FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

boomerang5
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la boomerang5 » 08 nov 2015, 19:55

GradKamena je napisao/la:Placena vam je svaka karta ;)
Hvala lijepo , dođite nam ovako opet :mrgreen:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 nov 2015, 19:59

GradKamena je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Placena vam je svaka karta ;)

Glupost ako je istina trebali su se dogovorit ...koliko su vam naplatili ulaznicu....Zlajci nam najbolje moze reci da li ste placali punu 10km ili ipak ne
Kad se polazilo iz Mostara receno je da nema nikom na stadion bez karte tako se i odradilo po 10 km ulaznica,al **** to nek se doslo na stadion karta se svakako mora platit,nek vama isto bude na proljece 10 ali nek dođete na stadion,kakvo god rivalstvo i tenzije bile nijedan navijac po meni nesmije natezat da vrate neku grupu.
Ti bi možda namjerno dampirao cijenu karte. To je šupački.Cijena karte treba da bude kakva jeste a nešto vještački nabijati cijenu.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 nov 2015, 20:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:izgleda skinuta i parola fukara jer je bila kao uvredljiva..smijesno sta nam rade, posebno kad se zna sta je pisalo na paroli...a problem ce svaki derbi biti sa ulazima, kad dolaze gostujuci navijaci..stadion nam je ko qrac
NEKA BAKLJE GORE I ZASTAVE VIORE,ako je to uvredljivo.Kazu Ibric zasro :evil:
cekao sam da neko napise sadrzaj parole...

nije klub, savez je to smatrao uvredljivim i naredio skidanje...strasno je sta nam rade i sta nam pripremaju

pa jesi vidio za sta je prekid utakmice, pa ni jedna baklja ni blizu terena, ni trunka dima na terenu...prekid samo jer se prekid vise kaznjava novcano nego kad nije doslo do prekida...

nevjerovatno je koliko svi moramo biti pametni i slozni sta nam se radi i sprema

u jednu ruku je policija danas maestralno odradila, ni jedan incident, u drugu ruku je zakazala organizacija na licu mjesta zbog kapija

ali ovo za parolu mi i dalje ne izlazi iz glave, kao da su namjerno isli da isprovociraju incident i prekid utakmice...mozes mislit kakav bi prekid i koliki bio da je bakljada bila kao na vjecitom..trazili bi da se isprazni tribina , da namjerno zavade
Ma moro je malo prekinut,koliko sam mogo upratit nije sudija srao nista.Al fakat nikom nije jasno zasto!!!!Jos kad sam cuo da su je zavrsili sinoc iza jedan ujutro...mislim,trebaju se ba i nasi malo potrudit,pokazat muda.Ne mogu ni nasi na svaku odluku slijegat ramenima.Ibric nije trebo dozvolit da se skine,jer nije bilo ni jednog razloga.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 08 nov 2015, 20:06

Tuzlak04

To sam htio karikirat ako treba nek i vama bude toliko ali nek dođete,a nece bit toliko bit ce 5 ko sto je i svima bila !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 nov 2015, 20:13

emirzlaTu je napisao/la:...
nismo mi u poziciji za tako nesto ni blizu...oni bi to jedva docekali..nisi ispostovao odluku saveza? ne moramo ni igrat, 0-3 i cao..s njima nema pregovaranja, a ovo je tek pocetak...predpostavljam da si ti bio na sjeveru, niste vi vidjeli kako delegat tefteri..prvo "je.em te sarajevo" u kupu, pa sad svaku prozivku ultrasa uredno tefteri..njih su danas ruke zabolile od pakovanja Slobodi..i da i mi na to jos nasjednemo nekim glupostima- pa to se samo ceka

opet podvlacim nevjerovatno koliko pametni moramo biti..danas smo bili i mogu nam samo pupusit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2015, 20:23

coelho41 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
staragarda je napisao/la:po nekoj mojoj skromnoj racunici SLOBODA je danas zaradila cc 30 000 maraka..svemirski brod za gotovo sve i jedan klub u ovoj ligi

Kakvih je to problema bilo sa ulaznicama..kaze mi rodica po 20 km se ulaznice prodavsle..ksze neki su se vracali cak kuci..valjda nestalo ulaznica i pisalo se na papir....i kad dodju nam Vrapcicani pricat o posjetu a nama neki i po 20 placaju za ulaz..mozda je to za lozu hahs
a jes qrac, na sonom trgu se one od 7KM prodavale po 4KM ba pusti te priče, bilo je ulaznica i na biletarnici i u preprodaji ko je htio mogo je nabavit
jarane ovi bili dole i mene zovu na viber kazu sta ovo djevojke placaju po 10km ulaznicu znam li ja kaze ista..reko pa svi placaju..kaze bilo valjda netao pa su neto pisali na papir ena sa kcerkom neka dala 50km vratili joj 10 kaze 20km joj naplatili..bilo je nekih problema ali kakvih ja ne znam stvarno ..nisam dole i ne znam jer kao vratilo se nekih judi..vjerovatno je to jer su kasno dosli ili sta vec
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 nov 2015, 20:26

Sjećam se kad je Azmir na trgu kad smo slavili ulazak u PLBiH zajedno sa nama pjevao ne može nam niko ništa jači smo od sudbine :mrgreen: .
Zato sudiji koji je jedva čekao da prekine utakmicu a i svim onim lopovima poručujem :guz: :guz: .Današnja pobjeda mi je jedna od dražih jer smo dokazali da bez ikog svog u savezu jesmo tu gdje jesmo zahvaljujući isključivo NAMA (Azmiru,upravi,UG,stručnom štabu,igračima).Uspjeli smo da se izborimo sa ovim lopovlukom al pitanje je do kad ćemo moć tako s obzirom da iz kola u kolo sve su ofirniji sa spletkama.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 08 nov 2015, 20:40

Majko moja miiilaaaaa

Uzivaaaaaajmooo!SVIIIMA CESTITKE!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2015, 20:41

pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način :D

ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 08 nov 2015, 20:42

Bili smo i nas 3 danas iz Gracanice, karte smo dobili na papiru uglavnom 7km smo platili

Onda ono sranje na kapiji usli smo tek oko 13:40, al dobro je sve opet proslo

Zeba majstor :bow:

Sve u svemu odrajedno za desetku :opaopa:

I jos samo hocel gdje bit snimak utakmice?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 nov 2015, 20:43

Bude obicno na ovom kanalu,to @vedator ubacuje
https://www.youtube.com/channel/UC_XCdK ... gcorgtHD8Q .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 nov 2015, 20:49

HAJMOOOO BUDALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 08 nov 2015, 20:49

**** majku dobije se zrinski vi o kartama o paroli, ibric fola zasro vako nako, treba da ustanete kad spominjete ibrica ! covjek voli slobodu i fukare i sve se s njim moze dog, delegat je naredio da se skine, ultrasi su platili karte po cijeni od 10 km tako ce i nama biti i kraj price !

ps plodi vas damir sve koji ste ga pljuvali !
1919 <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 nov 2015, 20:56

panini je napisao/la:**** majku dobije se zrinski vi o kartama o paroli, ibric fola zasro vako nako, treba da ustanete kad spominjete ibrica ! covjek voli slobodu i fukare i sve se s njim moze dog, delegat je naredio da se skine, ultrasi su platili karte po cijeni od 10 km tako ce i nama biti i kraj price !

E jesi retardiran, jesil to maksuz dosao na forum da ovo napises majketi :damn:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 08 nov 2015, 20:57

panini je napisao/la:**** majku dobije se zrinski vi o kartama o paroli, ibric fola zasro vako nako, treba da ustanete kad spominjete ibrica ! covjek voli slobodu i fukare i sve se s njim moze dog, delegat je naredio da se skine, ultrasi su platili karte po cijeni od 10 km tako ce i nama biti i kraj price !

Izgleda da godine agonije losih rezulata ostavilo dobar utisak na vecinu, pa se uvijek nade nesto da se kuka, da je neko nesto zasro, neko neko zajeb. Takvi smo kakvi smo :D :lol:

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 08 nov 2015, 20:58

fukara87 je napisao/la:

E jesi retardiran, jesil to maksuz dosao na forum da ovo napises majketi :damn:
maksuz udjem da vam J*** znanje degeni !
1919 <3

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 nov 2015, 20:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:...
nismo mi u poziciji za tako nesto ni blizu...oni bi to jedva docekali..nisi ispostovao odluku saveza? ne moramo ni igrat, 0-3 i cao..s njima nema pregovaranja, a ovo je tek pocetak...predpostavljam da si ti bio na sjeveru, niste vi vidjeli kako delegat tefteri..prvo "je.em te sarajevo" u kupu, pa sad svaku prozivku ultrasa uredno tefteri..njih su danas ruke zabolile od pakovanja Slobodi..i da i mi na to jos nasjednemo nekim glupostima- pa to se samo ceka

opet podvlacim nevjerovatno koliko pametni moramo biti..danas smo bili i mogu nam samo pupusit
Upravu si brate,jer godinama slijezemo ramenima i zato nas hebu.Nismo drugacije ni mogli,s obzirom ko nam je sve vodio klub,zastupljeno bilo samo licni interes.Bolio ih ko ce i kako kaznit Slobodu.Sad se situacija promjenila,imamo covjeka koji se ne libi suprostavit nikom,vjerujem da ce to i uradit.Na pocetku ce,vjerujem,ici na nasu stetu.Vremenom ce se promjenit.Jer samo jaka i stabilna Sloboda moze parirat tim lopovima.Danas se to vidilo najbolje.Sudija da je htio da nas povali,nije imao prilike.Jednostavno smo odigrali u svim segmentima i nismo im nista dozvolili da urade.
Kad tad se mora rukom udarit od sto,pa ce i oni pocet gledat drugacijim ocima.Jer oni sigurno misle da je to prijasnje pa mogu sta hoce,al ne mogu dokle hoce...zapamti ovo.
Sve sto Azmir radi,radi planski.Polako se oslobadja domacih izdajnika,a doce i ovi na red...siguran sam u to.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 nov 2015, 21:01

Budi malo pozitivan, od 150 postova koliko si napisao, svaki ti je bio negativan, pun psovki i uvreda. Opusti se malo i uzivaj u 1. mjestu. :thumbup: :wave:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 nov 2015, 21:01

Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način :D

ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
yebiga ja nisam dovoljno star da se sjetim ovoga, al znam da je Nail Beširović postigao neki gol ovako sa 45+ metara Čeliku il CZ, ne znam tačno, u periodu od 1987 do 1991 kad je već igrao prije nego što je otišao u Portugal, kažem ne sjećam se gola al mi je on lično pričao i pokazivao neki snimak, do kojeg ja nikako ne mogu doći niti ga pronaći na YT, al onaj danas pogodak za TV špica hehe

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 08 nov 2015, 21:03

merak je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi mnogo bolje da je Kostic tu i Stjepanovic kao osigurac. To bi automatski poguralo Sarica na mjesto Mehidica..

Ovako valja gledat momka i nervirat se xD
Ako nista igrace na desnoj strani koja mu vise odgovara i po meni je mnogo bolji tada.
Mehidic sutra postize go

:njanjanja:

Danas sve perfektno samo zbog onog gola vrijedilo je kupiti sezonsku
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []