koliko god paradoksalno zvučalo, većim dijelom ne lažu ni oni ni on. prebacivala se loptica i niko nije htio preuzeti odgovornost da se za nekoga da malo veći štos para za naše uslove, a da rezultat ne bude dobar. po meni je tu veća (ali ne isključiva) njegova odgovornost, čisto po funkciji koja se zove šef stručnog štaba, ali nebitno. veći problem i od selekcije igrača - kako natjerati ove koji jesu tu da igraju kako treba - nisu skontali ni otklonili ni oni ni on...Hadzijalagic je napisao/la:Svima ja njima vjerujem dok se ne dokaze suprotno.. Hvala Bogu Ode vise nema u nasem klubu.. Ocekujem spektakl na zimu..Gator je napisao/la:@hadzijalagic
Amar je možda jedini u klubu kojem se može vjerovati.
Treba iz raspalog Borca dovesti par igrača, skidaju ih gole. Jedva čekaju da napuste klub. Ako nismo u stanju dovesti barem jednog, pisaj na čitavu struku.
Da Borac ima trenera i ozbiljnu upravu sa ovim igracima bili bi u top 5.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 09 nov 2015, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
U svemu ovome i Edis je pogubio kompas.Privest ovo kraju i iz ova tri kola izvuci maximum u klubu se sprema reorganizacija na svim nivoima ceka se skupstina i novi precjednik koji ce nadam se ovo okrenuti ka pozitivnim stvarima a mozda i neki ulagač u međuvremenu uleti.bablaz1 je napisao/la:Niko da prokomentarise Edisove oprecne izjave: "trebaju nam 2,3 igraca i ostali da smetaju, boricemo se za vrh"(izjava nakon Sarajeva) i: "potreban je remont, svjeza krv" nakon Slavije. E sad da li ovo znaci da nemamo 2,3 prava igraca? Ili ovi ostali ne znaju ni smetati? U velikim smo problemima....
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Jos jedna jako losa predstava i da mi je neko prije Prijedora i ove tekme sa Slavijom rekao da cemo poslije toga imati samo jedan bod vise, smatrao bih ga ludim. Cak i ovako svjestan odredjenog nekvaliteta i cinjenice da rezervnih igraca gotovo pa i nemamo, uvijek mi je realnija opcija bila da imamo ipak 4 boda u najmanju ruku iz ove dvije utakmice.
Desava nam se najgori scenario, pa i u tome svemu, ocekivao sam da nam bar igraci u ovim utakmicama igraju sa vise motiva. Ravnodusnost nas je ubila na terenu. Slavija dosla da izgubi bukvalno, a kroz ovakvu nasu predstavu punu ravnodusnosti, sasvim su zasluzeno otisli kuci oduzevsi nam dva boda.
Ne mozes ocekivati nista kada je postavka na terenu u nasem timu napravljena tako da ti pobjedu moze garantovati jedino velika borbenost. Kada ti to nedostaje na ovakvoj utakmici, onda nista posebno ne odudaras ni kvalitetom, osim sto vidis jedinu razliku u boji dresova.
Memija se nije ni oznojio, volio bih da sam mogao vidjeti bar jedan momenat koji je bio koristan u njegovom jucerasnjem nastupu. On nesto nece da igra, to je ocigledno. Nezainteresovan za utakmicu, dal' je bio na terenu juce ili negdje na izletu na Trebevicu, isto mu ga dodje.
Enis Sadikovic je u ovoj sezoni postao novi Srdjan Stanic, sa razlikom u kvalitetu od nekih 70 % u minusu u odnosu na Stanu. Bacaju ga gdje god fali igrac u timu. Sada je bio lijevo, proslu neku tekmu u sredini, pa malo desni bek, a u biti ocajan na svakoj poziciji. Kada jedan igrac promijeni pet trenera i ni kod jednog ne izbori status prvotimca, covjek se zaista zapita zasto neki takav igrac ima privilegiju nosenja svetog dresa toliko dugo vremena. Pride jos izgubljen kroz igranje na razlicitim pozicijama. Igrao je i stopera cak. Ni mnogo bolji igraci ne mogu biti toliko polivalentni, pa da odigraju kvalitetno tamo gdje ga bacis. Ako vec nekog igraca stavljas da igra na toliko pozicija, a generalno nikada ne igra kao prvotimac vec kao rezervni igrac nekoliko godina, ne mozes nista ni ocekivati od njega. Profilisao se, odnosno u timu je kao vezni igrac po vokaciji, a odigrao je vise utakmica u Zelji u odbrambenoj formaciji, nego na onoj svojoj optimalnoj poziciji. Ne mozes takvog igraca onda stavljati da ti pravi rokade u timu. Stanic je bio nesto drugo i to je Amar znao, iako je to dobrim dijelom Stanica i upropastilo na kraju, opet se nekako dobro i nosio sa tim zadacima. Enis to ne moze. On ne moze realno da bude u Zelji, nije nikada ni mogao.
Veznog reda prakticno nismo imali. Osim Blagojevica koji nekako standardno ne bjezi od lopte i kroz svoje greske u predaji bar pokusava nadomjestiti igru nekom trkom, pa poprati protivnickog igraca i pokusa da ispravi i sto on i sto neko drugi pogrijesi, on zapravo nema s kim da podijeli odgovornosti srednjeg reda. Bez Amira je ovo bila velika rupa, koliko god se cini da Amir i nije u nekoj bajnoj formi trenutno. Imao si Dzenisa, koji je izgledao srcano na terenu, ali bez povoljnog prometa, sto je generalni zadatak pozicije koju je igrao. Dado opet terminski odigrao i tu ne mozes vise nista uraditi. U vecem dijelu prvog poluvremena, znaci narocito u tom dijelu utakmice, kada stoper ima loptu i doda je kratko do Blagojevica koji je dosao u odbranu da to preuzme, oko centra gdje bi kroz kretanje trebala biti minimalno dva gore navedena igraca, nema jednostavno nikoga. Taj dio terena potpuno prazan od nasih igraca. I sta onda ostane ? Nabij loptu visoko prema napadu i preskoci igru. Zato Edis kaze da smo poceli mahnitati i nabijati lopte prema gore. Pa razlog je jasan, nasi veznjaci ravnodusno gledaju Blagojevica koji jednostavno nema bilo kakvo rjesenje, ili da vrati Hodzurdi koje ce je onda nabiti negdje gore, pa Kokot ako skoci, skocio je. Najsmjesnije su mi scene, a to se dogadja iz utakmice u utakmicu, gdje visoke lopte idu na Djelmica. On metar i aspirin i ocekuje se da on tu nesto uradi. Totalno bez logike. Kada sam vec kod Djelmica, neka ga je izbacio. Nista ni sa cim juce. Igrac manje. Sta ce ti na terenu kada nece da igra. Niti on pomaze napadu, niti se vraca Memiji, a opet ni Memija nema nikakvog kontakta sa drugom polovinom terena da se malo pridoda Ogiju, pa da malo prave zabunu po toj strani. Ja bi ih obojicu izbacio.
Tri najgora igraca po meni na utakmici su bili Memija, Djelmic, Dado Sadikovic, ako ne racunam oduvijek zbunjenog Enisa kojeg ne krivim nizasta osim sto mora da igra za Zelju. Tek onda mogu da pocnem da zamjeram Kokotu, Joci i ostalim igracima, jer te rijetke lopte koje su mogle dovesti do golova su morali u onakvim situacijama da zavrse. Nekako mi i drago sto to nisu uradili, jer bi onda imali pobjedu, a meni je malo dosadilo da se ovakvim pobjedama prikriva znacajan nekvalitet u ovoj ekipi. Ovakvim rezultatom ti se sve otvori i mozes realno sagledati gdje sve fali dobar igrac. Ja sam prosli put napisao da se tu radi o sedam pozicija. Da bi ja zadovoljno gledao mog Zelju, meni treba sedam boljih igraca na pozicijama u prvih jedanaest.
Dotle su nas jbg doveli.
E sad, kad ne ide onda ne ide i razumijem Edisa kada pokusava da mijenja strane i da mijesa sve redom ,nebili bar neka kombinacija pila vode. To bi svako pokusao. Medjutim prebrzo se sve to desavalo, nisu nasi igraci toliko kvalitetni da mogu tako da odgovore. To opet nije Edis kriv. Medjutim, Tiago pet minuta igra na spicu, pa isto toliko lijevo krilo, pa pretrci na desno krilo, ne zna ni Tiago gdje ce prije biti na terenu. Nije to mali fudbal pa da je svejedno na kojem dijelu terena se neko nalazi. Ovo je nesto drugo, igraci specificno igraju na pozicioniranim mjestima, za koja su se prakticno skolovali i ti ne mozes toliko neprirodno mijesati u toku jednog poluvremena, to zbuni i napravi pritisak svakom igracu. Prirodno je da u toku utakmice jednom promijenis nekome mjesto, a mi smo dosli u situaciju da vise ni Kokot i ni Tiago ni Dzenis, ni Joco ne znaju gdje ce prije sa silnim rotiranjem. Odjednom Jocu gledam na centru kako se vratio , dobio loptu i organizuje napad, a onda desno ne bude niko u tom trenutku, jer je Tiago promijenio poziciju u tom trenutku, Kokot blizu njega, a Memiji ne pada ni napamet da predje centar. I onda se Dado kao nesto batrga da dodje tamo, a prespor brate, dok je Dzenis odmah do Joce, Blagojevic blizu stopera jer je iznio loptu i ne moze se klonirati da sam sa sobom sve igra.
Tako da je to jedna opsta konfuzija.
Raja vise nema snage ni da zvizdi. Svi su prenerazeno u tisini posmatrali utakmicu. Niko nista ne prica, poneka psovka iz nemoci, dva puta se cuo stidljiv aplauz, jednom se culo Zeljooooo, i sudija svira kraj. A na kraju ljudi ustaju sa svojih mjesta i mirno idu kuci, kao da smo dosli da gledamo neki film u kinu ili pozorisnu predstavu. Ravnodusnost.
Mozda sam totalno poludio, ja jedva cekam sljedecu utakmicu. Jer te volim vise od svega svetinjo moja. A oni u klubu neka se zabrinu. Jer nema gore stvari u zivotu od ravnodusnosti. Cak ni bijes nije los u nekim trenucima i kada raja ispoljava nezadovoljstvo. To znaci da im je stalo. Kada vise ni nezadovoljstvo ne budu ispoljavali, kao sto se sada desava, onda si jarane gotov. Ako uprava pod hitno ne reaguje da ovo malo podignu, ostace nas dvjesto na utakmicama, koji cemo doci tu jer dolazimo mnoge godine. I nista vise i ni zbog cega vise.
Idemo dalje. VOLIM TE ZELJO !!!
Desava nam se najgori scenario, pa i u tome svemu, ocekivao sam da nam bar igraci u ovim utakmicama igraju sa vise motiva. Ravnodusnost nas je ubila na terenu. Slavija dosla da izgubi bukvalno, a kroz ovakvu nasu predstavu punu ravnodusnosti, sasvim su zasluzeno otisli kuci oduzevsi nam dva boda.
Ne mozes ocekivati nista kada je postavka na terenu u nasem timu napravljena tako da ti pobjedu moze garantovati jedino velika borbenost. Kada ti to nedostaje na ovakvoj utakmici, onda nista posebno ne odudaras ni kvalitetom, osim sto vidis jedinu razliku u boji dresova.
Memija se nije ni oznojio, volio bih da sam mogao vidjeti bar jedan momenat koji je bio koristan u njegovom jucerasnjem nastupu. On nesto nece da igra, to je ocigledno. Nezainteresovan za utakmicu, dal' je bio na terenu juce ili negdje na izletu na Trebevicu, isto mu ga dodje.
