sinko, ovo je sve, samo bljesak nije, vjeruj miHairlija je napisao/la:pa naravno vama je protivnik ovih godina bilo Posuje,Orasje,Zepce jer ste se borili za opstanak123456 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:koje vama sponzor
jeli FDS ili CODE nisu cigarete?
koliko ste samo opsjednuti nama![]()
![]()
Ma vi bez vas nebi mogli zivjetiVi ste nase srce
Vi ste .....ma nsznam sta niste samo ozbiljan protivnik nikad niste bili
vrat vama se istegao kao u zirafe gledajuci za nama
ove godine bolje ste plasirani i svaka vam cast,samo se malo previse dizete
abd vidjecemo vas sljedece sezone,samo nemojte tad da se vadite na ovogdisnji bljesak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Ove godine smo šampioni. Ne pika se care ko je drugi, treći i tako to. Ko se sjeća ko je igrao finale sa Milanom te i te godine? Niko. Samo titula. Dakle vi ste za sedam godina našeg odsustva osvojili samo jednu titulu. 
jesi skontao sta si rekao?suntu jeu je napisao/la:Ove godine smo šampioni. Ne pika se care ko je drugi, treći i tako to. Ko se sjeća ko je igrao finale sa Milanom te i te godine? Niko. Samo titula. Dakle vi ste za sedam godina našeg odsustva osvojili samo jednu titulu.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Ima li iko link gdje se moze pratiti utakmica?????????pls odg da znam veoma mi je bina utakmica veceras
- TheManiacs
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:jesi skontao sta si rekao?suntu jeu je napisao/la:Ove godine smo šampioni. Ne pika se care ko je drugi, treći i tako to. Ko se sjeća ko je igrao finale sa Milanom te i te godine? Niko. Samo titula. Dakle vi ste za sedam godina našeg odsustva osvojili samo jednu titulu.![]()
![]()
Ma Šibe sa nase teme
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ima na TV BHT 1 a ima onaj justin.tv pa nadi bht 1RuS_TM87 je napisao/la:Ima li iko link gdje se moze pratiti utakmica?????????pls odg da znam veoma mi je bina utakmica veceras
svoj ti pos'o !
Nije dobro rekao, trebao je nabrajati do petog mjesta, jer tamo cete zavrsiti... mozda!Hairlija je napisao/la:jesi skontao sta si rekao?![]()
![]()
Smaras prijatelju... znam da tvoj klub do kraja nema nikakve ambicije, ali pusti nas da se rahat patimo ziv bio!
FDS je sponzor, oni biraju koji proizvod ce da reklamiraju (Code, Tigru, Auru...) i sve je to super dok placaju... a sto to tebe brine? Pusis Code, pa si zabrinut sto pusis nasu.... najistaknutiju reklamu?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Je li tacno da trolejbusi nece raditi za vrijeme 6-8 sati zbog utakmice, onda ne znam kako cu na utakmicu osim taksija 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
perdji na drugu stranu pa tramvajFk_zeljo_1921 je napisao/la:Je li tacno da trolejbusi nece raditi za vrijeme 6-8 sati zbog utakmice, onda ne znam kako cu na utakmicu osim taksija
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
u avazu pise samo 11 000 karata ne vjerujem sekunde u toGrbavica moj zivot je napisao/la:odo po kartu![]()
![]()
![]()
![]()
majicu sam dobio a mozda veceras naljepnice uzmem
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka vam je veceras sa srecom i da osvojite kup. I da ovjerite titulu. Jer vi ste jedini klub iz Sarajeva koji je veliki, gigant. I sto je najvaznije niste rezimski. Radnicki. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
plus godišnje i polugodišnje to ti je ukupno negdje oko 14 000 ljudinermin_TM je napisao/la:u avazu pise samo 11 000 karata ne vjerujem sekunde u toGrbavica moj zivot je napisao/la:odo po kartu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorrow je napisao/la:plus godišnje i polugodišnje to ti je ukupno negdje oko 14 000 ljudinermin_TM je napisao/la:u avazu pise samo 11 000 karata ne vjerujem sekunde u toGrbavica moj zivot je napisao/la:odo po kartu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vaze godisnje i polugodisnje koliko ja znam
Koliko ja znam ne moze se sa godišnjim ici na kup utakmice, ili grijesim.sorrow je napisao/la:plus godišnje i polugodišnje to ti je ukupno negdje oko 14 000 ljudinermin_TM je napisao/la:u avazu pise samo 11 000 karata ne vjerujem sekunde u toGrbavica moj zivot je napisao/la:odo po kartu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
× Plava krv ispod koze ×
u pravu si, moja greška, odo kupit kartu dok nije nestaloMaliMemo je napisao/la:Koliko ja znam ne moze se sa godišnjim ici na kup utakmice, ili grijesim.sorrow je napisao/la:plus godišnje i polugodišnje to ti je ukupno negdje oko 14 000 ljudinermin_TM je napisao/la: u avazu pise samo 11 000 karata ne vjerujem sekunde u to![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
I na prvenstvenoj utakmici sa Borcem su stampali mnogo manje karata nego sto je bilo ljudi na stadionu,odstampaju vjerovatno vise nego sto prijave...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Jos malo pa nestalo
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- TheManiacs
- Kontakt:
Ovo sad od 12 ?AnnesTM87 je napisao/la:
Jos malo pa nestalo
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Imas ovdje nekoliko linkova:Grbavica moj zivot je napisao/la:ima na TV BHT 1 a ima onaj justin.tv pa nadi bht 1RuS_TM87 je napisao/la:Ima li iko link gdje se moze pratiti utakmica?????????pls odg da znam veoma mi je bina utakmica veceras
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 20 gostiju.