p.s.sutra se iskreno nadam lijepoj utakmici,pobijedi zelje,pobijedi fudbala i paklenoj atmosferi na tribinama..
Moderator/ica: vlakanje
?RBA 1987 je napisao/la:Ma sve slike otvaram bez problema ali ovu ne mogu, a pravo pitanje je sada, dal je bolje uzeti kup ili otjerati Marića, eto razbibrige za navijače borca, recimo da je to mala anketa, treba li nam neki pehar ili zalog za budućnost...
RBA 1987 je napisao/la:Kako ja ne uspijevam da otvorim ovu sliku, bnaš bih volio da vidim šta je cijenjeni kolega osmislio...EastStand je napisao/la:Своју " / ' % ¥ % % / & ' " на ово " $ $:
" % " & ' ? " $ $ " ' """_Bad_boy je napisao/la:nadam se da ce zeljo sutra hladno da podigne trofej i da uzmemo prvi trofej ove sezone..sto se tice Borca ja im stvarno ne dajem velike sanse..ali ukoliko pred 15 000 manijaka u takvoj paklenoj atmosferi uspijete da uzmete kup ja cu vam prvi cestitati..ako uspjete zaustaviti nasu masineriju na terenu i utisati 15 000 manijaka korektno bi bilo da vam svi cestitamo..
p.s.sutra se iskreno nadam lijepoj utakmici,pobijedi zelje,pobijedi fudbala i paklenoj atmosferi na tribinama..
Zasad smo 5-5 ove sezone,sutrasnja utakmica ce odluciti ko je bolji ove godine._Bad_boy je napisao/la:nadam se da ce zeljo sutra hladno da podigne trofej i da uzmemo prvi trofej ove sezone..sto se tice Borca ja im stvarno ne dajem velike sanse..ali ukoliko pred 15 000 manijaka u takvoj paklenoj atmosferi uspijete da uzmete kup ja cu vam prvi cestitati..ako uspjete zaustaviti nasu masineriju na terenu i utisati 15 000 manijaka korektno bi bilo da vam svi cestitamo..
ackeey je napisao/la:ma Zeljo je brate bolji.
Ipak, fudbal je sport u kome ne pobjedjuje uvijek bolji.
nadam se dobroj tekmi, sa puno golova, fantasticnoj atmosferi, i naravno, da Zeljo da gol vise...
ma sumnjam da ce biti preskakanja..Manijaci su jedna civilizovana grupa i mislim da ce prije svega od sveg srca da se da podrska zelji..Veliki klub kakav je Zeljo ima srecu da ima i jednu ovako organizovanu i veliku grupu navijaca? 2 - ? je napisao/la:" % " & ' ? " $ $ " ' "?"_Bad_boy je napisao/la:nadam se da ce zeljo sutra hladno da podigne trofej i da uzmemo prvi trofej ove sezone..sto se tice Borca ja im stvarno ne dajem velike sanse..ali ukoliko pred 15 000 manijaka u takvoj paklenoj atmosferi uspijete da uzmete kup ja cu vam prvi cestitati..ako uspjete zaustaviti nasu masineriju na terenu i utisati 15 000 manijaka korektno bi bilo da vam svi cestitamo..
da..iskreno se nadam da cemo demonstrirati svoju snagu i ovaj skor popraviti u svoju korist:D onako navijackiZasad smo 5-5 ove sezone,sutrasnja utakmica ce odluciti ko je bolji ove godine.
Finansiracu naljepniceEastStand je napisao/la:RBA 1987 je napisao/la:Kako ja ne uspijevam da otvorim ovu sliku, bnaš bih volio da vidim šta je cijenjeni kolega osmislio...EastStand je napisao/la:Своју " / ' % ¥ % % / & ' " на ово " $ $:
? " $ & "...
? 2 - ? je napisao/la:& " &, & " $ " онај Тур" %" - $ & & сезоне, $ " ? $, $, " " &. То " " ? " наравно $ прерасте у $.
Znas da ti niko nece odgovoriti na takva pitanja...tm_ludak je napisao/la:ocel vas sta dolazit danas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.