Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
[youtube][/youtube]

pa nemaju irci neki napad vala sa adnanom gušom na golu i vršajevićem na beku odbranili bi sePivopija je napisao/la:Ma ofanzivci nisu toliko bitni za Irsku, bitni su defanzivci, jer najvaznije je da ne primimo gol.Elegant je napisao/la:Rimljani u formi Dzeko, Pjanic, Lulic.
šalu na stranu al ja mislim da nam treba suprotno; tj. bolji napad da probijemo njihov bedem od 5 igrača u odbrani kad mi imamo loptu i dobra veza da im ne damo preć pola, a sa džekom i pjanićem u formi praktički imamo oboje.
- DonCorleone
- Kontakt:
juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Meni je Dzeko najdrazi fudbaler,, i stvarno mi je drago kada postiže golove,jednostavno mi dan uljepsa,jer volim fudbal. Trebao bi postici preko deset goloa u seriji A ove sezone,, ja sam mislio i prizeljkivao da ce to biti preko 20 ali treba mu vremena da se navikne na ligu,, da uhvati opet pravu formu,, ove sezone preko 10 a sljedece preko 20 aBd. I scudetto je nas!!!
Tačno vidiš da mu je Roma životjuanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
De Rossi. 
Al gdje će njemu dati da izvodi penal, pa tačno se i danas vidjelo da ne zna...nek se mani penala ubuduće 
Da Rossi brat!!DonCorleone je napisao/la:juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
[youtube][/youtube]
EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
ma mene samo muci pitanje, da li ce Dzeko zabit Irskoj - kvota 2,9 trenutno....hmmmmmm :hmmm
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma mene samo muci pitanje, da li ce Dzeko zabit Irskoj - kvota 2,9 trenutno....hmmmmmm :hmmm
daje !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
SafetSajo je napisao/la:gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma mene samo muci pitanje, da li ce Dzeko zabit Irskoj - kvota 2,9 trenutno....hmmmmmm :hmmm
daje !
ne znam, dao je sad dvije utakmice za redom.....a ta kvota 2,9 je opasna, tako i proslu protiv kipra je bilo 2,9 na ibisevica, pa ga medo i djura zabise....hmmmm....koliko si siguran u to?
Ja sam ga protiv Levekrusena uzeo za kvotu 2,10.
Male su šanse da im ga ne zabije u dvije utakmice, tako da ako prvu padnem, duplaću ga u ponedjeljak.
Male su šanse da im ga ne zabije u dvije utakmice, tako da ako prvu padnem, duplaću ga u ponedjeljak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sto te nema na podforumu kladionica? Znam da si dobijao ono jedno vrijeme...Virtu4l je napisao/la:Ja sam ga protiv Levekrusena uzeo za kvotu 2,10.
Joj, kako me jucer presjeklo kad ga onaj levat pokosi na sredini....
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
hmmm to je bilo pametno protiv leverkusena....morao je proradit kad tad....i juce se moglo fino zaradit, 3,4 bila kvota......ja mislim da je u petak najbolje odigrat sledece:Virtu4l je napisao/la:Ja sam ga protiv Levekrusena uzeo za kvotu 2,10.
Bosna 1
prvo poluvrijeme +1,5
dzeko daje
Ma nemam vremena, odigram ono što mi prvo padne na pamet, bez nekih analiza i gluposti.SlevinKelevra je napisao/la:Sto te nema na podforumu kladionica? Znam da si dobijao ono jedno vrijeme...![]()
Joj, kako me jucer presjeklo kad ga onaj levat pokosi na sredini....Crne misli putuju 100 na sat kroz glavu.
Jak je Edin, treba biti baš divljački start pa da ga neko povrijedi. I za ovu posljednju povredu je dobrim dijelom njegova krivica, baš je ružno 'zagrebao' po travi/zemlji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jes' vala baš, nije golmanu uopšte dao šansu, sljedeći put mu ne dati da puca. Šta sve čovjek neće pročitat ovdje, strašno. Pet puta sigurnije izveden penal nego Pjanićev protiv Levera, al' haj'.shminka je napisao/la:Al gdje će njemu dati da izvodi penal, pa tačno se i danas vidjelo da ne zna...nek se mani penala ubuduće
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Haj iskreno ..Elddar je napisao/la:Jes' vala baš, nije golmanu uopšte dao šansu, sljedeći put mu ne dati da puca. Šta sve čovjek neće pročitat ovdje, strašno. Pet puta sigurnije izveden penal nego Pjanićev protiv Levera, al' haj'.shminka je napisao/la:Al gdje će njemu dati da izvodi penal, pa tačno se i danas vidjelo da ne zna...nek se mani penala ubuduće
Džeko ima muda ali ih ne zna šutati , znači ući će u 70% slučajeva . Pjanić isto nije neki penaldžija , nesigurno to šuta. Da se mene pita u reprezentaciji bi penale šutao Salihović kada igra , Ibišević ili Džeko. Jedan je Misimović , kako je on to zabijao glatko , pusti golmana u stranu i samo je ubaci.
JEDAN JE TATA MISKE
"We need to suffer. And we need to fight."
učinak u karijeri sa bijele tačke prije penala protiv Lazia mu je bio oko 50%...a penal protiv Lazia je potvrdio da mu nisu jača strana...poprilično lože izvedeno, baš kao i onaj Miralemov protiv LeverkuzenaElddar je napisao/la:Jes' vala baš, nije golmanu uopšte dao šansu, sljedeći put mu ne dati da puca. Šta sve čovjek neće pročitat ovdje, strašno. Pet puta sigurnije izveden penal nego Pjanićev protiv Levera, al' haj'.shminka je napisao/la:Al gdje će njemu dati da izvodi penal, pa tačno se i danas vidjelo da ne zna...nek se mani penala ubuduće
http://www.transfermarkt.com/edin-dzeko ... bewerb_id=
Lista nije potpuna, fulao je u Cityju protiv Sandrlenda...
Majstor je, ali je bolje i za njega i njegovu ekipu da ih ne izvodi