Rade Krunić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

EmNer
Kontakt:

Re: Rade Krunić

Post Postao/la EmNer » 09 nov 2015, 10:19

Rade otpao sa spiska ali mislim da je to njegova odluka. Nema mi logike da ga Mesa zove i otpise sa spiska a cak da ga i ne vidi na pripremama da ga proba. Izgleda da se Rade raduje Srbiji.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Rade Krunić

Post Postao/la Goalgetter » 09 nov 2015, 10:25

On je jos tu na dodatnom spisku. U slucaju necije povrede/suspenzije, Rade ce doputovati, kao sto je recimo i Anicic, prekrizen za Wales pa otisao sa ekipom na Kipar.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 nov 2015, 10:33

Ma bježi Meša jeb... se tamo. Ovaj momak je morao biti tu.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 nov 2015, 10:37

EmNer je napisao/la:Rade otpao sa spiska ali mislim da je to njegova odluka. Nema mi logike da ga Mesa zove i otpise sa spiska a cak da ga i ne vidi na pripremama da ga proba. Izgleda da se Rade raduje Srbiji.
:kralj: Kakvo rezonovanje
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2015, 10:37

Bice vremena za njega, svejedno ne bi igrao, ipak je utakmica jako vazna za debitovanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 nov 2015, 11:45

EmNer je napisao/la:Rade otpao sa spiska ali mislim da je to njegova odluka. Nema mi logike da ga Mesa zove i otpise sa spiska a cak da ga i ne vidi na pripremama da ga proba. Izgleda da se Rade raduje Srbiji.
Rade mora cekat drug, u ovoj repci se tesko ulazi a jos teze izlazi. Ipak sven i pjevac su dosta kvaltetniji od njeg tako da tek mora se dokazat u ligi petice da bi izbacio amatere iz austrije i hrvatske.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 09 nov 2015, 12:02

Ja neznam pravi razlog sto je momak otpao sa spiska al kao sto neki govore da je to njegova odluka radi Srbije onda nek mu je sa srecom. Ko god ne dozivljava maticnu zemlju svojom nek igra za koga hoce... Pred njim je sigurno buducnost ukoliko odluci da igra za repku u kojoj je i do sad igrao... Ova reprenzetacija nije spala na to da moli bilo koga da bi igrao za nju... Ima momaka koji jedva cekaju igrati... Sjetimo se samo cuvenog Marka Marina gdje zavrsi poslije dvije odigrane tekme u dresu Njemacke... a svi nasi igraci moraju biti svjesni da su oni samo stranci u svakoj zemlji odnosno dobri radnici za iste.... Opet ponaljam kao sto sam i prvi put rekao. Dobro dosao u repku a ako mu je neka druga bliza srcu bujrum...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 nov 2015, 12:07

mujdza je napisao/la:Ja neznam pravi razlog sto je momak otpao sa spiska al kao sto neki govore da je to njegova odluka radi Srbije onda nek mu je sa srecom. Ko god ne dozivljava maticnu zemlju svojom nek igra za koga hoce... Pred njim je sigurno buducnost ukoliko odluci da igra za repku u kojoj je i do sad igrao... Ova reprenzetacija nije spala na to da moli bilo koga da bi igrao za nju... Ima momaka koji jedva cekaju igrati... Sjetimo se samo cuvenog Marka Marina gdje zavrsi poslije dvije odigrane tekme u dresu Njemacke... a svi nasi igraci moraju biti svjesni da su oni samo stranci u svakoj zemlji odnosno dobri radnici za iste.... Opet ponaljam kao sto sam i prvi put rekao. Dobro dosao u repku a ako mu je neka druga bliza srcu bujrum...
Čovjek napisao da misli da je to njegova odluka, a ti odmah pišeš post. Znači misli frajer! nigdje nit je potvrđeno nit išta. majke vam nemojte mi te priče. Vrijeme će pokazati šta i kako. Evo ja mislim da Meša kaki malo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 14:06

JohnCleese je napisao/la:
Rezon mu je sasvim ispravan,na zalost.
Gledaj,ako imas 25 igraca koji ce doci na pripreme a medju njima nije Krunic koji je prilican potencijal i igrac kojeg moras ako nista kaparisati jer moze igrati i za druge reprezentacije onda si ili skroz lud ili ti igrac otkazuje.

Ne mislim da je Meša lud,bojim se da je ovo drugo,da je Rade rekao,neka,sacekajmo jos malo.

Na zalost nekih naivaca i idealista ovdje tako stoje stvari.
Sto se mene tice,ko hoce-hoce,ko nece poljana je prostrana.I ko odbije prvi poziv nikad ga vise ne bi dobio,za vijeke vijekova.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 nov 2015, 14:21

Rade je otkazao jer se nada pozivu Italije...
DRUG NEBI TI PUNCA

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 nov 2015, 14:28

Samo se nadam da ne zaigra za istočne susjede.
"We need to suffer. And we need to fight."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 nov 2015, 14:35

Suhveli jeste, ali eto za nadati je da nije to jer nam je Rade potreban.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 nov 2015, 14:53

Pozvan je da bude prekrizen :)
I treba da igra za Srbiju kad ga se prca u glavu. Momak redovno igrao za nasu U21 sad price ko fol nece on hoce za Srbiju. Jah hoce za propalu reprezentacihu , a nece za repretentaciju koja je na pragu EP.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 nov 2015, 15:26

Fidelis je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:
Rezon mu je sasvim ispravan,na zalost.
Gledaj,ako imas 25 igraca koji ce doci na pripreme a medju njima nije Krunic koji je prilican potencijal i igrac kojeg moras ako nista kaparisati jer moze igrati i za druge reprezentacije onda si ili skroz lud ili ti igrac otkazuje.

Ne mislim da je Meša lud,bojim se da je ovo drugo,da je Rade rekao,neka,sacekajmo jos malo.

Na zalost nekih naivaca i idealista ovdje tako stoje stvari.
Sto se mene tice,ko hoce-hoce,ko nece poljana je prostrana.I ko odbije prvi poziv nikad ga vise ne bi dobio,za vijeke vijekova.
Tako radi sa Anicicem svaki puta, stoperom koji zaustavlja Snidera i drustvo, a neki dan i Torresa i Grizmana. Stoper koji je jako kvalitetan i inteligentan i ako bude imao srece sa skautingom sljedece ljeto vec moze zaigratu ligi petice ko nista. Sad trebamo govorit da to on otkazuje ceka kad ce ga Cacic pozvati

Svabo je to...

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 nov 2015, 15:40

Ne mozes to druze,Aničić je dolazio na pripreme,on nije bio prekrizen kad pozvan prvi put.
Krunicu je prvi put i ponavljam da ne vjerujem da ga je Meša svojom voljom skinuo sa spiska.

A sto se tice Aničića,slazem se da je vrlo dobar stoper,bolji od Vranjesa pa i Cocalica.Takodje se slazem da ide transfer u ligu 5.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2015, 15:43

Fidelis je napisao/la:Krunicu je prvi put i ponavljam da ne vjerujem da ga je Meša svojom voljom skinuo sa spiska.
Pa nije ga kuharica tamo u kampu skinula sa spiska nego selektor, meni ste luđi vi koji mislte da spsikove kroji neko drugi. Sem toga im vremena za njega, Anicica kao i druge koji manje igraju.

Sta hocte na kraju krajeva, sve i da je ostao ne bi igrao ove utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 nov 2015, 15:54

Fidelis je napisao/la:Ne mozes to druze,Aničić je dolazio na pripreme,on nije bio prekrizen kad pozvan prvi put.
Krunicu je prvi put i ponavljam da ne vjerujem da ga je Meša svojom voljom skinuo sa spiska.

A sto se tice Aničića,slazem se da je vrlo dobar stoper,bolji od Vranjesa pa i Cocalica.Takodje se slazem da ide transfer u ligu 5.
Izgleda da Mesa i nije nesto bolji izbor od Papketa.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 nov 2015, 15:57

Evo vam 100 % tacna informacija u vezi Krunica. Rekao mu Meša trenutno da nema mjesta za njega za ova dva meca i da nije vrijeme da debituje za reprezentaciju i da ce ga ovaj put zvati jedino ako se neko povrijedi od trenutnih igraca. :) :)

Sljedece meceve poslije baraza ce dobiti pozive i debitovati ako Bog da za reprezentaciju. :D

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 09 nov 2015, 16:01

arelinho je napisao/la:Evo vam 100 % tacna informacija u vezi Krunica. Rekao mu Meša trenutno da nema mjesta za njega za ova dva meca i da nije vrijeme da debituje za reprezentaciju i da ce ga ovaj put zvati jedino ako se neko povrijedi od trenutnih igraca. :) :)

Sljedece meceve poslije baraza ce dobiti pozive i debitovati ako Bog da za reprezentaciju. :D
Ma nije ba rezerva Empolija to odbija i zdusno ceka pozive drugih reprezentacija ili Srbije ili Italije, :rol: :rol: Skida Tosica ili Tadica ili Ljajica iz prvih 11 il tamo nekog Talijana, ovdje mu je prevelika konkurencija a repka svakako ne igra velika prvenstva :lol: :lol:
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 09 nov 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.

Svabo je to...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 nov 2015, 16:02

Teško da će on ikada zaigrati za Srbiju sve i da hoće (a mislim da mu to uopšte nije cilj) pored onakvih ofanzivnih igrača. Tošić, Ljajić, Tadić, Živković, Milinković-Savić sve su to igrači koji su mu konkurencija u Srbiji i zaista sumnjam da bi u skorije vrijeme igrao za Srbiju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Mow i 38 gostiju.