FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
narode u cetvrtak se u klubu krv daje, "nagrada" karta za Galatu, pa bujrum, cinimo svakako dobro djelo time 
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Da je ovo normalna drzava a i liga, za onakve provokacije Stanić bi dobio barem 5 utakmica od saveza,jer je pokusao da isprovocira publiku i izazove vece posljedice.Sreca pa sve zavrsi dobro.
Vidim Mirza se zali na penal,mada mislim da smo za jos jedan zakinuti.
Najveca provala danas kad sa zapada poce "Mirza odlazi".
Vidim Mirza se zali na penal,mada mislim da smo za jos jedan zakinuti.
Najveca provala danas kad sa zapada poce "Mirza odlazi".
ja kad bih otisao da dam krv iz jedne ruke bi mi uzimali u drugu davali, tako da neka hvala, i tri karte da mi dadnu, ali ko moze i ko nema problema sa iglom
neka se odazove, sevap je 
Pyro is not a crime !
Stas se stis'o ba?THEC je napisao/la:ja kad bih otisao da dam krv iz jedne ruke bi mi uzimali u drugu davali, tako da neka hvala, i tri karte da mi dadnu, ali ko moze i ko nema problema sa iglomneka se odazove, sevap je
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Molim vas nemojte vise PP slati 
- jurisicduska
- Kontakt:
Fer niste.
- muhamedhulk
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/emerson-rei ... ler/235201
reis
ovaj je iz mianmara, odakle je sad dosao jesic. nadam se da grijesim, ali zuka me malo 'strasi' da je stvar gotova :/
reis
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma doće ko dođe, hajd da kažem tako vjerujem da ćemo se jako dobro pojačati, ono što se kaže jel..
đeno fališ mi
@muhamedhulk, kako ti fino stoji taj avatar
đeno fališ mi
- muhamedhulk
- Kontakt:
htio ne htio, moras baciti pogled na avatarhifans je napisao/la:Ma doće ko dođe, hajd da kažem tako vjerujem da ćemo se jako dobro pojačati, ono što se kaže jel..
đeno fališ mi
pa ocekujem da dodje neko ko zna i umije, nebitno ime
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ocekujem da se zna hajmo reci onako pofajtati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma ovaj Emerson reis Luiz je isto dobar igrač zarovio sam se našao klip. Nema ovaj transfermarkt relevantne podatke. Dobar (y), to bi značilo odlazak Velkoskog koliko ja razumijem svijet fudbala, isti su tip igrača, identičan, samo je ovaj bolji duplo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
trehni nam taj video i ovdjejurisicduska je napisao/la:Ma ovaj Emerson reis Luiz je isto dobar igrač zarovio sam se našao klip. Nema ovaj transfermarkt relevantne podatke. Dobar (y), to bi značilo odlazak Velkoskog koliko ja razumijem svijet fudbala, isti su tip igrača, identičan, samo je ovaj bolji duplo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Mirzi treba zabraniti na tribine Koseva dolaziti.Danas ga je zapad dobro isprekako.Samo je slina od covjeka.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nisam odavno vidio da se ekipa podrzava cijelu utakmicu (kao danas), gdje se sve negativno preusmjeravalo na sudije i protivnicke igrace. podrzavam to donekle, jer sam protiv psovki, ali zvizdanje, povici i sl. bez psovki je sasvim ok 
cak i igraci zadnjih kola konstantno vrse pritisak kod sudije za startove, i brane se medjusobno, sto je fino za vidjeti...
jedino me sad sjever brine, jer ocito da se polako sa sjevera prelazi na istok/zapad, i tamo ostaju srednjoskolci, uz par starijih. plus, iznenadjujuce malo navijaca na sjeveru, kad se igra kuci (u gostima su svi na jednoj tribini pa nas i bude). ali na hajr, bice bolje valjda...
cak i igraci zadnjih kola konstantno vrse pritisak kod sudije za startove, i brane se medjusobno, sto je fino za vidjeti...
jedino me sad sjever brine, jer ocito da se polako sa sjevera prelazi na istok/zapad, i tamo ostaju srednjoskolci, uz par starijih. plus, iznenadjujuce malo navijaca na sjeveru, kad se igra kuci (u gostima su svi na jednoj tribini pa nas i bude). ali na hajr, bice bolje valjda...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- jurisicduska
- Kontakt:
http://www.ogol.com.br/jogador.php?id=5434
Tu ima klip, neće nešto preko Yt pa pokrenuti direktno na stranici.
Tu ima klip, neće nešto preko Yt pa pokrenuti direktno na stranici.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
sudit po videu nije los.........
Mogu samo zamislit provala ako dodje, i stave mu REIS na dres
Mogu samo zamislit provala ako dodje, i stave mu REIS na dres
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
sto je ohrabrujuce igro je po oranicama slicnim nasim:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa ljudi teren u Zvorniku je u katastrofalnom stanju. Valja nam na onom kukuruzištu igrati. Grbav, negdje fali trave fuj očaj.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cattivi87, MokraKifla, SHZ82, zagorski, Zeljoo1921 i 100 gostiju.