Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

let3
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la let3 » 09 nov 2015, 17:33

topnik1 je napisao/la:
Ma više bode oči što nijedan DMF nije doveden ( za mene). Iskočio mu je Kokelan sasvim slučajno, i imao je tu sreće. Ljetos kad je još jedan DMF bio apsulutni prioritet on ništa ne uradi po tom pitanju. Sad se molimo Bogu da se Kokelan ne povrijedi :D

Što se tiče napadača (svjetska klasa), koga bi ti evo doveo naprimjer?
Sad na zimu u polusezoni, malo koga kvalitetnog možeš dovesti.
Na ljeto jedino možeš ganjati neke jake igrace, ali realno opet je problem što su si jaki vec našli klubove i pod ugovorima su.
Teško je naci pravog napadaca, koji ce odmah isporucivati. A treba gledati i da li izlazi iz ugovora, koliko mu je ostalo i slicne stvari.

Iz Španije bi mogli zaganjati Griezmanna, Benzemu, Alcacera...ali i to bi koštalo jer su to standardni prvotimci u svojim klubovima + pod ugovorima.
Ovo pricam zato što najviše pratim špansku ligu....za Francusku i Italiju manje znam pošto manje pratim, ali vjerovatno ima i tamo kvalitetnih napadaca.
U Englskoj teško da ce ti neko od konkurencije prodati kvalitetnog napadaca :?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2015, 17:39

let3 je napisao/la:
Na ljeto jedino možeš ganjati neke jake igrace, ali realno opet je problem što su si jaki vec našli klubove i pod ugovorima su.
Teško je naci pravog napadaca, koji ce odmah isporucivati. A treba gledati i da li izlazi iz ugovora, koliko mu je ostalo i slicne stvari.

Iz Španije bi mogli zaganjati Griezmanna, Benzemu, Alcacera...ali i to bi koštalo jer su to standardni prvotimci u svojim klubovima + pod ugovorima.
Ovo pricam zato što najviše pratim špansku ligu....za Francusku i Italiju manje znam pošto manje pratim, ali vjerovatno ima i tamo kvalitetnih napadaca.

Meni od svih opcija,a da su dobri igrači, jedino miriše Griezman. Sviđa mi se njegova igra strašno. Al mislim da on nije u planovima Arsenala.

Ovo ostalo ili dovodiš uz veliki rizik, ili su u timova iz kojih nema potrebe da idu. Možemo mi trubiti zašto se ne dovede WC napadač, ali zašto bi Lewa išao iz Bayerna, zašto bi Aguero išao iz sitija, Suarez iz Barse, Benzema iz Reala, i td.

Pozicija napadača je u deficitu u zadnje vrijeme, to je činjenica.

edit: ovo da se dovodi uz veliki rizik ( pošto znam da će pojedinci skočiti za vrat), mislim na igrače koji su ili veoma mladi ili su imali jednu ili pola sezone dobre iza sebe. Ne mislim na količinu novca.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 nov 2015, 17:49

topnik1 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Meni od svih opcija,a da su dobri igrači, jedino miriše Griezman. Sviđa mi se njegova igra strašno. Al mislim da on nije u planovima Arsenala.

Ovo ostalo ili dovodiš uz veliki rizik, ili su u timova iz kojih nema potrebe da idu. Možemo mi trubiti zašto se ne dovede WC napadač, ali zašto bi Lewa išao iz Bayerna, zašto bi Aguero išao iz sitija, Suarez iz Barse, Benzema iz Reala, i td.

Pozicija napadača je u deficitu u zadnje vrijeme, to je činjenica.

edit: ovo da se dovodi uz veliki rizik ( pošto znam da će pojedinci skočiti za vrat), mislim na igrače koji su ili veoma mladi ili su imali jednu ili pola sezone dobre iza sebe. Ne mislim na količinu novca.
Ne mora to nužno ni biti "gotov proizvod" i vec fomiran igrac WC kategorije....može Wenger naci neki potencijal kojeg ce vremenom pretvoriti u svjetsku klasu. Što je nekad i radio sasvim uspješno.
Pa koliko se sjecam, on je svojevremeno doveo mladog Henrya (koji se nije snašao i nametnuo u tada vrlo jakom Juventusu) i od njega napravio igrackog monstruma u dresu Arsenala. Henry je u Arsenalu postao svjetski igrac i nigdje drugo.
Ovo ti dajem kao primjer.