Enis Sadikovic je u ovoj sezoni postao novi Srdjan Stanic, sa razlikom u kvalitetu od nekih 70 % u minusu u odnosu na Stanu. Bacaju ga gdje god fali igrac u timu. Sada je bio lijevo, proslu neku tekmu u sredini, pa malo desni bek, a u biti ocajan na svakoj poziciji. Kada jedan igrac promijeni pet trenera i ni kod jednog ne izbori status prvotimca, covjek se zaista zapita zasto neki takav igrac ima privilegiju nosenja svetog dresa toliko dugo vremena. Pride jos izgubljen kroz igranje na razlicitim pozicijama. Igrao je i stopera cak. Ni mnogo bolji igraci ne mogu biti toliko polivalentni, pa da odigraju kvalitetno tamo gdje ga bacis. Ako vec nekog igraca stavljas da igra na toliko pozicija, a generalno nikada ne igra kao prvotimac vec kao rezervni igrac nekoliko godina, ne mozes nista ni ocekivati od njega. Profilisao se, odnosno u timu je kao vezni igrac po vokaciji, a odigrao je vise utakmica u Zelji u odbrambenoj formaciji, nego na onoj svojoj optimalnoj poziciji. Ne mozes takvog igraca onda stavljati da ti pravi rokade u timu. Stanic je bio nesto drugo i to je Amar znao, iako je to dobrim dijelom Stanica i upropastilo na kraju, opet se nekako dobro i nosio sa tim zadacima. Enis to ne moze. On ne moze realno da bude u Zelji, nije nikada ni mogao.
Veznog reda prakticno nismo imali. Osim Blagojevica koji nekako standardno ne bjezi od lopte i kroz svoje greske u predaji bar pokusava nadomjestiti igru nekom trkom, pa poprati protivnickog igraca i pokusa da ispravi i sto on i sto neko drugi pogrijesi, on zapravo nema s kim da podijeli odgovornosti srednjeg reda. Bez Amira je ovo bila velika rupa, koliko god se cini da Amir i nije u nekoj bajnoj formi trenutno. Imao si Dzenisa, koji je izgledao srcano na terenu, ali bez povoljnog prometa, sto je generalni zadatak pozicije koju je igrao. Dado opet terminski odigrao i tu ne mozes vise nista uraditi. U vecem dijelu prvog poluvremena, znaci narocito u tom dijelu utakmice, kada stoper ima loptu i doda je kratko do Blagojevica koji je dosao u odbranu da to preuzme, oko centra gdje bi kroz kretanje trebala biti minimalno dva gore navedena igraca, nema jednostavno nikoga. Taj dio terena potpuno prazan od nasih igraca. I sta onda ostane ? Nabij loptu visoko prema napadu i preskoci igru. Zato Edis kaze da smo poceli mahnitati i nabijati lopte prema gore. Pa razlog je jasan, nasi veznjaci ravnodusno gledaju Blagojevica koji jednostavno nema bilo kakvo rjesenje, ili da vrati Hodzurdi koje ce je onda nabiti negdje gore, pa Kokot ako skoci, skocio je. Najsmjesnije su mi scene, a to se dogadja iz utakmice u utakmicu, gdje visoke lopte idu na Djelmica. On metar i aspirin i ocekuje se da on tu nesto uradi. Totalno bez logike. Kada sam vec kod Djelmica, neka ga je izbacio. Nista ni sa cim juce. Igrac manje. Sta ce ti na terenu kada nece da igra. Niti on pomaze napadu, niti se vraca Memiji, a opet ni Memija nema nikakvog kontakta sa drugom polovinom terena da se malo pridoda Ogiju, pa da malo prave zabunu po toj strani. Ja bi ih obojicu izbacio.
Tri najgora igraca po meni na utakmici su bili Memija, Djelmic, Dado Sadikovic, ako ne racunam oduvijek zbunjenog Enisa kojeg ne krivim nizasta osim sto mora da igra za Zelju. Tek onda mogu da pocnem da zamjeram Kokotu, Joci i ostalim igracima, jer te rijetke lopte koje su mogle dovesti do golova su morali u onakvim situacijama da zavrse. Nekako mi i drago sto to nisu uradili, jer bi onda imali pobjedu, a meni je malo dosadilo da se ovakvim pobjedama prikriva znacajan nekvalitet u ovoj ekipi. Ovakvim rezultatom ti se sve otvori i mozes realno sagledati gdje sve fali dobar igrac. Ja sam prosli put napisao da se tu radi o sedam pozicija. Da bi ja zadovoljno gledao mog Zelju, meni treba sedam boljih igraca na pozicijama u prvih jedanaest.
Dotle su nas jbg doveli.
E sad, kad ne ide onda ne ide i razumijem Edisa kada pokusava da mijenja strane i da mijesa sve redom ,nebili bar neka kombinacija pila vode. To bi svako pokusao. Medjutim prebrzo se sve to desavalo, nisu nasi igraci toliko kvalitetni da mogu tako da odgovore. To opet nije Edis kriv. Medjutim, Tiago pet minuta igra na spicu, pa isto toliko lijevo krilo, pa pretrci na desno krilo, ne zna ni Tiago gdje ce prije biti na terenu. Nije to mali fudbal pa da je svejedno na kojem dijelu terena se neko nalazi. Ovo je nesto drugo, igraci specificno igraju na pozicioniranim mjestima, za koja su se prakticno skolovali i ti ne mozes toliko neprirodno mijesati u toku jednog poluvremena, to zbuni i napravi pritisak svakom igracu. Prirodno je da u toku utakmice jednom promijenis nekome mjesto, a mi smo dosli u situaciju da vise ni Kokot i ni Tiago ni Dzenis, ni Joco ne znaju gdje ce prije sa silnim rotiranjem. Odjednom Jocu gledam na centru kako se vratio , dobio loptu i organizuje napad, a onda desno ne bude niko u tom trenutku, jer je Tiago promijenio poziciju u tom trenutku, Kokot blizu njega, a Memiji ne pada ni napamet da predje centar. I onda se Dado kao nesto batrga da dodje tamo, a prespor brate, dok je Dzenis odmah do Joce, Blagojevic blizu stopera jer je iznio loptu i ne moze se klonirati da sam sa sobom sve igra.
Raja vise nema snage ni da zvizdi. Svi su prenerazeno u tisini posmatrali utakmicu. Niko nista ne prica, poneka psovka iz nemoci, dva puta se cuo stidljiv aplauz, jednom se culo Zeljooooo, i sudija svira kraj. A na kraju ljudi ustaju sa svojih mjesta i mirno idu kuci, kao da smo dosli da gledamo neki film u kinu ili pozorisnu predstavu. Ravnodusnost.
Mozda sam totalno poludio, ja jedva cekam sljedecu utakmicu. Jer te volim vise od svega svetinjo moja. A oni u klubu neka se zabrinu. Jer nema gore stvari u zivotu od ravnodusnosti. Cak ni bijes nije los u nekim trenucima i kada raja ispoljava nezadovoljstvo. To znaci da im je stalo. Kada vise ni nezadovoljstvo ne budu ispoljavali, kao sto se sada desava, onda si jarane gotov. Ako uprava pod hitno ne reaguje da ovo malo podignu, ostace nas dvjesto na utakmicama, koji cemo doci tu jer dolazimo mnoge godine. I nista vise i ni zbog cega vise.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Pokusat nesto u kupu mozda nam je to jedina sansa za evropu jos kad bi imali srecu izvuci radnički pa jos vise olaksati put.
boccaccio je napisao/la:Jos jedna jako losa predstava i da mi je neko prije Prijedora i ove tekme sa Slavijom rekao da cemo poslije toga imati samo jedan bod vise, smatrao bih ga ludim. Cak i ovako svjestan odredjenog nekvaliteta i cinjenice da rezervnih igraca gotovo pa i nemamo, uvijek mi je realnija opcija bila da imamo ipak 4 boda u najmanju ruku iz ove dvije utakmice.
Dotle su nas jbg doveli.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
-
- Kontakt:
mazohizam bez premcaboccaccio je napisao/la:
...Mozda sam totalno poludio, ja jedva cekam sljedecu utakmicu...
