PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 09 nov 2015, 17:23

Fupi's it is then,jel tako solinas :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 nov 2015, 17:27

Evander je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika

:bow:
Fakat, slika i prilika onog sto su danas.
Jedna slika govori vise od 1000 rijeci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Trebalo je samo jos onog kera sto im je ometao igru ubaciti na ovu sliku :kafa:
Pa ne mozes onako finog kera mjesati sa ovim avlijanerima..Sta ti je jadno pasce skrivilo :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 09 nov 2015, 17:29

Ado76 je napisao/la:

Ko je ovaj drugi poslije Siljka?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 09 nov 2015, 17:33

Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 09 nov 2015, 17:35

Shooter je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:

Ko je ovaj drugi poslije Siljka?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580
Pa sto ne kazes da je to Hans Kristijan Andersen :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 09 nov 2015, 17:36

dejavu je napisao/la:Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
Ovu sliku je stavio navijac Zeljeznicara na vasu temu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 09 nov 2015, 17:36

Svi najvazniji fudbaleri Slobode imaju ugovore na 2 ili 3 godine.Neki i na 4 god.A svi imaju aneks ugovora da ako Sloboda izbori evropu automstski se produzava za godinu jos.Naravno idu i bonusi igracima.Elem Sloboda ima sve igrace pod jakim ugovorima.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 nov 2015, 17:40

dejavu je napisao/la:Moze li mi ko objasniti zadnju ovu sliku? Pretpostavljam da vam je cilj ismijati, al sta je fazon sa zadnjom?
Nisam pravio sliku,ali moje neko misljenje je da na svim ovim slikama su ili lopovi i kriminalci,ili klovnovi..Ovaj zadnji ti je samo dokaz da pravim i postenim ljudima kod vas pristup nije dozvoljen, zbog ovakvih poput ovog gnjide na toj zadnjoj slici.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 09 nov 2015, 17:45

Rinuka je napisao/la:
Nisam pravio sliku,ali moje neko misljenje je da na svim ovim slikama su ili lopovi i kriminalci,ili klovnovi..Ovaj zadnji ti je samo dokaz da pravim i postenim ljudima kod vas pristup nije dozvoljen, zbog ovakvih poput ovog gnjide na toj zadnjoj slici.
Cim vidim ovog debilcica, mrak na oci. A posto vidim da se ismijavaju svi sa slike, vidjevsi ovog hadalja odmah sam povezao I slucaj sa rahmetli Mirzom, a to nikako ne moze u isti kos sa ovim ostalim ici.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 nov 2015, 17:46

MuhamedTM je napisao/la:Djezzz te fupis
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.

Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
Samo posten odgovor molim!
[youtube][/youtube]

:urnebes:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 nov 2015, 17:49

Coraco je napisao/la:
Nece Zeba u Želju pametan kad se nudio nisu oni želili sad nek zabija sa 40 u Slobodi. Zeba je inace majstor. Samo I svi znate da ce njemu Željo uvijek biti u srcu.

Da se vratim na vas fupis, kako je pocelo to vase prijateljstvo? Ko je prvi korak napravio fu ili pi? Vidim lizanje u 16 s puno smajlis.
[youtube][/youtube]

Aferim, ovo je fuj video :thumbdown:
ali to je bilo par minuta a vi iz dana u dan.
Jos trebate napraviti fupi's fb stranicu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2015, 17:52

zeza je napisao/la:Svi najvazniji fudbaleri Slobode imaju ugovore na 2 ili 3 godine.Neki i na 4 god.A svi imaju aneks ugovora da ako Sloboda izbori evropu automstski se produzava za godinu jos.Naravno idu i bonusi igracima.Elem Sloboda ima sve igrace pod jakim ugovorima.
To ti malo bombaš a ???
Jedini ko ima prave informacije za Slobodu je forumaš @ solinas , povuci se iz svijeta insajdera :oops:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 nov 2015, 18:01

Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo.. :urnebes: Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde.. :urnebes: E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 09 nov 2015, 18:18

Narodni
100% istina,vjeruj :salut:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 nov 2015, 18:21

MuhamedTM je napisao/la:
Coraco je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Aferim, ovo je fuj video :thumbdown:
ali to je bilo par minuta a vi iz dana u dan.
Jos trebate napraviti fupi's fb stranicu.
Jbg stari, ovdje virtualno se liže 15-20ak osoba, a na tribini opet jedni drugima yebataju. Dok se vi ližete i virtualno i evo na ovaj veoma veoma čudan način. :mrgreen:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 nov 2015, 18:25

zeza je napisao/la:Narodni
100% istina,vjeruj :salut:
Nemam ja ništa protiv tebe lično, ali pišeš o nekim stvarima koje malo ljudi zna, a 100% bi o tome pisao @ solinas da iam išta od toga.

PS neka ste razvalili pakaš onim međugorcima, zadugo će vas se sječati :tokralju:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 nov 2015, 18:25

joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo.. :urnebes: Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde.. :urnebes: E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Fakat je covjek postao asocijacija ventranja po objektima. Nestalo i nabrijavanja, hvale, golemosti, fulanje je aktuelno kao i drugi razlozi, npr. cuko i sl. Ma daj ba, liga nam je shega, samo je pitanje ko ce koje godine iznova nas nasmijavati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 nov 2015, 18:26

Niko se ne lize,nego se sprdamo sa malenima, koji realno i jesu samo za sprdnju..

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 nov 2015, 18:28

Beduin je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sad ja u Bingu bio sa djevojkom, kad prolazi pored nas Sablja sa zenom i kcerkicom. Obucen ko da mu je 16 godina, frizurica sa linijom na stranu ko Ronaldo.. :urnebes: Rek'o curi, hajde da idemo moze ova budala pocet po policama se penjati i skakati svake sekunde.. :urnebes: E majko mila pa dobro mu je jucer Vojvodic ono sve rekao, nista covjek slagao nije.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Fakat je covjek postao asocijacija ventranja po objektima. Nestalo i nabrijavanja, hvale, golemosti, fulanje je aktuelno kao i drugi razlozi, npr. cuko i sl. Ma daj ba, liga nam je shega, samo je pitanje ko ce koje godine iznova nas nasmijavati.
Sledecu domacu utakmicu ce voditi iz onog pretis lonca :lol: :lol:

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 09 nov 2015, 18:30

Narodni
Hvala na cestitkama,igrali smo super.Oni su nas prije tekme podcijenili u izjavama i zato su popusili.
Za ugovore vjeruj 100%.
A mozes i pratiti sta ce se pisati u medijima ako izborimo evropu.Azmir nije vesla sisao.Svaki ima aneks za +1 ako izborimo evropu.Svaki ko je Azmiru bitan :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.