FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2015, 23:35

Skver je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:Katastrofa, nisu se nadali, pa nastancaj karti pa prodalo se ne prodalo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda prica zaposlen profesionalac za marketing, neko je napisao za sjever izdavali neke blokove.....ne mogu da vjerujem. Da ne kvarimo slavljenicku atmosferu.
Znaci sjever mogo biti puniji a nije zbog necije greske, haha, daj da placem majke ti

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2015, 23:39

haha, ne ignoriše te niko, samo nismo navikli na tebe, hehe :mrgreen:

nisi bio aktivan jebga, k'o živiš vani, pa nisi najbolje upućen (pretpostavljam) u dešavanja oko Slobode, pa onda ne komentarišeš na način kao ostali ovdje, pa onda i ne možeš razvit' neku diskusiju :D budi aktivan, pa će sve doći na svoje, a meni si lično pravo dobar, oplakao sam na onaj post danas, da si poslao oca po pivo :urnebes:

a što se tiče Derby della Capitale i tribina, tribine su podjeljene zbog sigurnosti, pa su navijači protestvovali i nisu bili na meču! navijači Lazija neće dolazit' do daljnjeg, a za navijače rome ne znam

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 nov 2015, 23:52

Chinaglia je napisao/la:haha, ne ignoriše te niko, samo nismo navikli na tebe, hehe :mrgreen:

nisi bio aktivan jebga, k'o živiš vani, pa nisi najbolje upućen (pretpostavljam) u dešavanja oko Slobode, pa onda ne komentarišeš na način kao ostali ovdje, pa onda i ne možeš razvit' neku diskusiju :D budi aktivan, pa će sve doći na svoje, a meni si lično pravo dobar, oplakao sam na onaj post danas, da si poslao oca po pivo :urnebes:

a što se tiče Derby della Capitale i tribina, tribine su podjeljene zbog sigurnosti, pa su navijači protestvovali i nisu bili na meču! navijači Lazija neće dolazit' do daljnjeg, a za navijače rome ne znam
Oca sam poslo po karte da kupi za utakmicu danas, reko idi u 12 kupi pa dodi kuci pa ce mo zajedno, a ja kad sam bio aktivan na ovoj temi pola vas je islo u krevet u 8, ne zaboravimo, ja sam ovimu temu otvorio marta 2008 godine, haj hvala na informaciji, nije to taj derbi ako nije pun olimpico, zato cu sad i prestat gledati ovaj snimak na A3

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 nov 2015, 00:07

Ordagic iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sloboda ce na njemu uzet strasan novac
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 nov 2015, 00:11

katarakta je napisao/la:Ordagic iz utakmice u utakmicu sve bolji. Sloboda ce na njemu uzet strasan novac
hoće, ali ako ostane još barem jednu sezonu na Tušnju, što bi i za njega, ali i za Slobodu bilo najbolje!

za tako nešto mora produžit' ugovor, jer je potpisao na dvije godine, a vjerujem i da hoće, napravit' će to ako je pametan, on će još više napredovat', pogotovo kad se ova ekipa još pojača, a zna to i Azmir, da će uzet' veći keš na njemu ako ostane i naredne sezone ovdje, pa je to win-win situacija! Ordagić može vjerovat' Azmiru i da će mu napravit' dobar transfer, a ne da bježi poslije prve ponude

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2015, 00:15

mali Ordagic ce za 3 sezone igrat u ligama petice....zapamtite to....momak je strasan igrac i iz kola u kolo je sve bolji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 nov 2015, 00:28

Danas je upisan u notes selektorovog pomocnika. Mene je licno impresionirao zajedno sa Iveticem.
Niko, niko, samo Sloboda

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 nov 2015, 00:47

Odragić igracina buduci reprezentativac.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 09 nov 2015, 00:47

Parola o kojoj se prica ovdje

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2015, 00:49

Sta kaze Azmir, ako budemo drzali prikljucak u vrhu tabele? Kakav ba prikljucak, deremo guzove iz tekme u tekmu. Ja nisam ocekivao ovakvu sezonu i igre, nisam se ni nadao, iskreno, tako da sad jos vise uzivam i ocekivanja rastu iz kola u kolo. Jos ove 3 utakmice da odradimo kako treba, a na proljece se idemo tuci za taj vrh i bez pardona. Evropa se mora igrati, steta je ovakvu sezonu ne zavrsiti kako treba.

