveže. Naravno, nije falilo želje ni kod koga osim kod onog "inteligentnog". Hebo mater, kad je već toliko inteligentan, pošaljite ga na prirodno-matematički pa nek' rješava jednačine, koji qrc nama hebe živce ovde. I ja ne znam na osnovu čega se plješće Ikandeu, milion grešaka, najlošiji pojedinac danas, al' pljesak k'o da je rahmetli Hase ust'o iz groba.
A sjeveru igrači definitivno ne trebaju ni prilaziti, 150 ljudi u kopu sa prosjekom godina tlinest, fakat ne znam imaju li dotični mozga ikako. Čast pojedincima. Šta hoćete koji moj, šta kontate vi da ste? Zaobiđite momci balavce i vozdra. Samo primjer kako je to nekad izgledalo protiv Olimpika:
[youtube][/youtube]
A sjeveru igrači definitivno ne trebaju ni prilaziti, 150 ljudi u kopu sa prosjekom godina tlinest, fakat ne znam imaju li dotični mozga ikako. Čast pojedincima. Šta hoćete koji moj, šta kontate vi da ste? Zaobiđite momci balavce i vozdra. Samo primjer kako je to nekad izgledalo protiv Olimpika:
[youtube][/youtube]
Ti sto su otjerali upravu nisu na sjeveru, barem 80% tadasnjeg sjevera je sad na istoku/zapadu. Necu vise na ovu temu, brojke i posjeta tribina sve govori.
Jesa majstore, samo deri.
Jesa majstore, samo deri.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Sjever propo
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Sjever koji je otjerao upravu je ovaj sa klipa koji sam postavio. Ovaj današnji nema nikakve veze sa istim. Ovo je za povraćati majke mi 

Ako je bilo 100 ljudi na sjeveru dobro je, fakat nema smisla ono vise. S obzirom kakvi cirkusanti vode, dobro je i ovo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A strasnog vikenda, jos uze nesto sice na kladari 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pravo je čudo kako mi dobro stojimo na tabeli, s obzirom da nemamo nikako golmana ( kao da je isključen i nema rezerve pa obukao neki igrač dres) i da nemamo nikako centralnog veznog (10-)ke, Ikande nam nije ni u džep ni iz džepa, fakat je on enigma, meni djeluje kao na terminu, zajebaje se pravo, bolje ga se riješiti, vjerujte mi, a za aplauz njemu nemam riječi, pitam ljude oko sebe, da mi kažu čemu oni plješću, pravi ublehaš, da ne zaboravim jako loš potez sa njim na desnom krilu
Mosa RajvoSa
Sta vam je sta ste se uhvatili sjevera alo ba imate istok i zapad citam i kontam sve ce prestati oni nista. !!, propao ili ne mi smo na njemu sta vas boli briga??
04.10.2009 !!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad Jesa sa ovako limitiranom ekipom ovako veze pobjede, sta ce onda biti kad prodje pripreme sa ovom ekipom i dovede 5,6 ciljanih pojacanja? Samo se nadam, da nam ga Jesa i igraci ne ''uvale'' u proljetnom dijelu, jer imam traume vise od nasih velikih ocekivanja.
Sad treba iskoristiti ovu reprezentativnu pauzu i dovesti u takmicarsku formu ove igrace sto su bili povrijedjeni i koji su malo igrali, pa da izguramo jos nekako ova 3 kola. Znaci 2 pobjede (Drina, Travnik) i onda bi mogli sa Listicom igrati na bod. Znaci protiv Listice u kost kao protiv Slobode i pametna igra bez srljanja. A onda zimska pauza, pa prelazni rok, pripreme i nadam se novo Sarajevo u proljetnom dijelu.
Sad treba iskoristiti ovu reprezentativnu pauzu i dovesti u takmicarsku formu ove igrace sto su bili povrijedjeni i koji su malo igrali, pa da izguramo jos nekako ova 3 kola. Znaci 2 pobjede (Drina, Travnik) i onda bi mogli sa Listicom igrati na bod. Znaci protiv Listice u kost kao protiv Slobode i pametna igra bez srljanja. A onda zimska pauza, pa prelazni rok, pripreme i nadam se novo Sarajevo u proljetnom dijelu.

Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 08 nov 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Do kad moras nositi glavonju?FrancescoTotti je napisao/la:I novi avatari

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa igraci prilaze sjeveru ne zato sto hoce nego sto moraju.
Berberovic svaki aplauz prema sjeveru, istoku i zapadu je ironican aplauz.
Od kad je Jesic suspendovao trojku, ovo je ua mene drugo Sarajevo, zbog kojeg se vrijedi i boriti i ici na utalmice.
Jer nakon puno vremena vidis da mladi igraci igraju i dobijaju minute.
Ja osjetim pozitivniji atmosferu unuitar ekipe i to me raduje.
Al nema mi smjesnije kad pravdaju neke lose poteze rjecima "ovi momci su otjerali upravu" "oni s zasluzni za ovo sarajevo" "odi na sjever i reci im"
Usput, Almir Bekic je meni danas bio igrac utakmice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Berberovic svaki aplauz prema sjeveru, istoku i zapadu je ironican aplauz.
Od kad je Jesic suspendovao trojku, ovo je ua mene drugo Sarajevo, zbog kojeg se vrijedi i boriti i ici na utalmice.
Jer nakon puno vremena vidis da mladi igraci igraju i dobijaju minute.
Ja osjetim pozitivniji atmosferu unuitar ekipe i to me raduje.
Al nema mi smjesnije kad pravdaju neke lose poteze rjecima "ovi momci su otjerali upravu" "oni s zasluzni za ovo sarajevo" "odi na sjever i reci im"
Usput, Almir Bekic je meni danas bio igrac utakmice

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne, ja sam na logosoftu, a danas sam uzeo webtv telecomov i gledao utakmicu.TETRAPAK je napisao/la:Mora se imati telecomov interent za tu uslugu moja web tv 30 dana?
- Osttribine
- Kontakt:
Mirza, Mirza pa je li ikad do tebe, uvijek mu krive sudije cak jedne prilike i njegovi igraci
Bodove pisi, igru brisi, a da je danas Velikoski ili Radovac izgubio lopti koliko Ikande mogu misliti na sta bi to licilo sa tribina. Moze i mora bolje od ovoga danas. Samo za nasu ljubav najvecu !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.