FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 30 okt 2015, 18:55

U nedelju tekma ipak zvanično.

I da dodam da se na zimu mjenja ekipa opet. Za više igrača postoji interes, neke će Vojvoda raspustiti, a očekuje se dolazak nekoliko iskusnijih.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 okt 2015, 21:28

Pappy je napisao/la:U nedelju tekma ipak zvanično.

I da dodam da se na zimu mjenja ekipa opet. Za više igrača postoji interes, neke će Vojvoda raspustiti, a očekuje se dolazak nekoliko iskusnijih.
Pappy pa kad pocinje zimski prelazni rok jer je do kraja ove polusezone ostala ova tekma protiv Viteza i Zelje....to je dva kola a igrace se jos tri iz zimskog dijela....Kad zvanicno pocinje prelazni rok...posto si ti vec upoznat sa tim stvarima reci mi jesi li bar ti zadovoljan imenima sa kojima se pregovara oko dolaska..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 okt 2015, 22:34

lovcen16 je napisao/la:

Pappy pa kad pocinje zimski prelazni rok jer je do kraja ove polusezone ostala ova tekma protiv Viteza i Zelje....to je dva kola a igrace se jos tri iz zimskog dijela....Kad zvanicno pocinje prelazni rok...posto si ti vec upoznat sa tim stvarima reci mi jesi li bar ti zadovoljan imenima sa kojima se pregovara oko dolaska..
Prelazni rok kreće u januaru nekad, ne znam sada napamet kog datuma. Za sada ništa konkretno oko dolazaka, prvo će da se završi ovih pet kola i onda ćemo tek o tome.

Ono što mogu reći je da će nas na zimu sigurno napustiti dvojica iz startne postave, a ostali su oni koji su ove godine imali vrlo malu minutažu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 30 okt 2015, 23:04

Pappy je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:

Prelazni rok kreće u januaru nekad, ne znam sada napamet kog datuma. Za sada ništa konkretno oko dolazaka, prvo će da se završi ovih pet kola i onda ćemo tek o tome.

Ono što mogu reći je da će nas na zimu sigurno napustiti dvojica iz startne postave, a ostali su oni koji su ove godine imali vrlo malu minutažu.
Ma dobro ostaje kostur ekipe...mada svi ce se zimus pojacati mislim da cemo morati i mi da se pojacamo dobro da bi osigurali opstanak...jesu li svi igraci pod ugovorom hocemo li bar zaraditi sta kesa od ove dvojce sto idu...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 30 okt 2015, 23:14

Od jednog bismo trebali, a od drugog nećemo, jer koliko ja imam informacije, došao je samo polusezonu, i već od ranije je imao dogovoren prelazak u jedan klub na zimu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 01 nov 2015, 15:55

Ja od koga smo mi zijanili pa ovo je stvarno za duboke analize...treba nam veci fond igraca definitivno ali **** moramo se boriti sa ovim sto imamo..jos ne mogu da vjerujem da smo zijanili ovo je definitivno najlosija ekipa koja je igrala ovde kod nas a ode kuci sva raspjevana..Sudija nam cist gol ponisti ispala golmanu lopta neki Jozo J**+ golmanu mater kad sudija svira faul nad golmanom ovi iz Viteza ne mogu da vjeruju sta im sudija svira pa se svi sretni razbjezase is sesnaesterca...Ko gubi ima pravo da se ljuti ali mozda sa ovakvom igrom nismo ni zasluzili nesto vise...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 nov 2015, 17:06

Da l sam dvije lošije ekipe u životu gledao. Moram se zapitati duboko, ali nešto nalik ovom mislim da ću teško pronaći. :oops:

Samo Slavija može na domaćem terenu izgubiti ovakvu utakmicu, i pri tome ti sudija svira penal. Ruku na srce ovaj penal vrlo diskutabilan, i ne bi se nigdje sviralo, al' zato u želji da se iskupi za to, kasnije ne svira dva očigledna penala.

Zasluženo smo izgubili samo zato što smo loši i nismo zaslužili da pobjedimo, i što smo izgubili od katastrofalnog Viteza danas. Al' nisu ni oni zaslužili da dobiju.

p.s Opravdano je poništen gol. Golman sa dvije noge u zraku je ćaća u petercu, bez obzira što je on udario Spalevića, a ne Spalević njega.

High

Post Postao/la High » 03 nov 2015, 14:27

Predviđanje za sutra? 1:4? :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 nov 2015, 15:28

High je napisao/la:Predviđanje za sutra? 1:4? :D
Predvidjanje je ovako to jest da se tekma samo odradi..Ko ce izaci na teren predpostavljam ovi momci sto imaju minimalnu minutazu...ono sve je gotovo svakako...nasi se pokusavaju konsolidovati pred Zelju ako je kako moguce jer izgleda imamo nekih problema....Doveli smo se u pravo losu situaciju u prvenstvu imamo dva bas zeznuta gostovanja Zeljo i Velez...tek poslije ove dvije utakmice skontacemo kakav smo kiks napravili protiv Viteza...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 nov 2015, 15:38

Pappy znas li kakva je situacija sa Banetom trenira li..Citam ovo za Vojvodu danas ma covjek je upravu nama trebaju fajteri i kad nam ne ide trebamo se potruditi borbenoscu i jedinstvom da dobijemo tekmu ali jbg-a lako je pricati iza tastature...ovi momci se bore to im se nemoze prigovoriti osim ove tekme protiv Viteza...Treba pokusati zadrzati Vojvodu nama treba ovakav trener opicen i iskren na kraju krajeva...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 nov 2015, 16:31

To ptičurine moje. :cool:

bluearmy
Kontakt:

Post Postao/la bluearmy » 08 nov 2015, 17:19

Cestitam :D
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan

I gdje god da igras ...

Za nju bori se i pobjeđuje...

Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 nov 2015, 17:47

Prošle sezone 1 bod protiv sarajevskih ekipa, i to protiv Željezničara u Foči. Ove godine nakon prve tri utakmice sa njima već sedam bodova. :cool:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 nov 2015, 20:53

Dobar bod danas,samo nas nagrdi onaj sudija sa zutim kartonima uopste nije bila tako gruba utakmica ali nam ih je naslagao domacinski....Komentarisem sa nekim momcima veceras utakmicu rekoh sad napasti dole u Vrapcicima kad kazu likovi pa buraz nema ko igrati svi su kartonirani...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 nov 2015, 22:36

Natrpo nas kartonima najstrašnije. Al' vala i grubo smo igrali, što jeste jeste. Četvorica nam imaju kartone za Velež, i baš kao što sam i pretpostavljao, bićemo jedna od rijetkih ekipa koju će Velež dobiti kući.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 nov 2015, 23:09

Bjeloš iz juniora, i Simović iz prvog tima na probi u AiK-u iz Štokholma. Simovića tako neće biti protiv Veleža u Mostaru, što je peti igrač koji sigurno neće nastupiti. Sve iz startnih 11. :roll:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 nov 2015, 00:04

E hvala vam za ovu sliku gore. Brat Beli iz mladjih dana, Mumin, Doktor Vuksanovic...fenomenalna ekipa koja mi je skratila 10 godina zivota do onog Emirovog gola...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 16 nov 2015, 16:19

4 vaša kartonirana igrača u subotu... isplati li se igrati 1x? :D
Životni saputnik! 1921

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 nov 2015, 18:58

Eisenbahner1921 je napisao/la:4 vaša kartonirana igrača u subotu... isplati li se igrati 1x? :D
5 igraca kralju nece moci da igra evo gore je bas Pappy pisao o tome...Bice tesko pravo preziviti ovo gostovanje ali ja se nadam bodu ono navijacki jbg-a.....

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 18 nov 2015, 16:40

lovcen16 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:4 vaša kartonirana igrača u subotu... isplati li se igrati 1x? :D
5 igraca kralju nece moci da igra evo gore je bas Pappy pisao o tome...Bice tesko pravo preziviti ovo gostovanje ali ja se nadam bodu ono navijacki jbg-a.....
Onda ja stavljam 1X u subotu. Ako dobijete, dužni ste mi jednu marku :urnebes:
Životni saputnik! 1921

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []