Znam da se na golubarniku vise slusa Ljuba Alicic, ali moze proci i ova!!
 [youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Napredujes rapdino, samo nastavi, šuknut ćeš i ti nekad nekome valjdastaragarda je napisao/la:miran budimegaffon je napisao/la:Općepoznat pojam, kompleksi1922VFC1981 je napisao/la:Najtuznije je sto Sloboda igra ubjedljivo najbolji fudbal nazad 20-30 godina,necu da pretjeram pa da kazem u historiji nisam upoznat s tim a oni se bave tim kako Velez i Zeljo igraju.lp

Slike govore da se trenutno radi o prigradsko-kriminalnom klubu za neke je žalosno, ali tako je barem kada se vide ove slike. Sami su krivi, ali biti će uvijek i dosta onih koji će govoriti sami u sebi, a neki i javno sve ovo što nam se dešava se dešava pod aminovanjem pitara.MortemHz je napisao/la:

Pusti šta taj priča. Jedini klubovi gdje igrači žele igrati su FKS, Sloboda, Zrinjski i Lištica kako radi para tako i radi atmosfere u klubu i navijača FKS, Slobode i Zrinjskog . Oni su iz ove priče davno ispali i oni to znaju. Prema trenutnoj situaciji ostalo im je još ime. Da li će se uspijeti vratiti u ovu priču ili će ići prema većem dnu vrijeme će pokazati.belosevic28 je napisao/la:Najjaci mi je ovaj neki na njihovoj temi koji rece kako bi Zeba i Stanic raskinuli ugovor na svoju stetu samo da se vrate u Zelju
Bit ce da su se zazeljeli filozofije...
Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.belosevic28 je napisao/la:Najjaci mi je ovaj neki na njihovoj temi koji rece kako bi Zeba i Stanic raskinuli ugovor na svoju stetu samo da se vrate u Zelju
Bit ce da su se zazeljeli filozofije...
MortemHz je napisao/la:

Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.
Ima i jedan,Neznam ciji je,vas il njihov,zaboravio sam,pisao na nasoj temi kako je finansijski bio zadovoljniji u zelji.Neznam kako je onda oprostio dug kada im je odlazio.mora iz zadovoljstva da je to.
Ko je ovaj drugi poslije Siljka?MortemHz je napisao/la:
Pa otiso bi u drzava-zeljo...I to na svoju stetuCoraco je napisao/la:Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.
Ima i jedan,Neznam ciji je,vas il njihov,zaboravio sam,pisao na nasoj temi kako je finansijski bio zadovoljniji u zelji.Neznam kako je onda oprostio dug kada im je odlazio.mora iz zadovoljstva da je to.

plus, filozofija-satrologijaRinuka je napisao/la:Pa otiso bi u drzava-zeljo...I to na svoju stetuCoraco je napisao/la:Zeba je ljetos produžio ugovor sa Slobodom na još dvije godine, a sumnjam da bi gdje drugo išao iz Slobode osim van države.solinas je napisao/la:Na njegovu zalost zeba ce produziti ugovor zimus.

Fakat, slika i prilika onog sto su danas.MortemHz je napisao/la:

Dobro fupisPantelija je napisao/la:Počelo otkad imamo zajedničku temu za sprdanje
VAS

mojne da kukate kad budu opet psovali Seher I vas na tekmi repke protiv nasih dobrih komsija
  mojne da kukate kad budu opet psovali Seher I vas na tekmi repke protiv nasih dobrih komsija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.