Naravno da ti Bayern, Real, Barca, City i slicni klubovi koji imaju para za jake plate - nece prodati svoje glavne napadace, to je sasvim jasno.
E jedino kad igrac hoce da ide i mjenja sredinu, kad mu dođe konkurencija ili osjeti se ugroženim i slicno - kao npr. slucaj Alexisa i Ozila....ali za to ti se treba poklopiti nekih stvari , da bi ga doveo.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 09 nov 2015, 17:58

Meni se jako svidja Griezmann, ali mi se nekako cini da je on vidjen za Chelsea kad ih preuzme Simeone.

Mi cemo cuvati pare za ljeto i kupiti Hazarda, grijeh mu je ne igrati u CL. :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2015, 18:07

Kilometar po meču pretrči više od ostalih....
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 nov 2015, 18:09

topnik1 je napisao/la:Kilometar po meču pretrči više od ostalih....
[img]http://i.imgur.com/aNV6qI2.png[/img]
Ozil je najinpresivniji po ovoj statistici, toliko trci a ima "meku" nogu i odlicnu tehniku.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 nov 2015, 18:27

Artetitis je napisao/la:
Ligu prvaka/Kup prvaka imaju i Di Matteo i Ljupko Petrovic. A Wenger nema.

Ispravio sam ti post.

Iako daleko od toga da gospodina Wengera poredim sa navedenim, samo mi se ne sviđa način rezonovanja.

Usput, i ja sam mišljenja da je titula bez poraza kozmetički uspjeh, nema dileme da bih rađe dvije titule sa nevažno koliko poraza.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 09 nov 2015, 18:28

Nismo odavno imali ovako dobre bekove. Ali su zato izmjene katastrofa. Gibbs bi i mogao izgurati sezonu-dve jos ali Debuchya treba na zimu vec utopiti dok mozemo koju paru uzet za njega. Bratina Jenki moze biti vrhunska zamjena za Bellerina pa cak ih i ponekad uparit! :beba:

A Ozil je dobio konacno free rolu, navikao se na engleski fudbal, na ekipu tako da i ne cudi njegova igra. Cekali smo ga dve sezone i konacno docekali...

Koliko nam Ramsey fali vec se sada vidi iz ovih par kola.

Da hoce Wenger vratiti Akpoma da se Giroud ponovo uozbilji.
A i mislim da bi Chubica na nas vezni red bio hit.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2015, 18:36

kakav crni Akpom ( :mrgreen: ), ceka se povratak crne mambe on ce da nas predvodi do titule kad se vrati :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 nov 2015, 18:38

QUARTERBACK je napisao/la:kakav crni Akpom ( :mrgreen: ), ceka se povratak crne mambe on ce da nas predvodi do titule kad se vrati :kafa:
Look,he [Danny Welbeck] is like a new signing as well
.

:mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 09 nov 2015, 18:42

topnik1 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:kakav crni Akpom ( :mrgreen: ), ceka se povratak crne mambe on ce da nas predvodi do titule kad se vrati :kafa:
Look,he [Danny Welbeck] is like a new signing as well
.

:mrgreen:
vidjet cete kako ce mamba da podigne taj pehar na kraju :bow:

slika

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 09 nov 2015, 18:55

Očekuje 2 gola ove sezone, jedan u FA kupu i jedan u Europa ligi.
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 10 nov 2015, 12:30

Van Gaal navodno vabi Alexisa u United.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 nov 2015, 14:03

Tebi druze bas dosadno cim prenosis te gluposti...

Wenger menager mjeseca. BBB i Seaman zajedno sa Cazorlom otisli u kafanu to da proslave. :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 nov 2015, 14:08

Anele,najdraži ti igrač nije uzeo nagradu za igrača mjeseca. Aparati aa?
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 nov 2015, 14:53

rambo16 je napisao/la:Anele,najdraži ti igrač nije uzeo nagradu za igrača mjeseca. Aparati aa?
Štela moj rambo i u Engleskoj
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 nov 2015, 17:43

anell je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:Anele,najdraži ti igrač nije uzeo nagradu za igrača mjeseca. Aparati aa?
Štela moj rambo i u Engleskoj
Ma štela svuda. Wenger već 10 godina radi u klubu preko štele
"Nacho Monreal is probably the most consistent defender in the league"
:salut:
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 nov 2015, 18:06

Niko ne spominje par odlicnih intervencija protiv Tottenhama, cekaju neku gresku da pocnu sa pljuvanjem.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 nov 2015, 18:52

anell je napisao/la:Niko ne spominje par odlicnih intervencija protiv Tottenhama, cekaju neku gresku da pocnu sa pljuvanjem.

Ona situacija kad nekako izbi loptu gdje Kane mogao ići 1 na 1 sa Čehom :tokralju:

A i Čehova odbrana kornera sa 3 4 metra :tokralju:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 nov 2015, 18:54

Isto ko sto niko ne spominje da ga je Delofeu prije koju sedmicu vozao go mladog majmuna.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []