strootman se vratio laganim treninzima tj trcanju i radu u teretani, sto je ogromna stvar jer sjecate se da je upravo to trcanje i bilo problem prosli put. nadam se da je konacno rijesio problem i da ga mozemo ocekivati tamo nekad u januaru vec na terenu. tu je i kratki video:
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=564449A4
capitano je veoma blizu povratka na teren, takodje
eh sad, sto se tice curve vec sam ranije pisao o tome i sve se otprilike svodi na kompromis izmedju njih i predsjednika. mislim, precesto znaju pretjerati, preci preko neke granice i slicno i takvo nesto treba pokusati odstraniti sa tribine i sto se toga tice apsolutno razumijem pallottu. medjutim, isto tako i on mora shvatiti da je to jedna subkultura koja traje vec decenijama i koja se ne moze tek tako iskorijeniti i koja u ovom trenutnom zaletu rome treba da puni tribine svaku utakmicu jer ekipa je konacno spremna napraviti nesto vise nego proslih sezona. nadam se da ce taj sastanak o kome se prica donijeti nesto dobro.
sto se tice benatie, i to smo vec raspravili. ako dodje dobro i jeste, ako ne dodje nikome nista. licno mislim da cemo ga tesko dovesti jer ipak se radi o cijeni koju sumnjam da cemo iskesirati za stopera, bez obzira sto nam je prijeko potreban. to sto on pise po twitteru je druga stvar i nista cudno jer i bojan i marquinhos i jos mali milion bivsih igraca jos uvijek prati klub i ostavlja pozitivne komentare/tvitove o nasim utakmicama.
sabatini o golmanima:
Roma director Walter Sabatini said they "are covered" by another goalkeeper if Wojciech Szczesny returns to Arsenal.
The Polish shot-stopper is on loan this season and gave an interview over the last few days professing his love for the Gunners.
"We are working on it and would like to keep Szczesny, but knowing Arsenal it will be difficult to achieve that," director of sport Sabatini told reporters today.
"In any case, Roma are already covered in that role for next season. Who did we get? I will never tell you that!"
The Giallorossi had been heavily linked with Paris Saint-Germain’s Italy international Salvatore Sirigu before opting for Szczesny.
The arrival of Kevin Trapp means Sirigu has been bumped down to second choice at PSG.