Al kad Mehidic ih izdribla, finte, roling, mislim da je 4 igraca najmanje izvrtio i doda loptu, haha. King bas uziva drzati loptu u nogama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2015, 00:51

nJoy je napisao/la:Parola o kojoj se prica ovdje

slika
ma ja ba....jest provokativna parola....nikad ova Bosna na zelenu granu,jbt :facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 00:54

samirr je napisao/la:Kao sto sam i prije utakmice napisao zrinjski je jak samo kad igra kuci.Sloboda izdominirala danas i istakla kandidaturu za evropu.
Zrinjski ima 3 kiksa kuci po 0-0 odigrali cini mi se ..Radnik,Celik i Olimpic ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 nov 2015, 01:28

SaltCityAttack je napisao/la:
samirr je napisao/la:Kao sto sam i prije utakmice napisao zrinjski je jak samo kad igra kuci.Sloboda izdominirala danas i istakla kandidaturu za evropu.
Zrinjski ima 3 kiksa kuci po 0-0 odigrali cini mi se ..Radnik,Celik i Olimpic ?
Ne znam al kuci dominiraju imaju posjed dok je u gostima to druga prica sto se vidjelo i danas.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2015, 04:50

jebote gledam ove izjave trenera i kad je dosao na red ovaj trener Zrinjskog pa covjeka ne cujes da daje izjavu od ZLOCASTOG SJEVERA :) ....kontam ba kako neces pobjedit gledaj izjave se daju dole kod svlacionica a ovo grmi dole kao da su pored njih navijaci..zamisli kako je ovo igracima i koliko ovo njima znaci ... treba ovao stalno i vidjeli smo danas kako momci igraju kad imaju ovakvu podrsku

http://sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 nov 2015, 08:00

Beduin je napisao/la:Sta kaze Azmir, ako budemo drzali prikljucak u vrhu tabele? Kakav ba prikljucak, deremo guzove iz tekme u tekmu. Ja nisam ocekivao ovakvu sezonu i igre, nisam se ni nadao, iskreno, tako da sad jos vise uzivam i ocekivanja rastu iz kola u kolo.
Drugi za nama drže priključak hahahaha :kafa:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 nov 2015, 09:27

TRUST je napisao/la:Tacno tako, treba pitat Gradaca, Gracanica, Banovici, Srebrenik, Lukavac imal ovakvih jos Ordagica i Skahica. :D
ima jasta, samo sto su do sad isli u Zelju ili Sarajevo..ko sto bi i ova dva da nije Azmira
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2015, 09:47

Gol Zajke pogled iz zraka
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 nov 2015, 10:31

Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način :D

ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
Bilo je majstorija od strane sice i alena, a ako se dobro sjecam Cickusic je cini mi se jednom dao gol s pola centra. ili je bio neko drugi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2015, 10:39

_dreamer_ je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pitanje za starije navijače, kad je zadnji put na Tušnju viđena majstorija poput Zebine, ne mislim na gol s centra, nego jednostavno majstorski gol, na bilo koji način :D

ovako na prvu, sjećam se Alenove majstorije protiv Leotara i Karićeve bombe iz slobodnjaka sa velike udaljenosti
Bilo je majstorija od strane sice i alena, a ako se dobro sjecam Cickusic je cini mi se jednom dao gol s pola centra. ili je bio neko drugi...
1979 kada je Esef Jasarevic dao gol reprezentaciji Jugoslavije. Sa nekih tridesetak u samih 90.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 nov 2015, 10:50

Jedno pitanje za one upucenije,a to je kolika je Zebi plata u Slobodi.?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.