A kad ih nabije Radnicki pa kad u tekiji varalica rekne: volio bih da sam cura da se isplacem.MojGradMojKlub je napisao/la:Joj kad se prebace dogodine na 1. LFBIH Prepucavanja pa krenu prosvjetljivati ostale sa pdf-a, eeeeeee bola niste vi dostojni nas, eeeeeee kad je RAje po 3 milje u Kaknju bilo, eeeee bola kad je Veleeeeeeež p.n.e. redom karo, eeee brato a ono Sarajevo što je opet prvak da znate kako smo tek njih karaliBeduin je napisao/la:Ako Zrinjski pobjedi istupamo iz lige, jer su onda definitivno sudije protiv nas.
A sta se imamo prepucavati, RAja ima svojih problema, mi svojih, sa jacima nema fajde se trpati o PL, tako da... ima od naredne sezone FLBiH Prepucavanja da se uzari.
 Il kako ono rece on, hahaha.
  Il kako ono rece on, hahaha.A rekoh da necu vise se saliti, istupam sa teme navakat.

da se razumijemo, neutralan sam, volim lijep fudbal i to je to, samo znam da Željo ima najbolju atmosferu u i oko kluba, svima se desi kiks. Sloboda, heh, Tuzlacima svaka cast, mada digli su se previse, sta ces, ne sjecam se jesu ikad bili prvi od kada postoji premijer liga, to ti je ko da Norwich bude sad prvi, zamisli te erupcije odusevljenja, razumljivo nema govora. Samo mi šega kad se pojavi i kompleks sredine, grada ili mjesta, to mi je naj genijalnije. Kad sve to vidis ovdje, pogledas posjecenost nasih utakmica, dobijes jednu realnost
 da se razumijemo, neutralan sam, volim lijep fudbal i to je to, samo znam da Željo ima najbolju atmosferu u i oko kluba, svima se desi kiks. Sloboda, heh, Tuzlacima svaka cast, mada digli su se previse, sta ces, ne sjecam se jesu ikad bili prvi od kada postoji premijer liga, to ti je ko da Norwich bude sad prvi, zamisli te erupcije odusevljenja, razumljivo nema govora. Samo mi šega kad se pojavi i kompleks sredine, grada ili mjesta, to mi je naj genijalnije. Kad sve to vidis ovdje, pogledas posjecenost nasih utakmica, dobijes jednu realnost