Zeljo do kraja
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
bol duhovno pročišćava 

mene su ovi na terenu toliko procistili da sad bez i malo nerviranja gledam pobijedili izgubili briga me sto napisa boccacio bas ravnodusan dotle su doveli masu ljudi ...
-
- Kontakt:
+1DR.HOUSE je napisao/la:mene su ovi na terenu toliko procistili da sad bez i malo nerviranja gledam pobijedili izgubili briga me sto napisa boccacio bas ravnodusan dotle su doveli masu ljudi ...
Nakon utakmica Evropa lige kada je gotovo bio završen prelazni rok i kada su mu prodali sve što su mogli, kada su svi koji imalo valjaju našli klub, naše "pametnice" iz uprave su sugerirali Odi da dovede još nekoliko "pojačanja". Šta ste do tada radili? Škrtarili, čim je Oda bio osuđen da dovodi Livaje, Diatte i sl. niko me u suprotno ne može uvjeriti. Kojih "pojačanja" pred kraj prelaznog roka crni Amare, tipa Joco i sl. koji nije prošao pripreme sa klubom, evo uvjerili smo se kako smo prošli sa takvim. Zar se tada dovode igrači u ozbiljnim klubovima? Ne Amare, u ozbiljnim klubovima se igrači dovode prije odlaska na pripreme! Siti smo mi vaše šuplje, uozbiljite se već jednom, DOVEDITE SPORTSKOG DIREKTORA koji će odgovarati za transfere a ne da ovako gledamo prebacivanje krivice kako vama odgovara dok ćemo za to vrijeme Želju gledati gotovo na dnu tabele.naglašava da je nakon utakmica Evropa lige sa mađarskim Ferencvarosem kada su Klub napustili Riad Bajić i Josip Kvesić, Upravni odbor Milomiru Odoviću sugerisao dovođenje još nekoliko pojačanja."

Zadnja izmjena: Genie, dana/u 09 nov 2015, 15:44, ukupno mijenjano 3 puta.
klasika uprave izgleda
niti ko želi da preuzima kakvu obavezu, posao ... da ne bi kasnije bilo on je kriv zbog toga i toga
pa sunce mu ljubim za šta primate platu, nije svačiji posao samo da dođe u kancelariju/zeleni teren i bude tu od 08:00 do 16:00
niti ko želi da preuzima kakvu obavezu, posao ... da ne bi kasnije bilo on je kriv zbog toga i toga
pa sunce mu ljubim za šta primate platu, nije svačiji posao samo da dođe u kancelariju/zeleni teren i bude tu od 08:00 do 16:00
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Veznjak i bek djeluju dosta dobro po meni pogotovo veznjak. Tesko je reci bilo sta o igracu nakon jednog treninga ali to je onako prvi utisak. Za razliku od nasih igraca ovi igru baziraju na nesto vise trke a znam da je Edis govorio da nam fali upravo takvih igraca mozda se neko i pokaze dobar ako i jedan zadovolji bice dobro po nas.zeka_tm87 je napisao/la:je li ko bio na treningu ima li kakvog slifa kod tih brazilaca??
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Livaja, Hodzurda, Blagojevic i Diata su dosli prije europe kada je na trzistu bilo masa igraca koji su nam mogli pojacati roster na pozicijama gdje nam je skripalo.. Masu tih igraca, da ih ne nabrajam, su nam pokupile, redom, ekipe koje se bore za vrh tabele.. Nama naravno "nisu valjali" ili u prevedenom znacenju nismo htjeli dati pare za njih.. U tom periodu se dovode igraci, da prodju pripreme, da se uigraju i sl.. Posle europe je dosao nespremni Joco kojem su sve varijante propale, koji nije prosao pripreme sa nama i rezultat toga je i ova njegova forma.. Ni kriv ni duzan je uletio i Mladenovic koji je realno igrac za Rudara ili Drine.. Uletio je jer je prelazni rok bio pri kraju i na trzistu nije vise bilo igraca koji bi za nas bili pojacanje pa je bilo daj sta das da se pise da smo doveli lijevog beka.. Tiaga necu ni komentarisati jer smo sa njim imali veliku srecu.. Taj igrac nije bio ni u kakvim planovima i bilo kakav ucinak od njega je bonus a uradio je puno vise nego sto smo svi ocekivali..
Okriviti Odovica za ovakav rasplet je licemjerno i pickasto.. Reci covjeku 15 dana prije pocetka sezone "eto pojacaj se jer je cilj titula" je totalno nebulozno.. Odovic je na vrijeme trazio kvalitetna pojacanja i nije ih dobio, osim Blagojevica..
Okriviti Odovica za ovakav rasplet je licemjerno i pickasto.. Reci covjeku 15 dana prije pocetka sezone "eto pojacaj se jer je cilj titula" je totalno nebulozno.. Odovic je na vrijeme trazio kvalitetna pojacanja i nije ih dobio, osim Blagojevica..
BUDI ŽELJO !!!
Odovic je i doveo te igrace na pocetku, a i za ove druge koje si naveo je rekao da mu ne trebaju. Ne kontam sto ga branis, kad je realno podjednako kriv.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja ne znam šta je sa Diatte. Frajer je ekstra igrac. Ne znam sta se to desava kod vas. Stokic isto..
Niko, niko, samo Sloboda
Najvise kriv trenerova se pika a imao je velike ovlasti kada je igracki kadar u pitanju. Pazi ako napravis spisak igraca koji ti trebaju onda im kazes boli me **** koliko kostaju i sta treba uraditi da ih dovedete i ne zanima me samo hocu te igrace.bagrcavi je napisao/la:Odovic je i doveo te igrace na pocetku, a i za ove druge koje si naveo je rekao da mu ne trebaju. Ne kontam sto ga branis, kad je realno podjednako kriv.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije smio da preuzme odgovornost, ziheras klasicni. U evropi nam je to dobro doslo, ali recimo zadnji derbi na zubanpolju ih imamo u saci i onda on povlaci ekipu i cuva remi. Takva igra ne daje rezultat ovdje, pogotovo sa ovakvim igracima kojim treba 70 prilika da zabiju.pile87 je napisao/la:Najvise kriv trenerova se pika a imao je velike ovlasti kada je igracki kadar u pitanju. Pazi ako napravis spisak igraca koji ti trebaju onda im kazes boli me **** koliko kostaju i sta treba uraditi da ih dovedete i ne zanima me samo hocu te igrace.bagrcavi je napisao/la:Odovic je i doveo te igrace na pocetku, a i za ove druge koje si naveo je rekao da mu ne trebaju. Ne kontam sto ga branis, kad je realno podjednako kriv.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Reci podjednako je kriv i ima smisla i tako trebaju i komunicirati ljudi iz kluba a ne za komplet situaciju okriviti Odovica.. Sto mi nisu doveli Ordagica, Becelica i ostale?? Branim ga jer je glupo popljuvati sav njegov rad u Zelji.. Prije nego je dosao molili smo Boga da on dodje.. Covjek dosao i izborio europu, sa limitiranim timom bio haman do zadnjeg kola u borbi za titulu.. Ekipa sa njim na celu odradila puno bolje nego sto smo ocekivali, kako u prvenstvu tako i u europi.. Sad kad ne ide za sve Oda kriv..bagrcavi je napisao/la:Odovic je i doveo te igrace na pocetku, a i za ove druge koje si naveo je rekao da mu ne trebaju. Ne kontam sto ga branis, kad je realno podjednako kriv.
I pile da je Oda tako nastupio to bi mu bilo zadnje sto je u rekao u Zelji s obzirom na karakter nekih ljudi koji odlucuju u klubu..
Dijata je na nesto i licio dok je bio u Zvijezdi .. Pitari se sprdali sa njim dok je kod njih bio i nije dobio pola sata za svo vrijeme koje je proveo kod njih.. Postovanje prema Zvijezdi ali nije isto igrati tamo i u Zelji.. Drugacije su ambicije, veliki je pritisak na igracima i mnogi od njih se ne snadju kako treba..katarakta je napisao/la:Ja ne znam šta je sa Diatte. Frajer je ekstra igrac. Ne znam sta se to desava kod vas. Stokic isto..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.